Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Moi

Eipä tässä vielä tällä erää paljoa ole kerrottavaa. Musaa oon tehny erinäköisillä tietokoneilla jostain vuodesta 1988 asti, jos ei lasketa Vic ja C64 hommeleita mukaan. Ja olihan siellä joskus 80- luvulla syntikatkin - Korg Poly-800. Välillä oli pientä taukoa. mutta opiskelukuviot innoitti taas musan pariin. Nykyisin olen omppumuusikko ja siihen on sittemmin tullut kaikenlaisia härpättimiä lisukkeeksikin. Pelit ja vehkeet on siis kunnossa, mutta on tässä vielä paljon harjoiteltavaa, vaan aina pitääkin olla parantamisen varaa, jotta ei jämähdä paikoilleen.

 

Sound Cloudissa on jotain hiljakseen uusiutuvaa. Sound Cloud on silleen minulle tärkeä, että siellä saa paljon paremmin biisien kansikuvituksen esiin. Mikseri on tässä suhteessa oikeastaan aivan olematon: https://soundcloud.com/jenna68

 

Motto: Teen musaa lähinnä omaksi iloksi (ja muiden harmiksi).

Eikä ole ihan viimeaikoina lähtenyt edes omaksi iloksi tekeminen, mutta ehkä vielä...

 

Eikä tässä ole sen kummempia ambitioita enää tälle musalle kuin tehdä vaan jotain. En odota, että kukaan näitä kuuntelee. Mikseriin näitä lataan vähän kuin mummo aikanaan hillopurkkeja kellariin - sieltä omaiset ne aikanaan löysivät ja heittivät roskiin.

Mikserin kilpailuja tuli kokeiltua joskus kahden kisan verran. Ei ole mun juttu, vaikka jälkimmäisessä niistä voitto tulikin - tosin jengin äänestettyä totaalisesti väärin ja kyseenalaisissa olosuhteissa. Biisistäkään ei ole vielä tänäpäivänä varmuutta, oliko se sääntöjen mukainen ja laulettiinko siinä vaiko kenties puhuttiinko vain. Päätin lopettaa "huipulla" ja jättää nämä vänkäykset sikseen. Alla linkki kuitenkin tuon menestyksekkään biisin videoon:

https://youtu.be/Y399sb9O9ok


 Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: