New Hope

Still and All | 07.05.2006 | Soundtrack
2:33

Överiksi vedetty Yltiömahtipontinen elokuvasävellys.
Luultavasti laitetaan Tuttujen (Negatiivinen Ioni) tulevan sukellusveneleffan traileriin. (:D)
Hehe.
Odotan kummaksuen...

8.33   826 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Creased_Leaf 11.08.2007
Hienot viulut ja vahvat jouset vakuuttavat. Tästä jää noi lautasten ja virvelin ääneet kaipaamaan jykevyyttä. Ne todennäköisesti vakuuttais paremmin tällaista mahtipontista taustaa vasten.
0   +1 +2
 
8
Ville Kotiranta 09.07.2006
Hyvät viulusaundit keräsivät heti ensimmäiset pisteet. Äänimaailma on muutenkin hyvä, mutta jäin kaipaamaan vähän enemmän bassoa. Kipale on sävellyksenä toimiva. Se alkaa rauhallisesti, mutta räjähtää sitten kulkien vauhdikkaasti aina loppuun asti. Kaava on perinteinen, mutta toimiva juurikin trailerin taustamusiikkina.

Kyllä tämä elävien kuvien taustalla pelaa hyvin.
0   +1 +2
 
HW 09.07.2006
Ihan kohtalaisen mahtipontinen teoshan tämä oli. Niin melodiallisesti kuin äänimaailmansa puolestakin. Nimi viittasi vahvasti StarWarsiin ja kun missään vaiheessa ei tullutkaan SW-viitauksia, valtasi kuulijan aikamoinen pettymys.

Tunnelmallisesti tämä oli ihan toimiva, ei ehkä ihan niin vaikuttava kuin jousitus antoi odottaa mutta kuitenkin vahva.

Tuosta ajoittain pärähtelevästä rumpupatteristosta en ihan vakuuttunut. Se tuntui jokseenkin päälleliimatulta ja keinotekoiselta mahtipontisten jousien taustalla. Soundillisestikaan se ei ihan tuntunut istuvan kokonaisuuteen.

Kokonaisuus oli varsin tasapainoinen. Ehkä vähän liiankin. Tuli mieleen että vähäinen yllätyksellisyys olisi piristänyt tätä ja tuonut kokonaisuuteen arvaamattomuutta ja sitä kautta syventänyt tunnelmaa.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta