My Luna

Still and All | 17.05.2006 | Soundtrack
4:43

Soundtrack yhdistettynä jonkinlaiseen hämärään biittiin. Jousia, pianoa ja kaikenlaista jännää.

Surullisenkaunis sävellys hiljaisesta onnellisuudesta ja kevättaivaalta leijailevasta viimeisestä lumihiutaleesta. Hiutaleen päästyä maahan aurinko on laskenut, mutta pimeys väistyy kuun tieltä. Kuu johdattaa uuteen päivään.

Omistettu tärkeälle ihmiselle.

9.25   971 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Creased_Leaf 11.08.2007
Hienoa ja rauhallista maalailua alusta asti. Ite pidän erityisesti huilusoundeista. Hieno piano-osuus tossa keskivaiheilla. Tää rakentuu pikkuhiljaa ja siihen tulee uusia ulottuvuuksia eteenpäin mentäessä, nerokkaasti kasattu. Pidän.
0   +1 +2
 
9
Wavescale 09.07.2006
Hm, jees, kyllähän nuo jouset ja pianot aivan erinomaisilta kuulostavat. Hyvää fiilistelyä. Semmoinen jutun voisi tosin mainita että hienot kuorosoinnut kyllä iskee, mutta itse pidän enemmän hm, simppelimmistä sointukuvioista... jotenkin, varsinkin alussa tuntui siltä ettei oikein päässyt mukaan. Mutta kyllähän homma selkeni minullekin biitin tullessa mukaan ;) parin kuuntelun jälkeen aloin todellakin pitämään biisistä. On tämä hienosti sävelletty.

Biitti ehkä on liian vaisu minun makuuni, mutta toisaalta tämmöiseen rauhalliseen fiilistelyyn mitä sopivin rymtin tuoja, pehmeät hihatit ja nuo "ritinät" toimii kyllä ihan hyvin siinä. Loppuvaiheen kauniit, taustalla soivat voice-kuorot kiinnitti myöskin huomioni positiivisessa mielessä. :)

Tykkäsin kyllä, mutta annan kuitenkin "varovasti" 8,5 :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta