Scattered Remains

Amnis Celeris | 01.02.2009 | Soundtrack
2:49

Henkeen ja vereen tunnelmallinen teos. Rakenteeltaan erilainen kuin aiemmat biisini. Rauhoitu ja kuuntele.

9.33   787 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
-TJ- 26.11.2010
Kappaleen nimi antoi osuvan teeman, kun luomus lähti liikkeelle; oli helppo kuvitella periaatteessa mihin aikakauteen tahansa tilanne jossa omainen levittää rakkaansa tuhkat joltain korkealta paikalta, jossa kamerat pyörisivät kohteen ympäri musiikin temmolla keskittyen tähän inhimilliseen tilanteeseen. Lopun sotaisaa tunnelmaa herätti mielikuvan kyseisen omaisen voiman saannista vielä uuteen iskuun, että kaikki ei ollut vielä tässä ja vielä kerran on yritettävä! Kappaleen lopussa olevista rummuista huomaa heti, että (ainakin tähän asti) tuotokset on tehty samalla ohjelmalla, josta lyö väkisin mieleen huomio: "Santun biisi", joka on fantastinen homma, koska tunnistettava soundi on yleensä erittäin positiivinen asia musiikintekijällä. Sääli vain että rummut paljastavat itsensä konetekoiseksi ja ainakin omaan korvaan tällöin teoksen tarkoitusperä kärsii ja muut soittimet myös. Mahtava tunnelma oli saatu luotua!
0   +1 +2
 
10
valoraami 01.02.2009
Tää toimii kuin pipo. Aivan tyystin toisenlaista matskua kuin mitä olen tottunu kuuntelemaan, mutta äänimaailma otti heti kiinni sielusta := Kaunista. Tälläseltä musagenreltä (tuo sana on kyllä sinänsä jo ihmisoikeusrikkomus) helposti odottas puolituntisia mastodonttiveisuja, mutta onko se taas sitä pavlovilaista mielen ehdollistumista mistä saa taas itsensä äkkiarvaamatta kiinni? voisi kyllä toimia pidempänäkin versiona (?) mutta lyhyt kesto ei tunnu kuitenkaan rajoitteelta. biisin sisäinen maailmahan se kuitenkin määrittelee kokonaisuuden rajat.
0   +1 +2
 
10
Omenamaha 09.02.2009
Todella hieno ja hengellinen soundtrack kipale, toi aika paljon mieleen kuuluisten soundtrack tekijöiden teokset, kyllä tämän pitäisi jos johonkin leffaan päästä, tosin pituutta olisi voinut lisätä jokseenkin sekä ehkä hieman mahtipontisuutta lisätä loppua kohden nostamaan tunnelmaa entisestään muttei todellakaan ole tarvis siihen, sen verran mukaansavievä teos jo itsessään.
0   +1 +2
 
BullHill mja 01.02.2009
kaunista sävelkulkua ja harmoniaa. Sovitus kasvaa loppua kohden tiivistäen tunnelmaa....tunelmaa jossa on jotain odottavaa, kohtalokasta..matkaan lähdetään marssirummun saattelemana Hyvin soiva soundtrack
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat