The Perished City

Amnis Celeris | 23.02.2009 | Soundtrack
6:36

Tarina muinaisesta kaupungista, joka näki oman loistonsa... ja kadotuksen.

Omalla mittakaavallani pitkään työstetty tekele, joka tekee kunniaa esikuvilleen (varsinkin Jeremy Soulelle), mutta joka on siitä huolimatta omannäköisensä.

9.60   727 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
-TJ- 26.11.2010
Keskityin sen verran tarkkaan tuntemusteni lyyriseen muotoon luomiseen, että jäi mainitsematta, että aivan kuten "Beneath the Moon, Under the Stars" -sävellyksen, myös tämän olin kuullut aikaisemmin, mutta kuten senkin kohdalla, tälläkään kuuntelu kerralla ei "aikaisemmin kuullun" merkitys ollut suuri.
0   +1 +2
 
9
-TJ- 26.11.2010
No nyt oli musiikillisesti kaikki kohdillaan, kaikki kuullosti ja sen kautta tuntui hyvältä koko kestonsa ajan. Teokseen tuli asennoitua hyvin vahvasti nimenmukaisin odotuksin (valot sammutettuna huoneesta. vain läppärin valo loistaa kattoa kohden; valaistus sai näin vastaamaan miljöötä pieneksi elokuvateatteriksi näytöksen aikana) ja tunnelmaan pääsi välittömästi kiinni. en katsonut aikalaskuria luomuksen edetessä, mutta kaiketi 1:30/2 min. kohdalla tilanne muuttui lyömäsoitinten perusteella jännittäväksi ja näin mentiin ihan loppuun saakka ajoittaisten hellitysten saattelemana. Hieman huono tunne itselläni tuli kaupunkia kohtaan, kun siellä alun perusteella tuntui olevan asiat hyvinkin mallillaan ja "nujakoinnin" alettua, silloin tällöin ilmenevät hellityksen kohdat antoi kerta toisensa jälkeen tuskastuttavampia oletuksia siitä että, hyvissä oloissa olleen kaupungin asema ei tule olemaan ennallaan. Hieman kun seuraisi käärmettä, joka ajankuluksi tappaisi jonkun läheiseni rakkaan lemmikkihiiren.
Teoksen alapuolella mainittiin pitkän työn lopputuloksesta, mutta tämä ei kuulunut teoksessa millään tavalla! HIenoa musiikillista työstöä!
0   +1 +2
 
9
CCE 02.02.2010
Biisin alussi kuuluu selkeästi herra Soulen vaikutus :) Soundit ovat varsin elävät eivätkä suinkaan synteettiset. Ehkä voisit kokeilla yksittäisiäkin jousia kokonaisen joukon sijasta joissakin kohdissa. Patarummut olisivat ehkä voineet olla hieman iskevämmät ja sisältää enemmän bassotaajuuksia, tai ehkä ajattelen liian hollywoodmaisesti.
2:25 kohdalla lähtenyt kohta toi ihan mieleen Red Alert pelin kappaleen Face the Enemy, hienoa. Kolmen minuutin kohdalta lähtevä jyske olisi varsinkin hyötynyt munakkaammista perkussioista. Lopun synkistelyt toimivat oikein hienosti, mutta snaresoundi kuulostaa välillä hieman "purkkimaiselta". Loppupuoli tuntui hieman pitkiteltyä mutta ei paha. :)
0   +1 +2
 
10
valoraami 11.03.2009
Tykkäsin, kokonaisen tuntuinen veto. Joudun kuuntelemaan biisiä tällä hetkellä sekundaäänikortilla ja nappikuulokkeilla (sieluun sattuu moinen vääryys). Varmasti ei pääse äänimaailma ihan täysiin oikeuksiinsa, mutta kyllä kokonaisuus näinkin hahmottuu.

Pituus varmasti vaikuttaa siihen, että jälki tuntuu entistäkin 'isommalta'. Se sopii tähän juttuun mun mielestäni ihan olennaisesti. dynamiikkavaihtelua löytyy ja hyvin erottuvia melodisia elementtejä, biisi kantaa alusta loppuun vaivattoman tuntuisesti. Suuntaa tuntuisi olevan se ainoa olennainen eli sinne etiäpäin!
0   +1 +2
 
10
BullHill mja 24.03.2009
Varsin mainio soundtrack joka musiikillisesti kuvailee muinaista kaupunkia. Rauhallisesti sivilisaatio syntyy ja kasvaa kiihkeään elämään. Vahvana tulee myös esiin kaupungin dramaattinen kohtalo joutua kadotukseen. Hieno sävellys, dynaaminen sovitus ja miksaus sekä hyvät soundit.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat