Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 276 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Clown 30.11.2012

Death Generation - Clown
Edelleen BLS tunnelmissa mennään, varsinkin laulussa. Mukavan matala vire, se on aina hyvä asia :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Pallosalama 30.11.2012

P. M. Kostiainen Project - Pallosalama
Perus rokkia, itse en näin sotkuisesta tuotannosta välitä, mutta se ei tarkoita että huono olisi :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Opportunity 24.04.2012

R-iQ - Opportunity
Jotenki tulee träkkeri musa mieleen, semmonen vanha amiga kama. Ehkä tän on tarktus olla juuri mitä on ,minusta vaan jää yksi toikkoiseksi ja tyhjäksi. Voisi mennä jonain taustamusana kyllä hyvinkin. Tai ehkä tiivistämällä, tuomalla uusia elementtejä nopeammin, tässä saisi pidettyä mielenkiinnon yllä, koska kyllä tämä loppuakohden paranee kuitenkin. Paitsi että olisin toivonut itse vielä enemmän uusi elementtäjä, vaikka lähes niin paljon että alkuperäinen idea jo hukkuu alle. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fading fast 24.04.2012

4 Eyes Only - Fading fast
Saundit on hyvät, ja osaatte soittaa. Laulu stemmat vaan ei aina pysy vireessä. Itse biisi... no ei mun makua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 24.04.2012

Unia (pre-band) - Kotona
Ihan siisti ja ammattimainen toteutus. Pisteet Mad Seasonista ja kitara soolosta! :) (oikeesti, loistava soolo)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Praised Be I 24.04.2012

Nihil Mortum - Praised Be I
Bläkkis ei oo mun juttu, enemmän sitte detti miehiä, mutta siis, omassa lajissaan, minusta tää oli hyvä, ja tässä oli kivaa oldschoolia. Jokainen soittaa hyvin, vaikka vielä onkin reenattavaa. Saundit hyvät, jos ei täydelliset. Toimii! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita 24.04.2012

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita
Juu, kai mie hiffaan mitä haette takaa, mut ei kolise mulle :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Dead To Me 24.04.2012

Death Generation - Dead To Me
Täähä oli perkeleen kova. Hyvät saundit, hyvä biisi, empä nyt oikein osaa mitään valittaa. Tai no, tuo ensimmäien soolo, minusta pitäs olla monipuolisempi ja , ettei vähän skaala karkaillu? Mutta pien vika komias ei mitä meinaa! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu 24.04.2012

P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu
heti alkuun, loistava biisn nimi! :) Muuten jäi jotenkin oudoksi... ei tuntunut vakavalta muuta huumoriksikaan ei toiminut ainakaan minulle... Mut saundit on minusta iha mageet, paitsi tuohon pieneen sooloon ois voinu ladata ison saundin. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - Maajussin maanantai 23.03.2012

Kakkofonia - Maajussin maanantai
muuten hauska, mutta tuo vaimon hakkaus nyt ei edes vitsillä naurattanu, tuli semmonen olo et eiks tää ookkaa hyvän tahtosta huumoria. Mutta siis iha hauskaa kamaa ja harppukin soi kivasti :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Rockrama 19.03.2012

Susijumala - Rockrama
Ton kaleerin jälkeen tää ei tunnu milleen... mitä ihmettä?? Mie oon nyt pettyny... :) Mut siis tämähän vaan kertoo minun musiikki mausta eikä mistään muusta... kokeilempa vielä muita biisejä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Kaleeri 19.03.2012

Susijumala - Kaleeri
Nyt on kovaa kamaa!!! heti alusta nää saundit, kunnon rupi pörinät!!! Siis tää on todella kova, pitää kaivaa esille onko teillä täällä muuta kuin tämä mikä tuli kommenttiringistä vastaan! Rummut vaan liian hiljaa kyllä, mutta ei pieni vika kauniissa mitään meinaa!! Rock On!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Before I will die 19.03.2012

Death Generation - Before I will die
Saundit on aika ohuet jotenki, rummut hyvin keveyt. Ilmeisesti dikkaat Black Labelista?:) Mutta siis muuten ihan asiallista kamaa, sanat nyt on , joo, mutta niiden kai pitääkin olla? :) Laulajan saundi on minusta aika magee naukuna :) Väli/soolo osaan ois voinu laittaa vaikka synaa taustalle, mutta soolo sitten lähteekin todella kivasti! :) Black LAbel? :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 19.03.2012

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Heti alusta loisto fiilis :) Perus kamaa, mutta ei siellä mitään turhaa pidäkkään olla. Ei tästä oo mitään pahaa sanottavaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Fengshui 19.03.2012

P. M. Kostiainen Project - Fengshui
Ehkä vähän treenikämppä saundi, voisi kai tässä olla enemmän tavaraa, mutta ihan ok perus biisi, en mie pahalla. :) Tuo kitara saundi on minusta tosi jees, ei sellainen mitä voisi odottaa tälläisessä biisissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein 22.12.2006

Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein
Heti ekana tulee mieleen, että tässä pitäs olla live rummut, joku oikein semmonen heviprogesuperrumpali... mutta mistä niitä saa, semmosta riden kellon kilkutusta ja kireän virvelin raksahduksia ja fusiojazz juttuja ja kuoppis fillejä... Pituudeltaan... ja ehkä vähän muutenkin, tästä jäi semmonen "intro" fiilis, että tämä olisi se polku sille kaninkololle, minne pitäisi päästä sisään. (harva osaa olla edes tuo polku, ota se plussana :) ) Ikävää sanoa näin, mutta minulle tuosta jäi täysin keskeneräinen fiilis, pääasiassa pituuden takia, se tuli, meni, eikä oikein jättänyt mitään... Mutta mielenkiintoisen kuuloista, ei tuossa siis mitään huonoakaan ollut, vaikka arvostelun voisi niinkin lukea :) (paitsi että saisi olla jotenkin "orgaanisempi", mutta tuo kai maku asioita :) ) Pitää kuunnella monesti uudelleen, kirjoitan sitten jotain lisää, jos kirjoitettavaa tulee :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psychoactive Garlic Juice - Not Me 09.11.2006

Psychoactive Garlic Juice - Not Me
Joo, paras biisi minkä teiltä ikinä kuullut, harmi että jäi viimeiseksi (täytyy sanoa, että eka biisi mitä teilta koskaan kuulin ja tämä vika oli parhaat... ympyrä siis sulkeutui :) ) Ja juu, yhdyn myös tuohon, että kypsimmän kuuloista pgj:tä, ehdottomasti. Ja nyt se tool:kin kuuluu :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Regression 22.12.2006

Aeiouaih - Regression
Tämä toimii, ainoa pieni miinus on että laulu menee jotenkin nenään tässä. Ja EI :) tämäkin loppui kesken! :) Mutta siis, todella hyvää saundia, kaunista ja rauhallista, mutta lyhyt kesto saa minulle ainakin jotenki "hektisen" fiiliksen, liian nopeasti ohi vilahtavia hetkiä.... Mutta hyvä tämä oli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Ghost 24.07.2006

Sigil - Ghost
Aluksi tuli kyllä niiiiin zeppelinin kashmir mieleen että... mutta onneksi täysin erilainen tunnelma karkoitti tuon ajatuksen mielestä (ei sillä että kashmir on huono biisi, mutta kun en nyt kuuntele sitä) :) En ole vähään aikaa kuunnellut teidän biisejä, mutta mulla on semmonen mielikuva etten niin paljon tykännyt noista uusista kun niistä vanhemmista, mutta täytyy sanoa että tämä on kyllä helvetin hyvä. En tiedä miksi, mutta tästä biisistä mulle vaan tulee jotenkin niin vahvasti Layne mieleen, ehkäpä siksi että olen ennenkin rinnastanut musanne aliceen, ehkä siksi että kuuntelen sitä paljon... niin tai näin, yleensä kirjoitan biisien arvosteluihin mielikuvani, ja tästä se oli Layne... Yksi vika biisissä kyllä oli, ja ikävä kyllä se on erittäin suuri vika, biisi on aivan liian lyhyt, tässä ei kerennyt kun juuri lämmetä ja sulkea silmiä, kun matka jo loppui, jos nyt jatketaan alice in chainssistä puhumisesta, niin jotain semmosta sludge factoryn kaltaista loppu jammailua, jumitusta... tai stoner tyyliin jokin instru jammailu/impro/trippailu/iisi/maalailu väli osa, josta sitten noustaisiin vielä kerran kertsiin tai mielummin johonkin elämää suurempaan loppuosaan. (tai jos vielä alicesta puhutaan, tyyliin would, biisihän on periaatteessa 2 osainen). Mutta, kyllä tämä silti pisteensä ansaitsee. Ette jaksais laittaa biisin sanoja, niin pääsisin helpommalla niiden tulkitsemisessa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Eclipsed 29.06.2006

Argon - Eclipsed
Nii, ja ei ollu yhtää liian pitkä ja ei saa kiroilla = edes puhua mistään radio soitosta, jos päätyy tämän päivän radioon (eli soittolistoille) on silloin tehnyt jotain väärin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Eclipsed 29.06.2006

Argon - Eclipsed
Laulun tullessa biisi kadottaa jotenkin itsensä... ja minusta laulu on miksattu liian kovaa ja kitarat on hieman ponnettomat, ehkä enemmän tuplauksia.... Nautin kyllä ehdottomasti eniten instrumentaali menoista. En siis sano laulajaa huonoksi, varsinki tuo örinä oli aivan loistavaa, mutta jotenkin vain ne osat oli "tylsempiä" kuin kokonaan instrut... mitä jos pitäisitte melodiat soittimilla ja laulun örinänä? :) Hyvä biisi, ehkä pientä eloa kaipaisi, eikä noin paljon vain vitos soinnuttelua.... Tai sitten enemmän panostusta äänimaailmojen luontiin ala Devin Townsend... En tiiä, Tykkäsin joka tapauksesta kokonaisuudesta, hyvää kamaa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmineläin - Elämän uusi kokemus 22.12.2006

Ihmineläin - Elämän uusi kokemus
Tämä ei ollut minua varten... muuten kuin tuli mieleen se että yhdistäisit kaikki soolo projektisi vain yhdeksi, tämmöinen meno isossa biisissä muun menon päällä, tai "taustalauluina" antaisi todella paljon eloa... Älä paloittele itseäsi, tee kokonaisuus :) (ookei, vähän kärjistettyä, mutta etkö olisikin onnelinen, jos sinulla olisi 1 projekti, jossa voisit tehdä kaiken?)

Kommentti kappaleesta Kuuntele PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Vibro Gazole 08.06.2006

PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Vibro Gazole
ei... kun ei tässä biisissä tapahdu missään vaiheessa mitään, varmaan tota on ihan kiva soitella, mutta eipä tuo oikein kuuntelu nautintoa anna. Anteeksi :) Saundit on hyvät, niitä voin kyllä kehua :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Free Dance 08.06.2006

PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Free Dance
Tässä ollaan jo lähellä jotain, mutta tämäkin kaipaisi jonkinlaista "kasaan kokoamista"... ehkä tämänkaltaiseksi liian pitkä, tai sitten olisi pitänyt kasata kerroksia, eikä siirtyä teemasta/korkeudesta toiseen.... Jamit jameina, ja biisit biiseinä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Vertical 22.12.2006

Aeiouaih - Vertical
Samoissa maailmoissa kun circles ja regression (kuuntelin tän vikana). Tämä jätti biisinä eniten kylmäksi, ja loppui pahiten kesken... Tässä sulle yksi idea... miksi sulla on noin monta projektia, miksi et yhdistä kaikki ykdeksi suureksi projektiksi, biisi alkaisi kauniilla psykeambientilla, etenisi kitara mies meininkiin josta lähtisi kasvamaan konemaailmaan rumpuineen kaikkineen, vähän niin kuin Opeth, mutta sen hevin tilalle heittäsit ton "teknon", siis ton kone musiikki puolen, miks ei niitä hoppi juttujakin... mutta oikeasti, kun tehdään musiikkia joka on matka, kuva, elokuva, (kuten myös sinun musiikkisi koen), minusta sen ihan PITÄÄ olla pidempää, antaa kuulialle enemmän aikaa upota, kadota, vajota, päästä sille matkalle, nähdä/maalata se kuva, nähdä/olla siinä elokuvassa, vaipua sinne transsiin, päästä sen kaninkolon läpi, maan sisältä avaruuteen ja takaisin.... kaikki ja ei mitään.... pieni on iso... loppuu sanat mutta ehkä sen ajatuksen tuolta löysit, tai sitten et :) Tai sitten vaan minulla on liian voimaakkaat odotukset ja kun ne ei täyttyneet niin reagoi vahvasti näin... niin tai näin... kuuntelen kaikki nämäkin uudestaan ja katsotaan mitä sitten :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Cycles (luomudemo) 22.12.2006

Aeiouaih - Cycles (luomudemo)
Alkumaukas, antaa odottaa... kertosäe ei täytä odotuksia, ja kaikki on ohi ennekuin alkoikaan... sopisi hyvin jonku teemalevyn sillaksi kahden kappaleen väliin, en tiedä miten näin yksin. Mutta siis, saundit on todella hyvät, eikä tuossa muutenkaan mitään vikaa isompaa vikaa ollut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Trinity 07.05.2006

Sigil - Trinity
Ekana tulee mieleen että ripaus psykedeliaa nostaisi tämän biisiin aivan omiin korkeuksiinsa, sillä olisi voinut korvata tuon hard rock ripauksen :) Ihan jees perus menoa, liian lyhyt vaan, tuohon olisi ollut loppuun kiva kuulla kunnon spacejam-impro-jammailua :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Pigment 07.05.2006

PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Pigment
Todella hyvän kuulosta kamaa... aivan upeaa, mutta auttamattomasti vaan monta monta monta minuuttia liian lyhyt.... biisi olisi hyvin voinut rauhoittua, kitara sooloilut loppua, alkaa maallailla hitaasti hieman erilaista maailmaa ja sitten kun olisi saanut se PALETIN kasaan, olisi sen taas kasvattanut ja sooloilu palanneet ja AH! :), mutta hieno näinkin. En ymmärrä miksi taidetta arvostellaan numeroin, mutta pääset siihen pieneen ryhmään, joka saa minulta numeron :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Holy Water 26.04.2006

Sigil - Holy Water
Myös täällä tulee erittäin vahvasti Cantrellin soolo levyt mieleen, Ihan ok biisi, mutta ei anna oikein mitään sanottavaa, ei pahaa mutta ei hyvääkään, perusmenoa, mutta hyvää sellaista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghor Atan - Turpa Kii 15.08.2006

Ghor Atan - Turpa  Kii
missä ne örinät?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Supreme Court - Have Mercy 01.04.2006

Supreme Court - Have Mercy
Mitäs tästä nyt sanois... tuo vaihto tuohon kakkos osaan oli aika hauska ja pelasti paljon biisiä, Muutenki tuo isohko määrä aivan erilaisia osia teki tästä biisistä oikeesti helvetin hyvä, jos tää ois jääny koko biisiksi sen ekan osan kaltaiseksi rokki jyräksi, ei tätä ois jaksanu, mutta tuli kunnon huutoa, fiilistelyä, melkein mitä vaan, siitä pisteet kotiin ja isolla kädellä! :) Ja se duuri rock osakin siellä, heh, loistavaa väli juttu, siihen ei vaan olisi pitänyt jäädä niin pitkäksi aikaa vaikka kitarasankarointi olikin ihan hauska juttu, mutta siitä kun olisitte hypännyt vaikka suoraan grindcoreen olisi biisi ollut täydellinen :) Nopeampia ja vielä radikaalimpia osa vaihdoksia niin saatte minut faniksenne!! :) Lopussa jäätiin joo turhaan paikalleen, vaikka onhan se kiva revittää, tiedänhän minä sen :) hypätkääs pitkä loikka mr bunglen suuntaan :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Coffee Beans 22.03.2006

...as Jy Sê Haan - Coffee Beans
Minusta basso ja rummut aivan liian kovaa... mutta se taitaa kuulua tähän musaan. Sori... en taho kuullostaa tyhmälle, tiiän että monet hokee tätä samaa, mut... en vaa yksinkertasesti jaksa kuunnella tuota jumputusta, anteeks :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Routaraja 22.03.2006

Routaraja - Routaraja
Eehele... luin ensin että toi teidän bändin nimi on "roturaja",. mietin et ei helvetti, mitähä skini musaa tää o... no, se oli onneksi kuitenkin routa :) tulee mieleen pauli hanhiniemen ja kotiteollisuuden sekasikiö... enkä onko se positiivinen mielikuva, koska tuo hahiniemi tulee niin vahvana :) "routarajan tuolle puolen, missä kerubit mellastaa, sinne joudun minäkin kun kuolen, tanssimaan paholaisen masurkkaa" lauletaanko tuossa noin? Koska.... kerubit on enkeleitä (serafit, kerubit), että nyt on pikkasen menny pieleen nuo sanoitukset, koska et kuitenkaan taida siis olla sitä mieltä että menet enkeleitten tykö kun kuolet :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 22.03.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
Ompa imelää... tulee melkein joku aerosmith mieleen kertsistä....... En kyllä uskois kalkutan biisiksi ellei se tuolla lukisi... no mut, kuka dikkaa mistäkin :) Siis onhan tää joku vitsi? p.s. Sankari tilutus kitara soolo unohtu tuolta kahen vikan kertsin välistä!! :) Ja modulaatio :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poirot/Poiert - Me Voitetaan 08.06.2006

Poirot/Poiert - Me Voitetaan
Loistava :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mean Street - Swedish Girls 22.03.2006

Mean Street - Swedish Girls
Ei hitto, naurattaa jo valmiiksi vaikka en oo kuullu kun vasta intron, noi kuvaukset ja nimet nääs :) No, jokaisella on se oma juttunsa, varmasti glam ukot ja muijat dikkaa tästä, mutta kun en kuulu ryhmään ni, ei, ei , ei :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Chocolate And Cigarettes 22.03.2006

Her Wickedness - Chocolate And Cigarettes
Noniin.... sori..... anteeks oikeesti :) mut me ei vaan kohdata millään tasolla, niinku oon ennenki sanonu :) Onhan tässä oma jujunsa, kehittynyt on musa muutenkin ja saundit varsinkin..... mut, nii :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herrahappomies & Kekkareiden Äiskä - Kromipintainen Kohtalon Megafoni 24.02.2006

Herrahappomies & Kekkareiden Äiskä - Kromipintainen Kohtalon Megafoni
Mut niin siis, pidin kyllä biisistä, lisään mun mikseri listaan :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herrahappomies & Kekkareiden Äiskä - Kromipintainen Kohtalon Megafoni 24.02.2006

Herrahappomies & Kekkareiden Äiskä - Kromipintainen Kohtalon Megafoni
Alusta tulee mieleen riisuttu godspeed you black emperor, sitte vanha hidria, oikein hyvän kuulosta, siis soitat itse kaikki soittimet vai miten tehty? käytätkö koneita minkä verran/sampleja? Pientä hapuilua välillä vähän jokasoittimessa, ehkä voisit ottaa useampia ottoja että saisi siistimmän lopputuloksen.... 2:20 kohdalla oisin tahtonut jotain kehitystä biisin , vaikka "off the wall" jutun, kuten opethin sävelteliä ukkeli joskus sano, ettei hän pidä ennelta arvattivista biiseistä, siksi hän välillä laitta yht äkkiä jonku "off the wall" soinnu tai osan jne...., tähän olisi toisaalta myös toiminu soittimien kasaaminen, kudelman rakentaminen, godspeedmainen suuruus joka loppukohden kasvaisi aivan hurjan suureksi seinäksi.... tuosta 4mn kohdalla tulevasta säröstä tulee mieleen yksi meidän vanha biisi mutta vain hitaampana :) Ihan hyvää menoa mutta tarvitsisi minusta lisää osia toimiakseen, ja muutenki ihan pientä hiomista soittopuolella. Ja sori,ei nyt taida jami jutut toteutua, sen verran tullut enenmmän tapahtumaa luojan kanssa (kävästiin tavastiallakin) :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Afar a Bird - Degenerescence 22.03.2006

Afar a Bird - Degenerescence
Ompa hyvät saundit, jotenkin todella luokseen kutsuvat, "kotoiset"... miten tää kuullostaa näin tutulle... Ainii.... mullehan mainostettiin tätä ja kävin kuuntelees, en muista kommentoinko, mutta nyt voin kommentoida ainakin. Hyvän kuullosta tämä on, jotenkin, tuntuu ettei tässä oikein sanoja tarvita.... mutta kyllä te voisitte joskus koittaa soittaa isommallakin bändillä, useammalla soittajalla, voisitte saadaan aikaa makeita sovituksia ja isoja kudelmia :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Picturesque 07.05.2006

PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Picturesque
Apua, mitä tossa soolossa tapahtuu?? ja totta niinkuin tuolla joku sanoin, pois nuo poppit ja sukellus syvempiin vesiin, ripaus psykedeliaa tekisi tällekkin hyvää (juuri ehdotin sitä jollekkin muullekkin), tuo "regei" osio täysin turha.... maalaa, tee kuvia, tunteita, hetkiä, kudoksia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Picturesque 24.02.2006

PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Picturesque
3 biisi putkeen, alkaa nuo samat konerumpu saundit ahistaa, sulla on selvästi into ja tarvetta, ja se on hyvä asia, mutta jotenkin sun pitäs saada palettis kasaan, vaikkakin se pysyis improna, siis minusta nää on erittäin kehitys kelpoisia, mutta eivät toimi aivan tämmöisenä. Tässä on saundit jo aika muhevat. Ja ei mitään skaa:ta!! :) Fuusio vaikutteita enemmän :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele They said: "Boris!" - Hope 24.02.2006

They said:
Aika tämmöinen kasari kohtaa beatlesin tulee tästä mieleen, ja ehdottomasti parhaat kone rummut mitä teilla on ollut, jos siis mittarina on se että vertaa niitä live rumpuihin, tuo ride vähän paljastaa... mutta hyvän kuulinen ride on aina vaikee tehä. Ehkä pikkasen liian "iskelmä" mun makuun, mutta hyvin tehty, soitettu, laulettu, ei tässä siis mitään negaa ole, aivaan juuri mun makuun.... hommatkaa se oikea rumpali ja ruvetkaa pommittamaan levy-yhtiöitä, kyllä teille pitäisi reikä löytyä suomiprogen seassa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele They said: "Boris!" - Only a Dream 24.02.2006

They said:
hmm... kuullostaa tutulle, mut en muista kuunnelleeni tätä.... onkos tää teidän biisi? vai koveri... joku lennonin biisi tms.... tulee iha mieleen, vittuku en saa päähäni..... nyt ei pysty muuta sanoo ko vaivaa niin paljo toi :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - My Li'l Fantasyland 19.01.2006

Her Wickedness - My Li'l Fantasyland
Jaa, heti uus biisi hw:tä.... edellisen kappaleen kommentit ovat voimassa tähänkin. Varsinkin se jälkimmäinen kommentti :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janoinen Kala - Hii-o-Hoi! LIVE 19.01.2006

Janoinen Kala - Hii-o-Hoi! LIVE
No... perus ränttätänttää... musaa joka ei tee minulle mitään enkä minä tee sillä mitään :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele deadmanshand - Napalm & Acid 19.01.2006

deadmanshand - Napalm & Acid
Mun lanteet kaipaa vaan isoa kerrosta vaatteita kun tuolla ulkona on niin helvetin kylmä :) Ja ootko ihan varma että semmoinen miksaus on hyvä joka toimii vain kuulokkeilla? Tuo sitar on aika helvetin hyvän kuulonen, ja muutenkin hyvä juttu, sen jälkeen tulevat kasari saundit myös.... Mitäs helvettiä, minähän pidän tästä :) Eihän näin pitänyt käydä :) no... 1:35 kohdalla tuleva melodia pätkä tuollaisella ärsyttävällä trance saundilla pilas kyllä fiilikset.... kahen minuuutin kohdalla meno taas parani, oisit vaan jättäny ton rumpukompin tosta päältä pois.... kuten tapahtuukin, kiitos :) Siis nuo sitar osuudet ilman rumpu komppia on todella hyvän kuuloisia, mutta kokonaisuus vähän liian kaukana minusta, mutta harvinaisen lähelle pääsit tämmöiseksi musaksi, eikun videota tekemään ja mtv:lle :) Soi siellä paskempaakin musaa, ja paljon :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indyus - At the Shore 19.01.2006

Indyus - At the Shore
eih, nyt on ollut joku trance putki täällä kommentti ringissä, ja tämä on vielä tämmöistä tietokonepeli saundi trancea.... siis 90 luvun tietokone peli... ei perkele, en vaan pysty kuuntelmaan tämmöistä, jo tuo basari yksin... sori, vika on minussa, ei sinussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Rainforest 18.01.2006

Archaic - Rainforest
EEEIIIIII, odotin jo paljon tältä biisiltä kunnes tuo basari alkoi pompottaa ja luin genren :) ja tästä biisistä ei pelkästään puutu volyymi, tästä puuttuu myös paljon alapään taajuuksia, todella ohut saundi... en tiiä, ei tämä tälläisenä oikein anna mitään, korjaile saundeja, pysyttäydy ehkä alun ambient maailmassa ja sitten tämä voisi toimia minullakin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Undence - The Unknown Fear 19.01.2006

Undence - The Unknown Fear
Kuulostaa jotenki tutulta.... ah joo, olenhan minä teidän bändiä kuunnellut.... Ihan mukava tuulahdus 10 vuoden takaa tämä biisi... Saundit on aika ohuet, kaipaisi lisää munaa , esim kaikki kitara jutut voisi tuplata, särö bassoon jne.... JA vähän jotenkin yrittää ujuttaa tuonne sekaan sitä punaista lankaa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janoinen Kala - saavista kaatamalla 22.01.2006

Janoinen Kala - saavista kaatamalla
"matti ja teppo"... ennakkoluuloinen pieni mies herää sisälläni heti :) laulaja pikkasen epävireessä ja sanat kuullostavat aika.... tylsiltä. Eikä itsebiisikään oikein tunnu tarjoavan mitään tähän kylmään aamuun...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lezzie Twist - Dance With The Devil (live version) 19.01.2006

Lezzie Twist - Dance With The Devil (live version)
No joo... saundit on kyllä suttaiset ja biisi kuullostaa niin perus menolle että ei jaksa iskeä, ja kitara epävireessä ja pahaasti, odotellaas sitä demoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - About 22.01.2006

Faro - About
folklattarifunk, loistava genre :) Ihan hyvää hauskaa positiivista meinikiä, varmasti toimii livenä oikealle yleisölle .) Tuotanto hyvää laatua, kuten soitto ja laulupuolikin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - So Sweet 18.01.2006

Her Wickedness - So Sweet
niin... ja älä yritä olla outo, älä yritä olla "ei-outo", ole vain se mikä olet, niin musiikillisesti kuin muutenkin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - So Sweet 18.01.2006

Her Wickedness - So Sweet
vieläkään en oo päässy sun musaan sisään, ehkä ollaan vaan sitten niin erigenren ihmisiä.... ei mulla tähän oikein ole lisättävää mitä en ois muissa jo sanonu, kasaria, outoutta, viimeistelemättömyyttä... mutta jotain omaperäistä kyllä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Dreamside 19.01.2006

Diffusion - Dreamside
Oho, ompas helvetin hyvät saundit JA muutenkin heletin hyvän kuulosta, Ehdottamasti tämän päivän paras biisi kommentti ringissä! (joku viidestoista jne,....) AI vittu, tämähän on ihan vitun hyvä!!! :) Tuo kliini laulu nyt vähän harmittaa, mut pien vika hyvässä ei paljoa paina :) Ei tästä voi sanoa mitään, suu auki oo täällä :) Tuon kliini kohdan tilalle joku progempi instrumenttaali kohta niin biisi olisi 10+ :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Dragons Are Gone 03.01.2006

Dr.Groove - Dragons Are Gone
Hehehhe..... ei hitto mitkä sanat :) Ja tämmösen funkin päälle vielä.... huumori miehiä, harmi vaan kun en itse oikein pidä huumori musasta :) Tulee ihan nuoruuden rpg sessiot mieleen noista sanoista :) EI helvetti tuo kertsi vielä...... tää on mulle liikaa!!!!!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Dare Go On 04.01.2006

Ghost Trio - Dare Go On
EI SAATANA! :) Olin kuunnellut jo monta biisiä kommentti ringissä ja menetin taas uskoni, laitoin tämän soimaan ja menin keittiöön tekemään aamupalaa.... yht äkkiä nuo kitarat kutsuivat minut takaisin olohuoneeseen, vittu miten hieno äänimaailma, laulu minusta pikkuisen rikkoo tunnelmaa, vie tätä vähän liian popin maailmaan, (musen), mutta siis, no, perkele, ei sitäkään voi huonoksi sanoa :) En anna yleensä numeroita kenelekkään koska en ymmärrä taiteem arvoittamista numeroin, mutta teille kyllä 10 pamahtaa. Kaikki kohdallaa, saundi, fiilis, rakenne, miksaus, nauhotus, vain 1 ISO miinus, biisi on noin 5 minuuttia liian lyhyt, (tai 10), nyt, kuunnelkaa kuukausi godspeed you! black emperoria, ja sitten tehkää biisi uusiksi, kiitos ja kumarrus :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - A Lonely Place 04.01.2006

Ghost Trio - A Lonely Place
Juu, tuon dare to go onnin jälkeen kuuntelin tämän ja peli selvä. Homma toimii ja minä olen teidän fani, until the end, näkemiin ja kuulemiin :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama 03.01.2006

DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama
Hm... Mitäs tämä nyt oikein on, jotain latino iskelmää.... Teknisesti ei mitään valittamista, hyvät saundit, ehkä vähän turhan "kevyet" ja diskanttiset... No kertsistä löytyi sitten ihan perus rok menoa... Ihan ok, mutta ei minua varten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava (ReMixit) - Bläö 18.12.2005

Haava (ReMixit) - Bläö
joo, tämmönen pitää vetää tosissaa, ei mitään nauruja tai puolitosissaan tekemisiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Happy 80s 28.11.2005

Vanhat ja väsyneet - Happy 80s
Ompa hassu biisi :) kitarat on vaan liian kovalla ja rummut liian hiljaa.... ei tästä nyt mitään super suosikkia tule, mutta ihan hauska tämmöinen välipala :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - helvetin sepät. 04.01.2006

ROUTA/ AIKA - helvetin sepät.
Intro kuullosti ihan toimivalta, vaikka sanat oli... noh... mutta sitten lähtevä riffi ja kitara saundit on suoraan yläasteen musaluokasta, ei vaan toimi sitten millään. Sitten kun lähtee laulu niin tulee mieleen viiden pennin niskalaukaus, melodia on suoraan timolta. noh, yritys hyvä 10 mutta ei toimi minulle mitenkään, ei musa, ei saundit, ei sanat. Ainakin sen sanon että kannattaisi käyttää bassossa säröä tämmöisessä musassa, ja tuplata kitara, soittaa toinen sama raita päälle erilaisella saundilla niin saisi tuhdimman särön, ja melodioiden taustalla saisi myös tausta kitaran (onhan sillä timolla livenäkin 3 kitaraa, studiossa varmaan vähintään 6 raitaaa :P)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Painted Red 01.01.2007

Diffusion - Painted Red
Aika sairaan kovaa menoa. En vaa osaa muuta sanoa. Kliinit laulut yllätti, mutta tälläkertaa positiivisesti. Vielä pikkasen enemmän nyansseja ja progea niin sitte... mutta on tämä 10 näinkin! (en siis koskaan anna numeroita taiteelle, en ymmärrä koko tapaa... mutta välillä jotkut biisit on vaan niin kovia, että on pakko nasauttaa se 10 ihan vaan "tueksi" :) ) Ja tuotanto myös napissa... jokos teillä o levy diili? :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus 30.11.2005

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus
No juu.... tuttua rottenia, empä tähän muuta osaa sanoa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saraste - Moodswing 21.11.2005

Saraste - Moodswing
hmm... luulin että kommentoin jo tätä..... no ehkä en sitten... mutta siis... ihan ok biisi mutta ei tarjoa minulle oikein mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Remembrance 14.11.2005

Celestial Aeon Project - Remembrance
Joo.. traditional todellakin, melkeimpä tylsyyteen asti. Toteutus on kyllä ihan hieno, harvinaisen "aidon" kuulosia kaikki soittimet... mutta itse biisi on niin saippuaoppera/hollywood tunnari perus kamaa että ei kyllä iske mitenkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - The Reasons 04.01.2006

Bitch So Sweet - The Reasons
Alku riffi oli helvetin hyvä tahtilajeineen, mutta sitten ikävä kyllä astuttiin hittimaailmaan. Siis hyväähän tämä on edelleen , niitten korvaa jotka pitävät hittiviihderuusushow musasta, ja tuo kertsi on jo aivan iskelmää. Kyllä uskon että tällä voi saada levy diilin isolta firmalta ja päästä radioon, mutta itse en kyllä kuutele teitä tätä biisiä enempää, sori :) Ja semmonen juttu, biisejä voi tehä muutenkin kuin, säkeistä-kerto-säkeistö-kerto-väliosa-kerto-kerto. Miksi ei kukaan musalla rahaa tahtova uskalla rikkoa tuota kaavaa?

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - raadan ja kärsin 15.11.2005

ROUTA/ AIKA - raadan ja kärsin
Heti ekaksi pistää korvaan epävireinen laulu, joka on muutenkin miksattu liian pintaan. Kitara aivan liian hiljaa taustalla. kaipaisi selvästi että olisi nauhoitettu 1 kitara lisää, ihan soittamaan samaa kuin tuo mikä siellä on, että tulisi jykevämpi saundi, jollain vähän erilaisella säröllä, ja bassoon särö ehdottomasti..... Yritys hyvä 10, mutta ei kyllä oikein iske.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - avajaiset 13.11.2005

ROUTA/ AIKA - avajaiset
on aika peltipurkkiset treenikämppä saundit. Ja sanat ei oikein minusta toimi.... Sanotaan näin että ihan hyvä pohja tässä on lähteä kehittämään jotain, kunhan ette liikaa pyri kuullostamaan joltain jo olemassa olevalta bändiltä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - ensilumi 19.11.2005

ROUTA/ AIKA - ensilumi
kerta rykäsy on aina hyvä asia, Mutta oisit kyllä voinu tähän soittaa toisen kitaran joka ois soittanu samaa about kuin basso mutta vitossointuina, ois saatu vahvempi saundi..... ja laulussa pikkusen epävireyttä. Muuten biisi aika perus kauraa, noisa riffeissä missä soitetaan pelkkää vitos sointua olisi voinut soittaa MYÖS kolmannen kitaran joka olisi soittanut vaikka jotain pitkiä ääniä ja miksata ne hiljaa taustalle.... Sanoihin en niin hirveästi keskittynyt, mutta sen perusteella mitä korviini tarttui, ei oikein iskenyt, hieman pateettusta. MUTTA tästä kaikesta huolimatta, biisi oli ihan hyvä :) siis ihan hyvää perus menoa, tai varsinkin kehitys kelpoista, jatkakaa ihmeessä, näen teillä mahdollisuuksia pankin räjäytykseen, vaikka se onkin vielä haave :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Kuuletko vielä 10.11.2005

Olavi Takatalo - Kuuletko vielä
Tuo kappaleen kuvaus nosti niska karvani pystyyn..... Ja ompas olavilla naismainen ääni :P (no niiin.... ) Tämä on tätä nykyajan rok-pop-hevi-iskelmää. Omalla tavallaan ihan mukavaa ja erikoista, toisaalta rakentuu aika perus jutuille..... vaikee sanoa oikeastaan mitään, väitän että tämä vaatii ainakin minun kohdallani useamman kuuntelun että saan kunnolla kiinni.... ja mitä pidemmälle kohti loppua mennään, sitä enemmän tämä alkaa miellyttää korvaani, faniudumpa että muistan kuunnella teiltä muutakin. Tämähän taisi olla helvetin hyvä biisi :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Kaunii 21.11.2005

Haikaus - Kaunii
Kitaran saundi on aika ohut ja ponneton, mutta muuten erittäin hyvän kuulosta, tulee vahvasti rättö lehtisalon biisit mieleen. Biisi maalaa kauniin maiseman, joka kyllä särkyy parin minuuntin jälkeen rumpujen ja säröjen jyrähtäessä, itse olisin pysynyt iisissä maailmassa, ehkä tehnyt siitä vielä iisimmän, nyt ainakin itseltä romahti fiilikset, kokoajan vain kaipaa sitä alku osaa :) Teknisestihän tämä on ihan hyvin tehty, jos ei ota lukuun sitä alun kitaraa... mut liian lyhyt, ois voinu tosta mihin tää loppu tulla vielä pari minuuttia tuon alun kaltaista juttua.... mut joo, eiköhän tämä tästä lähde liikkeelle :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Substance - Trisodium EDTA 14.11.2005

Substance - Trisodium EDTA
Tässähän on ainakin alussa varsin miellyttävä saundimaailma, joskus tämmöisessä musassa käytetään jotain niin "riipiviä" ääniä, noisehtavia, että koskee korviin, mutta tämä on varsin mielittyvää.... Itse olisin ehkä tuon rumpukompin jättänyt pois ja pysynyt ambient maalailussa, mutta sittenhän tämä olisi ollut aivan eri musaa :) Vaikea arvostella koska en itse tämmöistä kuuntele juuri ollenkaan... Vähän jotkut saundit oli liian tutun kuuloisia, mutta kyllä tää kuitenkin jotenkin minullakin toimii.... tulee hyvä fiilis, rumpukomppiinkiin alkaa jo tottua :) ja se fiilis se kai on se tärkein juttu kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Day Above Me 09.11.2005

Randomtalks - The Day Above Me
Alku ei kyllä lupailee minulle ainakaan mitään hyvää, rumpukomppi on aivan liian "konemainen" ja tasapaksu, ei istu, muuten biisi kyllä paranee lisä elmenttien myötä, paitsi nuo kaikki rummut..... tauon jälkeen lähtevä osa menee jo liian lemmenlaivaksi..... Tämä sopisi johonkin 80 jenkki poliisi sarjaan siihen kohtaan kun pää osan esittäjän vaimo jättää tämän ja mies seisoo yksin autonsa vieressä ja aurinko laskee taakse.... en tiedä sitten onko tuo positiivinen mielikuva :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Varissuo - Korkea hetki 15.11.2005

Varissuo - Korkea hetki
"Sytkärit esiin, on tunnelmoinnin aika. " apua, pelottaa.............. ... ja pelot toteutuu, laulajalle pakko antaa pieni miinus, saundi on aika epävarma ja epävireinen, varvemmin, vahvemmin ja herkemmin laulettuna toimisi paremmin..... ja tuo särökertsi on juuri sellaista mitä pelkäsinkin, ja sen jälkeen jäävä pitkä laulu ääni on ikävästi taas epävireessä.... Saundit on jotenkin liian ohuet ja "tyhjät", kaipaisi pari kitaraa lisää ja synan, jotta saataisin isompaa saundia ja voitaisiin rakentaa kudoksia joilla saataisiin biisiin enemmän eloa ja mielenkiintoa. Tälläiset rock/hardrock balladit eivät ole yhtään minun alaani. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - Päämäärättömät 13.11.2005

Pahaluu - Päämäärättömät
Alunsaundimaailma aika hyvä, harmittaa vaa kun näin nopeaa menoa, hitaampi rock-osasto tippuu itselle paremmin. Tuo "päämäärättömät määränpäät" pyörii kivasti, siitä pidän, ja itse biisikin pikku hiljaa edetessään nappaa kyllä mukaansa. No, ihan hyvää rock menoa, olisi kiva livenä nähdä tämä :) Ja koittakaa keksiä biiseihin jotain uutta ja välttää helppoja perus sovitus vaihtoehtoja :) (tämä vain ihan yleisesti sanottuna, ei edes ehkä koske tätä biisiä:) Ehdottomasti suurimmat pisteet biisissä kerää sanat :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lauri Piispanen - Ensimmäinen vuosi 10.11.2005

Lauri Piispanen - Ensimmäinen vuosi
Harmittaa niin että tähän tuli tuo komppi ja muutenki biisi lähti noille linjoille, joku rauhallisempi "ambient" versio tästä voisi jopa valloittaakin minut, mutta tämmöisenä ei iske oikein.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kohti aurinkoa 22.01.2006

POLTE - kohti aurinkoa
punk rock kohtaa suomi rokin.... ja sitä tämä on, no more, no less. Kommenttia pyydetään, mutta ei tämä oikein anna mulle mitään sanottavaa... sanat on tylsät, biisi todella perus kamaa... varmaan tätä siis joku radio voisi kesällä soittaakin, mutta mun levari ei :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kesä 96 22.03.2006

POLTE - kesä 96
nimi ja kuvaus saa jo minut juoksemaan karkuun, ja sitte riffikin lähtee niin perus kuviolla kuin vain voi. Sori, en kestä tämmöstä, kun ei tässä oo mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Napalm Monkey Rockers - Bastard Children of the Lost Generation 09.11.2005

Napalm Monkey Rockers - Bastard Children of the Lost Generation
"Napalm Monkey Rockers - Bastard Children of the Lost Generation" Nimet on ainakin kohdallaan bändillä kuten biisillä :P Itse biisi ei kyllä jaksa oikein lämmittää minua, vaikkakin on omalla tavallaan ihan hauska :) Tulee mieleen 80 luvun enklanti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Hope for a better day 13.11.2005

Van der Phunck - Hope for a better day
Osaakko nää suamia? Ko mie aattelin suameks kommentoida vaik onnii enklanniks tuo kuvaus tosa..... Aikastee ouon kuullosta, ei oikee "istu" kohalleen mitenkää mun korvaa... Ehkä jotenki "suorempi" ja ambientimpi sovitus ois istunu mun korvaan.... Reasonilla tehty suurin osa soundeista?

Kommentti kappaleesta Kuuntele kemikal - Far Away 15.11.2005

kemikal - Far Away
no juu.... ei sano oikein mitään, aika "kädenlämpöistä" musaa..... Hyvin tehtyä, saundit/miksaus kohdallaan, jopa tuo laulu omassa epävireydessään ja outoudessaan on hyvä, antaa tälle biisille sen kaipaaman pikantin mausteen.... mutte muuten ei oikein mulle iske.... siihen voi tosin vaikuttaa semmoinenkin asia etten kuuntele itse mitään edes tähän viittaavaa musaa :) Ihan kauniita maisemia, mutta mielummin kuuntelisin niitä ilman tuota rumpukomppia, ambienttina. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warehouse of Distant Dreams - Mind Matter 20.11.2005

Warehouse of Distant Dreams - Mind Matter
Erittäin miellyttävän kuullosta, kuulasta ja kaunista. Itse olisin laittanut kitaroihin isommat reverbit, pitkät hiljaiset hännät luomaan maailmaa... APUA, nyt lähti biisi käsistä, tuli potkua lisää, ja se ei ollut minusta hyvä asia, rikkoi kauniin harmonian, mielummin olisit vaikka hiljentänyt dramaattisesti :) no mut, tuo taitaa olla enemmänkin maku asia, joka tapauksessa hyvä biisi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD 01.11.2005

Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD
Alku ainakin helvetin hyvän kuulosta, ja väliosa iskiessä sisään hymy senkun levenee naamallani, harmi että siitä vaihdettiin niin nopeasti takaisin sinne mistä tultiin vain :) Enemmän tuollaisia outoja osia sekaan, mr bungle vaihdetta silmään niin hiottaisiin täydellisyyttä, nyt jäi ehkä hieman turhan "omaksi itsekseen" , mutta helvetin hyvä silti :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TDI (The Divisional Island) - Waiting for the alarm 10.11.2005

TDI (The Divisional Island) - Waiting for the alarm
Ah! ompas maukas tuo laulu melodia alussa :) Kertosäe ehkä vähän latistaa tunnelmaa normaaliuudellaan, vaikkakin laulajan revittely pelastaa tunnelmaa... JA kyllä tämä kaipaisi lisää psykedeliaa saadakseen tuon genren :) Mutta ihan hyvä tämäkin on, ei sillä :) Ja tuo väli osa tuolla olisi saanut olla vieläkin rohkeammin hevimpi, kontrastit ovat hyvä asia, nimen omaan rajut kontrastit, mr bungle kontrastit :) (siis tuo pieni väli osa enne pakollista kertosäe lopetusta (joka oli ikävä asia:)))

Kommentti kappaleesta Kuuntele TDI (The Divisional Island) - Out of Context 10.11.2005

TDI (The Divisional Island) - Out of Context
Oikein mukavasti saundaavaa ja monia eriasioita yhdistävää rock menoa, pidän laulan saundista ja muutenki, kaikki soittelevat mukavia juttuja. Tulee mieleen Liekki joka on katkaissut jarru kaapelin autostaan :) Saundit on täys 10. Pitääpä faniutua, että muistan kuunnella mitä muuta teillä on tarjolla. Ammittaitoisen kuulosta tavaraa, vieläkun heitätte sekaan ripauksen progea, hyppäätte ulos säkeistö-kertosäe musasta, niin se on aamen ja hallelujaa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TDI (The Divisional Island) - Journey to extinction 10.11.2005

TDI (The Divisional Island) - Journey to extinction
No tämä biisi ei taas iske ollenkaan... en osaa sanoa miksi, jotenki tämmöistä perus huttua..... Saundit on edelleen hyvät, mutta itse biisi ei kyllä sano mitään, ei ihastuta eikä edes vihastuta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Maybe 24.10.2005

Aeiouaih - Maybe
Olipas yllättävän poppia, lähes iskelmää.... pelottavaa :) Ja laulussa ehkä tässäkin vähän liikaa sitä huutu saundia.... Nyt kyllä on pakko sanoa, ettei kolahda, teknisesti toimii, mutta muuten ei kyllä istu kohdalleen mulle :) Kun nyt kirjottelen ni kirjotan vähä asian vierestä :) Se pgj:n keikka yllätti, koska teidän musa oli paljo kevyempä mitä ootin :) olin oottanu paljo psykempää mutta se oli paljon popimpaa, ehkä tämä biisi selittää syyn :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Haavekuva 09.11.2005

Riku Rotten Project - Haavekuva
Ei hitto.... miten sä teet tän! :) Nämä kyllä jaksaa naurattaa aina :) Go riku Go, Fuzzin kautta anna palaa täysillä nyt!!!! :) Tuotanto kyllä paranee biisi biisiltä ja saundi/efekti maailma laajenee, ja se on hyvä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Funeral Day 10.11.2005

Beautiful Betrayal - Funeral Day
En kyllä jaksa hukuttautua suruuni, mielummin muutan suruni energiaksi :) Örinällä olisin varmasti pitänyt tästä enemmän, nyt tämä on vähän liian "tätä" ;) Tai sanotaanko etä biisi lupailee mahdollisuuksia doomi menoon mutta ette ole varmaan sitä itse tahtoneetkaan koska sinne ei ole menty. Liian poppi-heviä minun makuuni :) Mutta saundit ja miksaus on enemmän kuin kunnossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nosdrama - Xen omm 13.11.2005

Nosdrama - Xen omm
Pikkasen liika tulee wilsonin melodia, mieleen laulusta, mutta tuo avaus riffi oli kyllä aivan loistava!! Lauluun vähän varmuutta niin tämähän olisi tässä! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nosdrama - Cold trails, long roots 13.11.2005

Nosdrama - Cold trails, long roots
Mikä genre.... pop-rock. Eikai niitä genrejä tarvitse nyt niin miljoonia eri kehittää :) Hyvät saundit, hyvä nauhotus/miksaus , "and I smile" kohdasta eteenpäin olisit vaan voinut ruvetä örisemään, niin ois saatu potkua biisiin ja genre määritykseen lisää vaikeutta, varsinki kun tuo melodia ei minusta paikka paikoin edes istu tuohon.... Ensin meinasin luovuttaa biisin kanssa heti alku metreille mutta loppujen lopuksi tämähän vei mukanaan ja karisti sen popin harteiltaan, hevirokkia kai tämä sittenkin on... pitääpä kuunnella mitä muuta teillä on tarjolla, oikein hyvä!! :) Ja tuo opeth mikä listattu vaikuttajiksi tuli heti mieleen mulla, ja se on vain hyvä asia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janei - False Beliefs 14.11.2005

Janei - False Beliefs
Mielenkiintoisen kuuloista, kaipaisi minusta jonkun/joitain elementtejä lisää, ei välttämättä laulua, mutta ehkä joitain melodia linjoja tai puhetta, tai lisää maalailevia soittimia.... Mutta pidin sen verran että pitää katsoa mitä muuta oot duunaillu. :) Ei tämmöisenään täysin valmista, mutta erittäin kehityskelpoista :) Mukavaa, "akustista-heviä" :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - raskasta unta 14.11.2005

ranca - raskasta unta
Tässä on oikein hyvä suomirock meno, ei kuitenkaan aivan perinteisemmässä mielessä, joka on erittäin hyvä asia :) Ehkä vieläkin Progempi ote sopisi tähän, (eli -cmx +proge), ainakin minun korvani sanoo näin, mutta tässä nyt mennään makuasia osastolle. Tekninen toteutus hyvä, ja varmasti enemmän tätä genreä kuunteleville kolahtaa hyvin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - sielunviljely 10.11.2005

ranca - sielunviljely
Jotenkin "tönkkö", rento rullaus uupuu... ja laulut miksattu liian pintaan... muuten ihan mielenkiintoista rock-stoner-hevi menoa. Kertosäkeestä tulee mieleen paulihanhiniemi ja kolmas nainen... ja se ei ehkä ole hyvä asia :) Mutta tuo "pää riffi" rumpali saisi kyllä soittaa paljon irtonaisemmin eikä vain "pum pam pum pam".... vaikka "pum pu pa pum, pum pu pa pum"... :P no juu..... Loppukohden tulee vaan enemmän ja enemmän paulihanhimieni goes stoner fiilis :) Tuo piano-osa oli erittäin miellyttävä ja kaivattu lisä biisin, ilman sitä olisi kyllä jäänyt huono maku suuhun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Henen lähettipalvelu - Murskattu mies 19.01.2006

Henen lähettipalvelu - Murskattu mies
hehe, ei vittu mikä alku :) siis se on ei tähä muita rumpuja tulekkaan? Jumalauta mitä kamaa!!! :) TÄTÄ ON PUNK!!! muut vois ottaa oppia :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - IndieRoknRoll 17.10.2005

Olavi Takatalo - IndieRoknRoll
kuvailu pelottaa... mutta onneksi sieltä pamahti heti aika avaruus saundia ja pelot katosi... tosin rumpukomppi toi tullessaan pelon tilalle masennuksen.... Ja telkkarista tulee just taas Jazz1, sori, mutta se voittaa nyt sut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sebastian Jylhä - Kosmoksessakin on aukkoja 22.01.2006

Sebastian Jylhä - Kosmoksessakin on aukkoja
hehe, tämä musa alkaa naurattaa, tulee mieleen jotkut 80 luvun jenkki poliisi sarjat , nuo saundit on niin samanlaisia :) Jotenkin kun tähän saisi... "luomumman" saundin, niin tämä olisi varmasti todella paljon parempi, vaikka ei tämä siis huono näinkään ollut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Substance - Genesis 14.11.2005

Substance - Genesis
Ainiin, tämähän se oli mitä kehotettiin jo aikoja sitten kuuntelemaan, sori kun unohtanu! :) Alusta tulee erittäin vahvasti mieleen dj shadown entroducing, (tämä siis valtaisa kehu) :) Vähän tuo alku virveli filli tökkäsi, mutta muuten rumpu/percca meno helvetin hyvä, ja tuo puhe varsinki istuu biisin todella hyvin, ja jälleen, kuten tuo mitä äsken kommentoin, erittäin miellyttävää musiikkia, enkä siis meinaa mitään että semmoista "mukavaa tausta musaa", vaan siis että tulee hyvä olo kun tämä soi, mikään ei häiritse, ei rassaa ja biisi antaa ajatusten kulkea vapaana. Onko tuo kitara itse soitettu vai samplattu jostain? Ja yhdyn edellisiin kommentoijiin, biisin ainoa vika on se että se on liian lyhyt, toiset kolme minuuttia lisää pituutta kiiitos!! :)
10

Sivu: 1 2 3