Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 29 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Good-natured Bee - Acousttic Jam ( akustista hilloa) 18.11.2010

Good-natured Bee - Acousttic Jam ( akustista hilloa)
Hirmusen mukavaa tunnelmaa. Sopivasti pieniä koukkuja pitämässä mielenkiintoo yllä. Tähän kun vielä räpsäis semmoset Liisa Ketjuissa/FnM -tyyppiset vokaalit, nii oispa kommeeta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8bit BassDrumm - Selvin P 19.11.2008

8bit BassDrumm - Selvin P
Täähän pitäs ola miun tunarina ku hyvän ryyppyillan jälkeisenä aamuna kävelen kotia pitseriasta. Olo ei oo pahimmasta päästä, välillä vaan otsalohkoa viiltää. Kaiken aikaa kuitenkin mielessä pyörii kaunis ajatus suuni pian täyttävästä krapulaherkusta. Ja nyt alko lihavalla tehdä pitsaa mieli.. Tää taitas siis toimia hienosti ainakin yliväritetyssä ja kaunistellussa casa di mamma -mainoksessa, vaikkei olekkaan aivan kuin äidin leipomaa. Ainakaan miun äidin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8bit BassDrumm - Selvin P 19.11.2008

8bit BassDrumm - Selvin P
*ja sanalla ola, tarkoitin olla ja tunarilla tunnaria. Hitto mikä tunnari mie oon. joo..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alecto - Silta 12.11.2008

Alecto - Silta
Onhan se nii herkkää, ettei tätä ainakaan krapulassa itkemättä kuuntelisi. Välillä laulu kuulostaa käyvän äänialan ylärajoilla, mikä hiukka häiritsee, mutta tavallaan sopii herkkään ja "helposti rikkoutuvaan" tunnelmaan. Tästä tulee myös kovasti mieleen Pamela Tolan Tyttö sinä olet tähti -elokuvassa laulama biisi. Siinäkin oli myös sanoitus puolella tuota "pieni lapsi" meininkiä. Kaikessa kokonaisuudessan tää oli ihan perus hyvä. Toimis jossain näytelmäympäristössä(<- yhteen vai erikseen?) tms. loistavasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Narmer - When Blood Boils 19.11.2008

Narmer - When Blood Boils
No perkele! sehän tuli suoraan silmille! Ameriikan meininkiä! nyt en kyllä osaa mitään rakentavaa sanoa.. kyl mie tykkään
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diary - The End of All/Kill 05.08.2007

Diary - The End of All/Kill
En tiedä ootko kuunnellu Kovenantia vai onko tää pelkkää sattumaa, mutta yhtäläisyyksiä johonkin niiden biisiin löytyy monestakin kohdasta.. tää kuulostas ihan hyvältä jos onnistuisit rakentamaan tähän vähän lisää potkua, vaikka tuplaamalla jotain tai piilottamalla taustalle jotain extraa tuomaan vähän tilan tuntua.. Jonkinlainen särötetty vokalisointi vois olla myös aika jees.. muuten ihan mielenkiintoinen repäisy!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breeding Sky - Silent Death 02.08.2007

Breeding Sky - Silent Death
Ihan hienoa meininkiä! Opeth tulee välillä mieleen. Laulussa ainakin välillä pieniä epäpuhtauksia, mutta ei suurempaa valtuksen aihetta. Kivan zykedeelisiä juttuja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hollow Crane - Serenity 02.08.2007

Hollow Crane - Serenity
Kommentin laitoin ensin ihan väärälle bändille, mutta siis ihan hienoa meininkiä! Opeth tulee välillä selvästi esille, ja siitä mie tykkään. Laulussa ainakin välillä pieniä epäpuhtauksia, mutta ei suurempaa valituksen aihetta. Kivan zykedeelisiä juttuja
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Zombies Partying 05.08.2007

Her Wickedness - Zombies Partying
Edelleen tää siun tyylis pelottaa minua.. tuo on jännää miten lausut englannin nii jotenkin aidon amerikkalaisen kuuloisesti. Kun biisin aiheena on zombit nii tunnelma sopii siihen kyllä loistavasti..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verso - Gone Into My Blood 27.05.2007

Verso - Gone Into My Blood
Uskomatton tila koko biisin ajan. Itellä ni ei oo tullu mieleenkään että molemmat kitarat vois soittaa noin paljon melodiaa siten, että biisi ei menettäs potkuaan. mutta tää kyllä kulkee hienosti.. Saattahan siellä toki olla jotain rytmikitaraakin taustalla, mutta näillä paska kaiuttimilla en sitä vaan kuule.. mut ei haittaa.. Kaikki tuntu olevan jotenki sen verta hyvin balanssissaan, että on hankala nostaa yksittäisiä juttuja erityisen hyvinä esiin.. Ei moitteita..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anguish - Biisi 4 05.08.2007

Anguish - Biisi 4
Joo blackmetallia enemmän minunkin korvaan.. ja niinkun ylempänä jo mainittiin, nii rummuilta kaipaisi jotain pientä lisäherkkua.. ilman lauluahan nämä on aika ykstoikkoisia kuunnella. Toivottavasti löydätte sopivan laulajan pian ja pääsette kunnon studioon.. arvosanaa en näin keskeneräisen oloiselle biisille kehtaa antaa, koska tämä saattaa kehittyä vielä suuntaan tai toiseen..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iponah - The Dark Valley of the Nightmarely Doom 04.04.2007

Iponah - The Dark Valley of the Nightmarely Doom
Taustoissa tässä ei juuri ole kehumista, mutta synkkä örinä tuo vähän plussaa.. Kunnon ryminät alle ja se ois sitten siinä
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oxidizer - Emerald of Nebula 05.08.2007

Oxidizer - Emerald of Nebula
Kyllä siussa säveltäjän ainesta on.. nyt ois hyvä aika ottaa oikeita instrumenttiloita kätteen ja ruveta veivvaammaan.. jos 8-bittinen nintendo ois nyt tullu kauppoihin nii siustahan tuli miljonääri.. kyllä tää jonkun Zeldan tunnariks kelpais.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iponah - 2. In the Shadows Lays the Truth (The Cursed Ones) 04.04.2007

Iponah - 2. In the Shadows Lays the Truth (The Cursed Ones)
Joo.. tätäkin kun kuvittelee oikeille soittimille, niin kyllä se jymisis.. näitä on hyvä kuunnella yöllä jos tahtoo paskantaa housuunsa.. Tällekkin kasi, mutta sillä ehdolla että hankit itelles bändin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele VANISHED ART - Dusty lines of failure 27.03.2007

VANISHED ART - Dusty lines of failure
Huonot soundit pistää hiukan korvaan.. ja midirummut ei oikein anna sitä jykevyyttä. Matalempi laulu on on mukavan syvä ja uskottava. Oikee bändi taustalle niin homma toimii varmasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argathron - Ebony Flame 05.08.2007

Argathron - Ebony Flame
Pienellä hionnalla tästä sais aivan mahtavaa matskua. Idea tulee kyllä selväks, mutta toivoisin kuulevani tän vähän parempi laatuisena. Laulusta tykkään, koska käytätte paljon erilaisia tyylejä. Myös nykyistä lemppariani eli tuoommosta jenkkityyliin rääkymistä löytyy. hienoa! Vauhdilla vaan kunnon studioon!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 16.12.2006

Silent Dream - Drown
Jännä valinta synasoundiks alussa, mutta ei hirmu paha. Nää muuten nää kitarat rokkaa ihan kunnolla. varsinkin tuossa alussa rumpujen kanssa.. Tässä kyllä haistaa selvemmin nuo In Flamesin ja Diablon. Onko BÄndi nimeltä Denigrate tuttu?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Darkness Fades Away 16.12.2006

Silent Dream - Darkness Fades Away
Biisihän kulkee hienosti alusta loppuun. Monia biisejä ei yleensä jaksa edes täällä loppuun kuunnella. En mie tästä mitään pahaa sanottavaa keksi. Laulaja on taitava, mutta kuulostaa välillä Jonne Aaronilta josta en niin välitä, ja sehän on pelkästään miun ongelma. Pikkutytöthän tykkää siitä jätkästä älyttömästi. Eipä siinä mitään. Kyllä mie tykkäsin kokonaisuudesta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project: Deadlock Generator - Chokehold 20.11.2006

Project: Deadlock Generator - Chokehold
Ei tätäkään voi haukkua. Tuossa laulussa on tyyliä. kyl tykkään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black-Out - Figure Of Schitzophrenia 06.08.2007

Black-Out - Figure Of Schitzophrenia
HIeno piisi! nuo alun riitasoinntu olis suorastaan herkullisa.. Laulajakin ilmaisee itsensä uskottavasti. Vaikka tempo on aika matala biisi kulkee lennokkaasti.. jotain on siis tehty oikein.. tuo kurkkulaulu on puolestaan jo tehty. mutta hieno veto kaikenkaikkiaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackout - Heaven is only for loosers 03.08.2007

Blackout - Heaven is only for loosers
Menevää mättöä! ainut häiritsevä seikka on laulussa. Ilmeisesti nauhoitettaessa on mikkiä pidetty kouran sisällä, jonne myös on huudettu. Mutta ei kai sekään varsinaisesti mikään virhe ole. kyllä tän mielellään loppuun asti kuuntelee!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carrion Kennels - No escape 16.03.2007

Carrion Kennels - No escape
no joo.. biisihän oli hyvin rakennettu ja ja sävelletty, eli ideapuoli on täysin kunnossa.. tästä pidin.. Ette varmaankaan ole (kimpassa) soittaneet vielä kamalan pitkään, koska välillä tuntuisi, etenkin laulu, karkailevan vähän tahdista.. mutta ehdottamasti hienoa tavaraa kun tarkkuutta saatte lisää..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - UNDER YOUR SPELL 23.03.2007

SILVERINE - UNDER YOUR SPELL
Soundeista tykkään! Sopivan roskaiset, jos näin voi sanoa.. Laulaja soundaa silleen sopivasti vittumaiselta l. siltä että sanomaan on uskottava ja uppouduttava.. saatanan tyylikästä perusrokkia. ei mitään ylimäärästä eikä mitään puutu..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verso - Karma 01.11.2006

Verso - Karma
Hieno ralli! Ei ylimääräistä kikkailua ja laulajan ääni (etenkin puhdas) tuo biisiin hyvin syvyyttä. Näitä on Suomessa harvassa. Mie tykkään!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ikinae - Pseudologica Fantastica 20.11.2006

Ikinae - Pseudologica Fantastica
Opeth kyllä tosiaan kuuluu. Mitä sitten. Sehän on perkeleen hyvä bändi. Soundi on älyttömän puhdas ja laaja. Rahtareille en suosittele. Ajatuksella kuunneltuna aiheuttaa nimittäin sen verta sopivan kooman, että liikenneonnettomuudet olisivat taattuja. Hienoa tavaraa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blindeye - I Remember 02.03.2007

Blindeye - I Remember
nyt en kyllä ymmärtäny! suomeks toimis ehkä vähän paremmin..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blindeye - Maryann 02.03.2007

Blindeye - Maryann
tuo laulu ei vaan auta yhtään.. ei osu kohdalleen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Unreachable End 05.08.2007

Astrayed - Unreachable End
En nyt tiedä onko ne black metal vaikutteet ihan niin pienet.. Tätä kannattas markkinoida veitsen kanssa juuri kolmen viikon suhteen elämänsä rakkauden kanssa päättäneille 15 -vuotiaille teinitytöille. Se ois niinku siinä virheellisessä laskettelukeskuksen mainoksessa:"Tänään kaikki ranteet auki!" Yleensä en henkilökohtaisesti välitä tästä laulutyylistä, mutta tuommonen hiukka överi kaiku ja yksinkertainen kitaramelodia jotenkin vissiin pehmentää sitä. Itseasiassa se kuulostaa jopa yllättävän hyvältä. Tässä oli koko ajan jotenkin semmonen jännä tunnelma päällänsä, että tuo 7minuuttia kului noin kolmessa minuutissa. Kuitenkin soundit on miun makuun turhan roskaiset ja tunkkaiset, vaikka se tähän tyyliin jollain tavalla kuuluukin. Soundeista vähennän yhden pisteen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Whispers Of Night 05.08.2007

Astrayed - Whispers Of Night
Tuosta alun melodiasta tulee mieleen se insomniumin vihree demo, mikä lie olikaan. Siitä mie tykkäsin. Nää "world around me" -kohdat kuulosti jotenkin vähän väkinäisiltä ja miun mielestä niitä ei ois välttämättä tarvittu. Isoimman plussan saatte kuitenkin (kenties) c-osasta(?), eli missä puhdas kaiutettu kitara ja in flames henkinen kurkkulaulu hyväilivät toisiaan hyvinkin hellästi. Se oli just hyvä suvanto muuten ehkä tasapaksuun meininkiin..
8