Hymn for a Lost One

Belz Krov | 18.01.2008 | Drone
4:45
8.50   488 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Sweetie 30.01.2008
Tämä menis kyllä todella hienosti jonnekin scifi animen taustalle pörinäksi. Ja taas harmittaa kun nämä nappikuulottmiet eivät suostu painumaan paljoakaan alle 80Hz taajuuksille. Siellä luultavasti tapahtuisi asiain selkäranka tässäkin tapauksessa. Noh, koetellaan pärjätä ilman sitä.

Tämä on kaaottinen olematta liian musertava. Jostain syystä tulee mieleen jokin todella ahdas ja rojua täynnä oleva tehdashalli jossa on yksi varpunen ja monta cyborgia. Paljon mekaanista meteliä ja vähän inhimillistä otetta. Tässä se toimii loistavasti. Tässä ollaan menty tarpeeksi syvälle siihen mekaniikkaan yrittämättä peitellä sen olemusta. Kylmää.

Fiilis on lämmin, ajatus kylmä. Siksi se on hyvä.
0   +1 +2
 
8
dbgirl 18.01.2008
Ilmeetön tyyppi seisoo hississä, joka menee kadulla vaakasuoraan ihmisjoukon läpi murskaten niitä alleen. Ihmisten virtapiirit menevät sekaisin ja sähkö karkaa heidän ruumiistaan.

Ei hyvä, mutta ei huonokaan. Mutta tästäkin kuulee miten olet koko ajan kehittynyt, vuodessa aivan tajuttoman paljon! Kerronnallisuutta on tullut lisää.
0   +1 +2
 
9
A.S.H 18.01.2008
Good. Rakenne ei ole tälläkertaa niin variantti kuin shlaagereissasi yleensä vaan hymnihan tää olikin. Hyvä niin. Toi sähönoita olikin lähes kuuntelu kelvoton viritys, mut linja pitää ja tutkinta jatkuu.
Kerronnallisia elementtejä voisit kehitellä taas tauon jälkeen.
Vaan kukapa tässä pimeydessä...vaihtelua haluaisi.
0   +1 +2