Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 10 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jon Vii (vanhat) - Jon Vii & Puolikas - Mestarimieli 06.01.2012

Jon Vii (vanhat) - Jon Vii & Puolikas - Mestarimieli
Aika kova träkki kieltämättä. Tiukka biitti. Timanttiset soundit... ehkä toisaalta tohon basariin ois saannu enemmä potkuu laittaa mut makuasioit sano musti ku muniaa nuoli. Lyriikat toimii. Ja samplet enemmänku jees!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele OG Halinalle Beats - Biitti 8 20.06.2011

OG Halinalle Beats - Biitti 8
Tääkin on ihan jeesi biitti mut teet kyllä hemmetin lyhkäsiä biittejä... wonder why?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radicaali - Radicaali feat. T.L - Herrasmies 25.02.2011

Radicaali - Radicaali feat. T.L - Herrasmies
Täytyy myöntää että parasta mitä mikseristä löytyy tästä genrestä! Tää on niin tarttuva biisi että soi 2pv putkeen mun päässä :D Rakastuin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuolonkorjuu - Elon ja kuolon rajalla 03.12.2010

Kuolonkorjuu - Elon ja kuolon rajalla
Notta tuosta epämääräisestä suhinasta saisi mitään selvää tartvitsisi olla teräs mies. Eli parempaa äänenlaatua kannattaa harkita varsinkin jos aijot mukaasi tuon perusteella ketään saaha.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele SEPIBOI - Mä Tein Sen 25.11.2010

SEPIBOI - Mä Tein Sen
Ihan ok piisi... ei vaan tää klubi tyyli oo se mun omin juttu. Mut jos ei oteta sitä aspektia mukaan niin hyvä piisi noin muuten. Keep ya shit up!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cult of Endtime - Eroticism of War 23.05.2010

Cult of Endtime - Eroticism of War
Täytynee sen verran tätäkin kommentoida että: Laulajalle täydet rispektit älyttömän kovasta ördäämisestä joka on aivan mahtavaa tekniikka on loistavaa ja todella puhdasta dödis karjumista. Melkein voisin laulajaa verrata Sotajumalan Mynniin taikka LoG:in laulajaan. Aivan mahtavaa dödis karjumista koska tästä saa jopa selvää eikä ole sellaista puuroa kuin dödääjillä yleensä. Kitaristit hoitaa homman kotiin mahtavasti. Riffit potkii perseelle 1-10 asteikolla numerolla 14 mutta soundit vieläkin tiukemmat. Mukavan vaihtelevat kitara osuudet dödikseen kun ei siis ole pelkkää rätätätätätätätäää mahdollisimman nopeimmalla tempolla. Soolo on mahtava etenkin sen takia ettei ole pelkkää sweep/tapping tilu sooloilua vaan tässä on fiilistä...mikä on erittäin mahtavaa ja rakastuin sooloon! Bassossta en osaa paljoa sanoa koska en oikein erota sitä tästä kannettavan kajareista mutta se intron basso kohta on vaan täydellisyyttä. Rumpu soundit on mahtavat joten viimeistään siitä erottaa että ihan kunnon kannut ollut käytössä ja sitäkin paremmat vekottimet äänitykseen, ilmeisesti ihan ammattimiehen kanssa studiossa äänitetty. Rumpali hoitaa asiansa täydellisesti ja rummuissakin on mukavaa vaihtelevuutta eli ei ole pelkkää blastbeattia tempoon 250bpm. Erittäin tiukka rumpali kyseessä siis. Tästä nyt tuli tämmöinen romaani mutta minkäs mahdat kun on vain pakkoa sanoa kehut koska ne on erittäinkin ansaitut. Huomioksi pitää sanoa että en itse ole minkäänlainen dödis intoilija ja tähänkin sattumalta törmäsin etusivun kautta ja nimen takia päätin kuunnella...onneksi kuuntelin koska erittäin tiukkaa suomalaista dödistä siis linkintakaa löytyi. Eikun demoa levy-yhtiöille ja hommaa myyntiin, koska tämä on loistavaa tavaraa! Ja edelliseen kommenttiin (eli Kongir:in kommenttiin) sanoakseni että himpun verran ehkä olisi rummut saanut olla kovemmalla mutta ei se kuuntelu kokemusta häirinnyt kun biisi oli täyttä platinaa. Lyhyesti kiteytettynä tämä homma potkii ja lujaa! Kiitos teille tälläisestä musiikillisesta mahtavuudesta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele da muteniacs - nyt sä kuulet 08.03.2010

da muteniacs - nyt sä kuulet
kyl täs on helvetin hyvä flow niinku sun biiseis aina eza... ja juhozz miksaus on yht tiukkaa ku ennenki!! eikös tää löydy myös siltä royal famin levyltä?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terhenetär - Sumuvuoren ruhtinas 18.02.2009

Terhenetär - Sumuvuoren ruhtinas
ihan ok settiä. Tosin noissa karjumis kohdissa kuuluu aika selvästi kivimetsän druidi läpi että aikasta saman laistahan se on... ihan jees 8*
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juju - Oodi tuot. Osp 19.02.2009

Juju - Oodi tuot. Osp
Aivan loistavaa... tosin kaipaisin sitä originaali versiota tästä tänne mutta aivan loistavaa... ite oon hevimies henkeen ja vereen mutta kerrankin lämpesin hiphopille... sanat kolahtaa 100-0
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P.J.I - Guitar solo 10.02.2009

P.J.I - Guitar solo
aivan loistavaa tilua ja muutenkin aika kovaa settiä!... aivan kylmät väreet tulee tuosta ynkkä mäisestä soitannasta!!! loistava siksi siis 10 ps. lisää tällästä!
10