Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Olen tällainen taiteilijasielu (en siis ole hullu, vaikka joku niin voisikin luulla) lakeudelta. Teen omia sanoituksia aina kun inspiraatiota vain on, ja jotain ehkä joskus vielä biiseihin kelpaavaakin on jäänyt pölyttymään päiväkirjan sivuille. Viulua olen soittanut 5-vuotiaasta asti ja kitaraa nyt uudesta vuodesta 2008, eli jonkinlaista soittotaitoakin löytyy. Laulaminen on erittäin lähellä sydäntäni, mutta yhtään laulutuntia en ole koskaan ottanut. Kuulun kolmeen eri kuoroon, ja laulankin reilun tunnin per päivä, näin olen tehnyt jo monta vuotta.

Pitäähän sitä vapaa-ajalla muutakin tehdä, joten urheilen, ja aina kun vain on mahdollista osallistun seurakunnan toimintaan isosena, kerhonvetäjänä ja tietenkin nuortenleireille ihan leiriläisenä. Usko on minulle tosi tärkeä asia, ja sitä pyrinkin käsittelemään omissa sanoituksissani. Jotenkin olen viimeisen vuoden aikana luisunutkin melkein täysin gospelmusiikin puolelle, ja vallan unohdan kuunnella ns. maallista musiikkia. Lempiartistejani gospelin puolelta ovat melodista heviä soittava HB (www.hbmusic.net) ja perusrockin puolta edustava The Rain (www.therain.fi). Maallisesta musiikista taas useat naislaulajat kolahtavat, kuten Maija Vilkkumaa, jota olen kuunnellut 11-vuotiaasta asti.

Omasta bändistä olen haaveillut siitä asti kun olin isin bassovahvistimen (100w) kokoinen, ja heinäkuussa 2008 se haave kävi todeksi! Antaisin bändin syntymäpäiväksi 4.7.2008, mutta muista perustamisajan tapahtumista voitte lukea päiväkirjastani. Ensimmäisen keikan vedimme vähän karsitulla kokoonpanolla Lumigospelissa 11.10.2008, ja soitimme neljä biisiä (jotka tosin eivät olleet omiamme), ja kaikki meni nappiin. :)SEURAAVA NOCTURNAL REDEEMERIN KEIKKA ON 25.2.2009 OULUN POHJANKARTANOSSA KLO 12.30, SITÄ SEURAAVA KEIKKA ON 6.3.2009 KEMPELEEN YÖPAPPILASSA. SOITAMME OMIA BIISEJÄMME. TERVETULOA! :)

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: