Menneisyyden vanki

Hans | 28.02.2005 | Pop
4:16

The prisoner of the past "Menneisyyden vanki" gives you a view to my soul's deepest secrets

9.25   585 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Milsu 15.04.2005
Hieno biisi. Mä yhdyn täysin tohon Enriqen kommenttiin. Lisäks juteltiin tossa Markuksen kanssa, et sulla on hyvä lauluääni ja jos menisit esim. laulutunneille, niin se kehittyis vielä paremmaksi. :)
0   +1 +2
 
swirlin 11.03.2005
Ola! Esta é a minha musica preferida! Primeiro porque a musica é gira e segundo porque é em finlandês!!! Já estive a ver o site e as musicas todas e está giro, gostei! Como fizeste um comentario em finlandês para nós entao está aqui um em português! A diferença é que eu acho que como as palavras em portugues sao mais pequeninas o comentario vai parecer muuuito pequeno! :p
parabens pelo site, e muitos beijinhos!!!
0   +1 +2
 
9
Enriq 09.03.2005
Hienoa Hans, hyvän kappaleen olet tehnyt. Nyt biisissä on erinomaisella mallilla rakenne, eri osat toimivat yhteen vakuuttavasti ja sävellystyö on hienoa. Tunnelma on myös kohdallaan alusta loppuun asti. Suomenkielinen laulu kuulostaa mielestäni paremmalta kuin englanninkielinen. Sanoituksissakin on enemmän syvyyttä. Pientä miinusta tulee laulun ajoittaisesta epätarkkuudesta. Ikäänkuin ei olisi tiedossa mitä säveltä ollaan laulamassa. Mutta suurimmalta osalta kappaletta tämäkin on kunnossa. Komppiosastoon tulisi panostaa, aika eteen miksattu komppi pyörii samana koko viisun ajan. Rumpujen säätely on todennäköisesti tylsää mutta voisi tuoda vielä lisää maustetta muuten erinomaiseen kipaleeseen. Tuo melankolia ja ahdistus toimii kyllä monessa kipaleessa, itse toivoisin kyllä jotain muutakin sisältöä kappaleisiin. Taiteilija Hannulla kyllä riittäisi skaalaa uusiinkiin aiheisiin. Menneisyyden vanki-kappaleessa on havaittavissa pientä positiivisuuttakin sanoituksien osalta, joten ehkä iloisempaan suuntaan ollaan menossa. Toivon itse ainakin näin. Alakuloiset aiheetkin toimivat paremmin kun niille on vastapainoa. Joka tapauksessa huima kehityskäyrä musiikkiuralla on nähtävissä ja jos samaan tahtiin jatkuu niin kannattaa muistaa tämä artisti. Laitetaan ysi niin jätetään kymppi odottamaan. Hyvä.
0   +1 +2
 
10
FAS-lapsi 08.03.2005
Voi neekeri ei tästä nyt tuu mitään, mulla on tenttiviikko enkä pysty mitään lukemaan ku pitää koko ajan tätä biisiä kuunnella, valehtelematta joku 50 kertaa on tullu parin päivän aikana kuunneltua.. Ihan guru toi kaksääninen lopetussysteemi, ootko laulanu ihan itte kaiken? Järjettömän hyvä biisi!
0   +1 +2
 
10
FAS-lapsi 07.03.2005
Hiton hyvän biisin oot sit menny tekemään, selkeesti paras tähän astisista. Kiva toi kitarapimputus, aikasta synkeät sanat. Hjyvä hjyvä!
0   +1 +2
 
10
Hieronymus One 28.02.2005
Hyvää settiä. Rehellistä fiilistelyä ja jotain Policen henkisiä kitaroita... Biisi kasvaa hyvin loppussa. Rummut voisi olla vähän psykedeelisemmät, siis syna-taustoihin paremmin istuvat.
Kaiken kaikkiaan paras biisi tähän mennessä ja suomeksi laulavalle on aina nostettava hattua! Mielenkiintoiset lyriikat.
Keep it up.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat