Avain Huomiseen

Hans | 01.06.2005 | --
4:05

a song from the deepness of my sub-concious mind.

9.00   573 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Milsu 08.08.2006
Tää on niin kaunis biisi. Rxi sopii tähän NIIN hyvin mukaan. Ja oon samaa mieltä tosta väliosasta tuon yläpuolimiehen^ kanssa. Mä rupeen aina fiilistelemään sen väliosan aikana. :P

10!!!
0   +1 +2
 
8
FAS-lapsi 03.06.2005
Ihan näpsäkkä viisu. Hyvä että noi rummut kerrankin vaihtelee, heti tulee paljon fiksumman kuulosta meininkiä ku ei sama komppi junnaa koko biisiä. Jänskä toi pysäytysväliosa, rupesin jo pelkäämään että nytkö se jo loppuu mutta eipäs loppunukkaan. Rxi laulelee taas hienosti taustalla. Tykkäsin kyllä tosta edellisestä biisistä enemmän ku se oli tommonen mollivalitus, tää on ehkä liian ilonen veisu mulle. Kuuntelin tossa noita sun vanhempia biisejä ja huomas kyllä että parempaan suuntaan oot koko ajan menossa, tee ens kerralla taas itkuvalitusbiisi niin mä tykkään. Vaikka mitäs valittamista sieltä espanjasta voisi löytää saatana.. Haa.
0   +1 +2
 
9
Enriq 01.06.2005
Tällä kertaa ollaan melko leppoisissa tunnelmissa, kevät koittaa ja rakkaus voittaa. Niinhän se menee. Rakkauden voima on ääretön. Biisi kertoo selvästikin menetetystä ihmissuhteesta, josta on talven aikana päästy yli ja nyt avautuvat taas uudet lehdet puihin. Hyvää lyriikkaa on kehissä ja Suomen kielellä, mikä toimii taas paljon paremmin kuin englanti. Laulu on perus Hans vetäisy, rohkeutta tarvitsisi hiukkasen lisää sillä kappaleen heleä naisääni, joka on muuten erinomainen on lähellä viedä shown. Mainitsemisen arvoinen on hyvä väliosa, joka tuo ralliin aivan oman äänimaailmansa ja tunnelman. Selkeästi hyvällä fiiliksellä purkitettu ralli, joka toimii useammallakin soittokerralla. Ei tässä kummempia. Hyvä kesänkorkkaus.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat