Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 41 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (Reinforcer Remix) 23.06.2005

C-4 - San Diego (Reinforcer Remix)
Ihan suht jees. Rakenne jäi vähän hämäräksi. Selkeä punainen lanka siis puttui, mutta toi eka yksinkertainen sointunostatus kyllä sai jotkut jo jonkin aikaa hiljaiseloa eläneet kiksuselkäkarvat nousemaan pystyyn hyvällä tavalla. Nostatukset oli muutenkin tän vahvuus. Puolen välin jälkeen tätä ei enää tunnistanut remixiksi alkuperäisestä ollenkaan, mutta ketä sekin nyt taas kiinnostaa. Kivoja juttuja myös melodioissa, mutta ei ihan loppuun asti viilattu paketti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (Von Routen Remix) 23.06.2005

C-4 - San Diego (Von Routen Remix)
Kivasti alkaa. 0:20-1:15 välillä on suorastaan helmee menoa. Huiluleadista tulee vähän eri fiilis biisiin, vähän semmoinen Peter Pan meininki. Breikki tippuu makeesti sisälle, vaikkakin loppuu liian nopeasti. Sitten onkin aika peruskamaa: Alkuperäistä melodiaa, mutta sekavammalla meiningillä. Kolmesta minsasta eteenpäin on jotain arpeggioita sun muita sekoiluja jotka vähän sotkee kuvioita. Hieman paremmin ehkä olisi toiminut vähemmällä variaatiolla enemmän progemaisena. Nyt eri osat on liian erilaisia ja jatkuvuus kärsii. Noilla ihan lopun soundeilla saisi muuten jo kivan chilliversion kasaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (Mark Vera Remix) 23.06.2005

C-4 - San Diego (Mark Vera Remix)
Ah. Sieltä ne rapeet sqarebassot taas alkaa. Kuten bze tossa jo sanoikin, ei tästä (tai näistä tämmöisistä yleensäkään) voi olla pitämättä. Tämä vetoaa niihin Axel Foley vaistohin, mihin on aina niin kiva vedota. Leadisoundi ei ole yhtä hyvä kuin alkuperäisessä. Itse olisin lähtenyt siinä ehkä joidenkin kilkutteluarpeggiojuttujen perään pitkien vedättelysoundien sijaa tyylilajista johtuen. Mutta muut soundit, efektit, fillit yms. toimii niin kipikivasti, että kyllä tällä ysin saa helposti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mia More - Love (please live forever) 24.10.2004

Mia More - Love (please live forever)
Sointumatto on tosi nättiä ja kyllä tuon pohjalle jonkin orkesterihehkutuksen tai muun balladin rakentaisi aivan heittämällä. Tälläisenä se ei kuitenkaan ole lähellekään tuotannollisesti sillä tasolla, että jaksaisi useampaan kertaan kuunnella saatika aivan hirveästi hehkuttaa, sillä kun kyseessä on yksi syntsan preset-soundi, se myös siltä kuulostaa. Jos verrataan tätä ns. "oikeaan" klassiseen musaan, tapahtuu tässä liian vähän. Tuntuu kuin kaikki soittimet vain säestäisivät, vaikka usein klassisessa jollain soitinryhmällä on melkein aina jonkinlainen soolo meneillään. Sinänsä ymmärrettävää, koska kahdella kädellä ei juuri sinfoniaorkkaa matkita. Mutta tosiaan hyvänä runkona tämä toimisi kauniille biisille. 4/5-osaa sävellystyöstä vaan on vielä tekemättä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele aleksi nuuja - hatchling 19.05.2004

aleksi nuuja - hatchling
Pakko vielä jatkaa. Siis ton piano-leadin kun korvaat sellaisella leikittelevällä voksuraidalla ja pidät huolta siitä että noilla pitkähköillä leadittomillakin osuuksilla tapahtuu vokaaliraidassa jotain (vaikka jotain typerää hokemaa jos ei muuta keksi), niin siinä on sulla levysoppari. Hitto, jostain syytä innostuin tästä biisistä niin, että tekisi mieli ripata sun taustas ja tehdä siihen voksut itse... No, ehkä pitäydyn kuitenkin moraalisesti puhtaammassa musan teossa ;-)

Kommentti kappaleesta Kuuntele aleksi nuuja - hatchling 19.05.2004

aleksi nuuja - hatchling
Ihan kipee veto! Tulee hyvälle tuulelle kuunnellessa, ja silti homma ei ole varsinaisesti pelleilyä. Biitti tulee ekaa kertaa sisään tosi makeasti. Soundi on vähän masteroimattoman oloinen, mutta se lienee ihan fiksua tuota kisaa ajatellen. Tosin mitä tää oikeesti kaipaa juuri tuota kisaa ajatellen, on jotkut muikean keimailevat rnb-henkiset naisvoksut. Just tälläisiä yllättävän hilpeän kokeellisiakin biisejähän ne jenkkipop-poppoot nykyään puskee kun niillä on niin paljon rahaa ja mainetta että voi jo vähän irroitellakin (euroopassa ja varsinkaan suomessa ei uskalleta). Tälläisenään biisi on hyvä alusta lähtien niin kauan kuin se saa lisää elementtejä. Mutta kun aletaan toistamaan samoja kaavoja, homma käy hiukan tylsemmäksi, muttei suinkaan huonoksi. Tykkäsin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Psylocke&Northvibes- BeautifulFlowers... 08.05.2004

North Vibes - Psylocke&Northvibes- BeautifulFlowers...
Hieno biisi. Tyttöystävä kehui hyväksi leffamusaksi, koska teema soveltuu helposti kehiteltäväksi vaikka kuinka paljon. Itsekin dikkailin, vaikka paikoitellen tulikin hieman "sekava-äänimatto-fiilis", kun soittimia oli paljon ja ne eivät edes aina olleet täysin samassa soinnussa keskenään. Tuo ei kuitenkaan ole mielestäni huono juttu, vaan ehkä pikemminkin hyvä, koska biisi selkeästi vaatii monta kuuntelua, jotta kaikki kikat paljastuisivat. Ei juurikaan ole löytynyt mun makuun parempaa musaa mikseristä, joten jatkapa samaan malliin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kukkalapio - Naidaan Jessicaa perseeseen 01.12.2004

Kukkalapio - Naidaan Jessicaa perseeseen
Odotin vähän parempaa alapääläppää, mutta eipä tämä ole kuin säröistä räkimistä mikrofoniin. Tuotannon tasosta ei kannata edes puhua ja sanoista ei saa mitään selvää. On teillä varmaan kuitenkin ihan hauskaa ollut, joten siitä saatte vitosen.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - Velvet 08.08.2005

Minor Chill - Velvet
On mielestäni kuulijan kidutusta olla antamatta sitä basaria, vaikka etenkin biisin alku sitä lupailee vaikka ja kuinka. Vauhti yleisesti ja sitä tukevat hihat-taustat etenkin eivät tue ambientmaista tunnelmointia, vaan pikemminkin homma toimisi (sen basarin kanssa) hiton hyvin hehkutus-chill-breaksina, jolloin meikäläinen suu virneessä antaisi kymppiä tälle. Tällaisenaan kasi, varsinkin kun biisi latistuu alun rakentelujen jälkeen epämääräisemmäksi rakenteeltaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK(wanhat) - Exploring Minds 21.02.2004

SpeaK(wanhat) - Exploring Minds
Ihan kivaa persoonallista otetta, mutta ainakaan itse en oikein saanut kiinni tämän biisin punaisesta langasta. Melodioita tuli ja meni, mutta selkeää rakennetta ei oikein päässyt muodostumaan. Positiivisena puolena sanottakoon tietty elokuvamaisuus tuossa meiningissä, eli tämä voisi sopia ainakin joiltain osin jonkunlaisiin leffoihin tuomaan tietynlaista tunnelmaa. Mutta rakenteen puutteen vuoksi vähän vaikea sanoa että minkälaista tunnelmaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - Tears (ft. VPM) 04.04.2004

Orgazmo - Tears (ft. VPM)
Yleissoundi on kyllä tässä tosi hyvä, eli miksauspuoli on kyllä hanskassa, jos ei huomioida sitä, että voksut on ainakin kertosäkeessä liian alhaalla. Jos voksut tekee, pitää ne laittaa selvästi kuulumaan. Muutenkin meikäläinen kyllä tykkää, että kiksussa pitää olla sellaset kylmät väreet aiheuttavat naisvoksut. Miesvoksut on vähän turhan 90-lukua. Melodiakoukku tästä myöskin puuttuu, eli ei tästä oikein jää mikään mieleen, mutta tosiaan, soundit on kyllä ihan melkein pro.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - God is a Gynecologist 01.02.2004

Hombre Muerto - God is a Gynecologist
Huh, mulla on krapula ja tämän sitten erehdyin pistämään soimaan. Melkein piti lähteä vessaan kun vatsassa alkoi siinä määrin kiertämään. Tälläistä noisen pitää parhaimmillaan olla (vaikka ei sitä kyllä kuuntelemaan pysty ;-)

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - References 01.02.2004

DiversAeon - References
Soundit ovat rapeudessaan aika mainioita. Itse olisin kyllä efektoinut noita vokaaleita särön sijaan esim. filttereillä ja flangerilla, mutta hyvä näinkin. Persoonallisesta soundista plussa. Ihan jees biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Heart Of The Flame 11.12.2005

North Vibes - Heart Of The Flame
Tässäpä kilkuttelua meikäläisen makuun. Joku tuolla kommentoi soundien ohuudesta, ehkä totta sinänsä, että basarista/bassosta todella puuttuu tietty potku ja se paljon puhuttu muna. Mutta jos tätä ajattelee eräänlaisena nopeutettuna chillinä, niin sit sen voi antaa helposti anteeksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon 22.12.2003

Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon
Hyvä hyvä. Jos joululauluja kerran pitää kuunnella, niin sitten tämmöisiä. Mitä tulee tuohon joidenkin parjaamaan räppiosuuteen, niin sehän on just se särmä joka tuo tän biisin 2000-luvulle vetämättä kuitenkaan överiksi olemalla joku puhdas joulu-goes-hiphop-korneilu. Huomasin myös pitäväni Vivaltin laulusoundista eikä Wirenin skittasoolossakaan mitään mottimista ole, vaikken olekaan siunattu kyvyllä saada kaikkea irti kitarasooloista :) Tässä biisissä kuuluu panostus, mikä pitäisi kuulua pirusti useammassakin biisissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Water drop - Nepstadion [v1.0] 01.02.2004

Water drop - Nepstadion [v1.0]
Hienointa tässä biisissä on mun mielestä sopivan rauhalliseksi jätetty tempo ja erittäin munakas basari. Myös tuo sahasoundi taustalla on makea. Sen sijaan tuon ppk-tilulilun olisi ehkä voinut korvata jollain päheämmällä soundilla ja rakenteeseen olisi voinut toivoa hieman enemmän eteenpäin vievyyttä ja kehittymistä, nyt jäi vähän junnaamaan. Mutta muuten hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurinkomerkki - Puutarha 12.06.2003

Aurinkomerkki - Puutarha
Tyylikkään melankolista. Laulajan samea ääni sopii tosi hyvin just tän tyyppiseen matskuun. Sounditkin selviävät ilman suurempia moitteita. Tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 02780 - Braid_Went_(let-laeh)-2002-kirna 04.12.2003

02780 - Braid_Went_(let-laeh)-2002-kirna
Hmm.. vinkeetä. Ainoo juttu mikä pistää miettimään, on että miten jaksaa tehdä yhteen biisiin näin hitosti variaatiota?!? Menee niin paljon aikaa ja vaivaa, että samalla effortilla olis saanu ainakin 9 biisiä kasaan :-)

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPM - VPM - Saaga 17.12.2002

VPM - VPM  -  Saaga
Aika uskomattoman kliseistä kuraa, no offence, mutta kyllä tälle aina yhden levytyssopparin vois käteen työntää =) Löytyy juustoleadit, hehkutuspitchaukset ja svengaava kertsi. Mikäs siinä. Meitsi itkis verta, jos tälläistä pakotettais bilettämään, mutta kyllä tälle taatusti yleisö löytyy. Tosi hyvin tuotettu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aaltopiiri - Pakarahumppa 22.12.2002

Aaltopiiri - Pakarahumppa
Ihan hyvä biisi. Miksauskin on hyvää luokkaa, paitsi ehkä stereokuva olisi voinut olla hieman laajempi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele W@RM - Magic Fly 04.11.2002

W@RM - Magic Fly
Yllättävänkin hyvä biisi kaverilta joka käyttää tekstiviestialuetta suoramainontaan, mut joo.. kommentoidaanpas nyt sitten tän kerran =) Melodia on aika hyvä mutta koska mitään variaatiota ei tapahdu, se käy pidemmän päälle puuduttamaan. soundit on ok, paitsi että ne on aika peruskamaa ja kuultu jo aika monessa biisissä. Ihan mielellään tän pari kertaa kuunteli, mutta ei valitettavasti houkuttele kaivamaan uudestaan esiin. Mut ihan catchy melodia tosiaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - Lessons of Love 30.09.2002

Deep Touch - Lessons of Love
Kautio: Noi sanoitukset vaan peilaa meiän todellisia tunteita. Jos ne on susta paskaa, niin ei voi mitään. Me vaan halutaan sanoo niinku asiat on eikä vaan mielistellä niinku jotku muut bändit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - Lessons of Love 27.08.2002

Deep Touch - Lessons of Love
Voishan joku jotain kommentoida, ihan vaan piruuttaan, ettei tarvitsis tähän yksinään kirjoitella :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - Lessons of Love 26.08.2002

Deep Touch - Lessons of Love
Noh.. tykkäsittekö vai vihasitteko?

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Darkest Paths (12 inch mix) 14.08.2002

H4Z - Darkest Paths (12 inch mix)
Ei mikään mullistavan pureva melodia, mutta jo tuotannon laatu tekee tästä ihan huippuluokan biisin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sectoid Blue - Cloudscape 21.08.2002

Sectoid Blue - Cloudscape
Sorry ettei nyt irtoa mitään rakentavaa, kun on niin väsynyt olo, mut ilokseen tän kuunteli. Mukavan rauhallisesti etenevä kipale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele JuhoAP - Tranke 25.07.2002

JuhoAP - Tranke
Ihan kiva flow... ja mukava biisi muutenkin. Rumpu/perkussiopuolelle tykkäisin kyllä saada jotain kilkettä lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vector_logik - waiting for rain 23.07.2002

vector_logik - waiting for rain
Täähän onkin aika hyvä. Pystyy ainakin näin yöllä kuunneltuna luomaan sellaisen hiukan friikin fiiliksen ja jos joku biisi pystyy luomaan jonkun fiiliksen (muun kuin inhon) niin ei se ainakaan huono voi olla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeshifter - Pitch Black Surgery tänään

Planeshifter - Pitch Black Surgery
Aika sinfonia. Voiskohan ajatella että siellä olis hiukan liikaakin kamaa kun pukkaa menemään vähän puuroks. Mut hieno biisi joka tapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phat Jane - Absolute Attitude tänään

Phat Jane - Absolute Attitude
On mättöä joo.. Aika hyvä subbasso on tossa basarissa. Mut kyllä prodigy draivaa aika paljon paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - How Is My Love Not Enough 23.07.2002

Deep Touch - How Is My Love Not Enough
Uh.. Deep Touch kiittää rakkaita fanejaan.. Ei hitto Laihanen ja Killi, meinasin tipahtaa tuolilta :D Mut oot Killi valitettavasti hiukan myöhässä ton meiän blondin kanssa, kun se on naimauttamassa itsensä ens kuussa.. voi voi... Mitä tohon videoon tulee, niin mtv ei ole tarjonnut vielä riittävästi rahaa ja esitysaikaa. Mut vakavissaan yks frendi kyllä ehdotti että vietäis se Assyille Wild kompoon, mut tiedä sitten jaksaako saada aikaiseksi...
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - How Is My Love Not Enough 21.07.2002

Deep Touch - How Is My Love Not Enough
Mun mielestä me luullaan itsestämme liian vähän, mutta toisaalta mikään ei ole sympaattisempaa kuin vaatimattomat tähdet.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - How Is My Love Not Enough 15.07.2002

Deep Touch - How Is My Love Not Enough
Zhootzan: Vai ruma laulaja... Sillä kyllä flaksaa useammin kun kenelläkään meistä muista, ja puhun nyt siis ihan naisista. Kyllähän tolla rokkariluukilla... :D QSO: Olin jo sanomassa, että kuka hlvtin Max Martin, mutta kävinpä tutkimassa asiaa ja huomasin että äijä on tehnyt puolet maailman radiosoitossa olevista biiseistä, joten kiitoksia vaan...
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - How Is My Love Not Enough tänään

Deep Touch - How Is My Love Not Enough
Jees kiitti kannustuksesta. Lisää matskuakin on tulossa kunhan jaksetaan ja kunhan toi fanityttölauma tosta oven takaa hiukan hellittää.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - How Is My Love Not Enough tänään

Deep Touch - How Is My Love Not Enough
Joo niin olisi. Mutta kun tasan yksi osaa laulaa =) Tietty ei laulutaidon puute muitakaan poikabändejä estä laulamasta.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - How Is My Love Not Enough tänään

Deep Touch - How Is My Love Not Enough
No joo, ei ookkaan rnb:tä mut en oikein keksinnyt parempaakaan kategoriaa (saa ehdottaa)
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - How Is My Love Not Enough tänään

Deep Touch - How Is My Love Not Enough
"Tulee depeche mode mieleen" Ei hitto. Toi meiän laulaja kyllä dikkaa varmaan tosta kommentista, mutta depeche varmaan kääntyy haudassaan. Totta on että ihan hallussa ei ole toi poikabändisoundi, vaikka haussa olikin. Eikä äänialakaan riitä laulajalla niihin sfääreihin. Mutta kyllähän yrittää pitää :)
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - How Is My Love Not Enough tänään

Deep Touch - How Is My Love Not Enough
mcgänstädädi: Harmi jos ei pysytty miellyttämään... Pitää varmaan vaihtaa kohderyhmä 14-16 vuotiaisiin tyttöihin :)
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - How Is My Love Not Enough tänään

Deep Touch - How Is My Love Not Enough
Yö Vieraat: suuri kiitos kannustavasta palautteesta.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quayside - Locals of the World 25.12.2002

Quayside - Locals of the World
Itseasiassa en ole hirveästi Massive Attacia kuunnellut, vaikka se ihan hyvä poppoo onkin, ja vaikka tyyli hieman sellaista taitaa ollakin. Lofi-soundi ei oikein hirveästi ole mun mieleen, joten siksi sitä ei ole hyödynnetty. Ihan asiavihjeitä silti. Mut kiva kun porukka on tykänny näistä. Lisää vaan kommentteja tulemaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quayside - Locals of the World 24.07.2002

Quayside - Locals of the World
Lyhyessä ajassa?? Tää on meiän eka yhteinen biisi.