Ihmeellistä

Peloukoufa | 05.03.2011 | Suomipop
3:27

Miksaaja panee parastaan. Tästä alkoi ekalla tuotantokaudella soundien kehittäminen hienostuneempaan suuntaan. Video: http://youtu.be/YXvk-t...

9.17   499 kuuntelua

Kappaleen sanat

Sä varmaan luulit mennyt oon
ja että
kyllästynyt olisin sua oottamaan.
En edes päässyt eteiseen mä tässä
seison ja
sua ootan vaikket tulisikaan.

Joskus kai aatellut mä oon
että mun
helpompaa vain olisi sut unohtaa.
Jättää menneisyyteen mutta minkäs
teen kun
sua en millään ajatuksistain saa.

Ihmeellistä on tää
mä että tunnen ikävää
vaikka en sua missään nää
tää alkaa kyllästyttää
niin ihmeellistä on tää
mä että tunnen ikävää
nyt joku keino mun täytyis kai löytää

Joskus mä virheitä kai teen
joo mutta
lupaan että vielä pystyn muuttumaan.
En pysty selittämään minkä tähden
kaiken jälkeen
sua en pysty unohtamaan.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Seamlezz 14.05.2012
mmm. tuli ihan leevi and the leavings mieleen :D jees meno
0   +1 +2
 
R-iQ 14.05.2012
Rento biisi joka parenee loppuakohden. Onkohan tuossa laulussa jotain autotunea vai onko se vaan joku muu efekti mikä siinä vähän särisee välillä?
0   +1 +2
 
10
milo05 14.05.2012
alusta snaijas et 10 pärähtää het,ukko vetää kyl hyvin melodia soitot laulu hyvä äänesi sopii tämmöiseen hyvin taasen muistutan että leevi eittämättä tulee mieleen ei paha asia ja vaivaa olet nähnyt.
0   +1 +2
 
8
Rämevelho 14.05.2012
Mukavan kuulosta heleetä rallattelua, vaikka en yleensä niin näistä pop biiseistä välitä(yritän silti arvostella objektiivisesti näitä). Laulu vois olla hiukan sointuvampaa. Nyt vähä monotomista. Vois ehkä kuulostaa paremmalta jos lisäis vähä kaikua, varsinkin kun noi kitarat tuntuu olevan aika kaiutettuja. Kipale kyllä paranee loppua kohen, ja jäi soimaan mun päähän itse asiassa. Noi "ihmeelliset" effektitkin sopi siihen hyvin.
0   +1 +2
 
JohnSalute 13.05.2012
Laulaja vetää muuten ihan hyvin, mutta joku pienen pieni häiritsevä tekijä on tossa laulusoundissa.. Hmm, en saa ihan kielen päälle mikä se on. Noh, ehkä mä vaan ylianalysoin. Hyvä biisi tää on! Rummut antaa odottaa itteään, mutta sitte kun ne tulee mukaan vihdoinkin, niin biisi nousee (juurikin sen odottamisen vuoksi..?) potenssiin kymmenen. Hyvä sovitusidea.
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 12.05.2012
Hieno sävellys. Leevi and the leavingsmäinen. Tai yhtähyvin voisin kuvitella jonkun naisen vetämässä tämän konesaundien päälle. Hieman b-osassa häiritsi nuo loppuvokaalit sekätietynlainen sanojen painotus ja rytmi. Mutta toimii silti
0   +1 +2
 
10
vahtoma 19.05.2011
Hyvä biisi ja teksti! Tykkään laulajan persoonallisesta ja vähäeleisestä otteesta. Hyväntuulista musaa ja tässä on mainio kertsi! Kivaa pidättelyä ennen kuin rummut lähtee messiin.
+2   +1 +2
 
9
LostFairy 09.03.2011
Tykkään sanoista ja persoonallisesta äänestä. Melodia toimii, mutta kitaran komppaus alkupuolella tekee mieli lopettaa kappaleen kuuntelemisen yksipuolisuudessaan. Onneksi kuuntelin silti loppuun, biisi selvästi paranee loppupuolella ja loppu on tosi hyvä! Pianon soundi sopii tosi hyvin!! Hieman menevämpi kitarakomppi alkuun ja värittää kans ne välisoitot(ne on niin perus että alkaa aiva ärsyttää). Rumpujen ja pianon mukaantuloa vois myös vähä värittää. 2:30 jälkeen biisi paranee kyllä sen verran että pakko antaa ysi!
0   +1 +2