Kauniaisiin

Peloukoufa | 05.05.2012 | Suomipop
2:46

Peloukoufan komeat pojat omistavat tämän kappaleen kaikille pääkaupunkiseudun kauniille tytöille. Video: http://youtu.be/L153nj...

8.70   479 kuuntelua

Kappaleen sanat

Sä olit ensin pelkkä Vantaan pissis
ja mulle halusit vain näyttää tissis
Sen parempaa en voinut tietää silloin
kun kanssasi mä ennen viihdyin illoin

Espooseen kun muutit luulin että
parvekkeelta ehkä nähtäis vettä
Mutta keskukseen kun vihdoin saavuin
siellä naiset kulki tummin kaavuin

Mä tahdon Kauniaisiin
Se on niin pienestä kii
En ikinä Helsinkiin
Se on vain itsestä kii
Mä tahdon Kauniaisiin
En ikinä Helsinkiin
Mä tahdon Kauniaisiin
En ikinä Helsinkiin

Sipooseen kun päästiin luulin viimein
että ehkä ruotsalaisin riimein
siitä eläminen uudeks muuttuu
Silti sinne en nyt tahdo juuttuu

Kun naisen Kauniaisten
nään pienen kaunokaisen
niin unohdan entisen
myös Espoon vantaalaisen
Ei edes stadilainen
tai sievä sipoolainen
voi olla niin herttainen
kuin tyttö Kauniaisten

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
hyrrygames79 11.04.2013
Marco täräyttää hienon Klamydiamaisen rallin, on huumoristiset sanat ja kitaristi kuullostaa osaavan homman. Joko marco keikkailee ?
0   +1 +2
 
9
Jani Jäppinen 16.11.2012
Hauska ralli. Kuuntelin tätä tietokoneen kuppaisista kaiuttimista niin ei uskalla miksauksesta yms. mitään lopullista sanoa mutta tälleen kuunneltuna tuo haikka oli elävä ja hyvin esillä ja laulustakin sai hyvin selvää. Tota haikka työskentelyä jäi itseasiassa seuraamaan oli se tarkoitus tai ei.
0   +1 +2
 
HW 23.06.2012
Kuulosti liiallisesti esikuviltaan ollakseen persoonallinen. Miusta persoonallisuus on musiikissa, niinkuin kaikessa taiteessa, se juttu johon kannattaa kiinnittää huomiota. Jos tahtoo soittaa samanlaista musiikkia kuin joku muu, kannattaa soittaa covereita.

Miksauksessa oli ainakin läppärin kaiuttimien kautta kuunneltuna havaittavissa "vähäistä" epätasapainoa: haikka hyppi silmille, ja laulu katosi jonnekin keskitaajuuksien muodostamaan puuroon. Vaikka kuunteluympäristö asettikin haastetta ns. kerrakseen, suosittelen silti vääntelemään jatkossa nuppeja vähän suuremmalla antaumuksella.

Sanoitus oli leevingmaisen naivistinen, ja riimit sen kautta ennalta-arvattavia. Genressään toki toimivaa, itse en arvostanut. Soitto kulki ihan mukavasti, jopa rullaavasti, ja mikäli laulun lakonisuuden ja miksauksen aiheuttamat mielleyhtymät olisi saatu eliminoitua, olisi tästä voinut kehkeytyä jopa vallan mukava rallatus. Nykyisellään kuitenkin onnistui jäämään mieleen lähinnä päällekäyvän haikan kautta.
+2   +1 +2
 
9
Tompero88 27.05.2012
Mukavan kuuloista poppia. Tuollainen ujo laulutyyli sopii yllättävän hyvin. Ainoastaan kompaan edellisiä että miksaus olisi voinut olla toisenlainen, mutta toimii tämä näinkin.
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 24.05.2012
Paljon parempi nyt. Tiukka biisi. En sitten tiedä onko muita muutoksia tehty, mutta kuullostaa eri kappaleelta kun aiemmin.
0   +1 +2
 
9
vahtoma 24.05.2012
Leevimäistä kamaa hyvässä mielessä. Hyvä teksti ja biisikin kulkee kuin häkä. Miksaus on vähän rumpujen osalta pumppaavan sekava (liikaa kompuraa?) ja laulu saisi ehdottomasti olla hieman enemmän framilla. Mutta kokonaisuutena hyvä veto.
0   +1 +2
 
PutteAtte 19.05.2012
Kiitos kommentista! Tämä on vallan mainio veisu, tuotanto ja miksaus hyvät! Sanat ovat hyvinkin omaan makuuni! Varsin klassinen suomirock biisi, hienoa! Kaikki kohdillan.
0   +1 +2
 
10
milo05 12.05.2012
hyvät sanat tiedän kauniaisen olen majaillut nuorena siellä ne on köyhiä.(heh).hyvä biisi,tulee leevi mieleen eittämättä.
0   +1 +2
 
10
jakonen 10.05.2012
mä vittu tykkäsin kyl tää futaa vitun hyvin omassa genressä,älä lannistu noist vitun 6 sta,opettelis itte hoitaa ekaks omat hommansa,jatkoja,
0   +1 +2
 
6
Jusben 10.05.2012
Laulu pintaan reippaasti, nyt se hukkuu tuonne jonnekin. Toteutus ontuu, eikä tämä tunnu tarjoavan mitään uutta.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta