Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 43 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti 3 - Unohdetut 29.11.2008

Projekti 3 - Unohdetut
Ehdottoman samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa. Sulla on uskomaton kyky luoda todella omaperäinen ja mielikuvitusta ruokkiva äänimaailma. Erittäin mielenkiintoinen tapaus, tykkään tosi paljon tosta itämaisesta touchista. Keep it up, mate.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - Foothold (Original Mix) 04.04.2007

Shine Fish - Foothold (Original Mix)
Loistava laulu. Mieheltä sujuu house näköjään lähes yhtä hyvin kuin kiksuttelukin. Teki päivästäni paremman, kiitos siitä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - chips for mega man 12.11.2006

D Fast - chips for mega man
Nyt täytyy olla niin paljon samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, kuin vain ikinä voi olla! Olisin voinut kirjoittaa täysin saman kommentin. Nyt näitä vaan niin paljon ja niin nopeasti lisää kuin suinkin mahdollista; täyspitkinä, kiitos! Ja nimenomaan ensimmäinen ja toinen ovat kyllä ehdottomasti näistä neljästä parhaat. Kunnon kumarrus taas artistin suuntaan. Hajoan näihin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sulauma - Huurut 11.01.2006

Sulauma - Huurut
Lyhyesti: Upeaa! Saisinpa levyllisen tällaista, niin se virtaisi kaiuttimistani yötä päivää. Ihanan häiriintynyttä, ja todella hyvät soundit; tulee mieleen sellainen "kieroutunut BT-soundi". Tuo basson voikerointi on aivan yksinkertaisesti loistava. Lisää tällaista, kiitos. Paljon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pacelift - Critical Mass 14.11.2005

Pacelift - Critical Mass
Hyvä hyvä. Vai sanoisinko loistava. Ihanasti kohtaavat tuo uneliaat syntikkaloopit ja mieletön sahabasso. Erittäin mielekkäät soundit ja draivi. Kaikki toimii taas, niin kuin aina ennenkin. Tää turautus on vaan erityisesti mun mieleen nimenomaan tuon sahajyrän ansiosta. Noteerasin myös mielissäni nuo noin 1:40 kohdilla suvannosta hyökkivät hapokkaat syntsat. Mes félicitations, onnistuit taas. Kivat biittikikkailut myös lopussa, mutta olisin itseasiassa toivonut biisin vielä jatkuvan niiden jälkeen hetken. Olis jysähtänyt vielä käyntiin sellaisen valelopun jälkeen. Aihh.. kolmatta kertaa menee kuitenkin nyt. Tuo bassoraita on kuin hyvä pihvi ja tuopillinen kylmää lonkkua. Kiitos tästä(kin) herkusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pacelift - Bloodseeker 08.02.2004

Pacelift - Bloodseeker
Tiukka mikä tiukka. Laadusta tinkimättä, Pacelift. Nostelen keskiarvon suurinpiirtein oikealle tasolle tässä samalla beezeetä numeroinnissani peesaillen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Dewdrop 06.03.2004

North Vibes - Dewdrop
Olen sanaton.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Timeshifter - Another World 13.12.2003

Timeshifter - Another World
Perustrancerakenne, toimii ihan moitteetta. Melodiat on melankoliset, mutta kauniit. Pianosta saatte lisäpisteitä mun taholta. Hiukan tuosta taitaa puuttua energiaa, tuosta melodiasta.. tai mahtipontisuutta ehkä tässä tapauksessa. Soundit valitettavan keskinkertaset. Lopetus oli hieno. Täytyy kuitenkin myöntää, että olen kyllä vähän pettynyt. Sen verran nyt ainakin, että 8- lävähtää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Orgazmo - In Your Eyes (veezay remix) 13.12.2003

veezay - Orgazmo - In Your Eyes (veezay remix)
Tietysti sain ton CHARAYANAn kirjotettua väärin. A jäi välistä, sutkele vieköön. Niin, mutta loistavia melodioita ja bassoja tarjoilee kyllä tuo projekti. Tuleepas nyt yllättävän paljon aivan aiheen vierestä. Sori ^___^
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Orgazmo - In Your Eyes (veezay remix) 13.12.2003

veezay - Orgazmo - In Your Eyes (veezay remix)
Henk. koht. oon sitä mieltä, että se alkuperänen on ihan helvetin huono. Tää sun versio on kaikesta huolimatta jo melkosen hyvä. Enää toi voksu pois ja jotain muuta tilalle, niin tää olis jo hyvä biisi :) Erinomainen remiksi kyllä. Bravo. Tahdonpa vielä samalla kehaista noita Charyanan tuotoksia. Kuulostaa kyllä todella mehukkailta. Mmm, mm.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - In Your Eyes (Red Trax Remix) 04.12.2003

Red Trax - In Your Eyes (Red Trax Remix)
Tehdään lyhyestä läntä: Tuo leadi on kyllä kerrassaan mahtavan voimakas ja energinen. Bassolinjakin tekee tehtävänsä varsin moitteetta. Biitti onkin jo ihan toista luokkaa. Basarin pistäisin uusiksi ja sitten tuo haikkalooppi.. ai percele, kun vihloo korvaa. Sen lisäksi, että sen korkeat taajuudet tappavat korvan, se jyrää melkoisen lahjakkaasti alleen muuta hyvää. Koko biisissä ovat myös mielestäni ongelmana nuo korkeat taajuudet - niitä on teelusikallisen verran liikaa, tai sitten äänentoistoni kusee pahasti. Lyhyenläntää tämä arvostelu ei kyllä ole nähnyt, mutta paskankos väliä. Paljon tässä (biisissä) on hyvää, mutta sen verran tuo haikka nyt vihloo, että ihan seiska täytyy läväyttää. Tämmöistä tällä erää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele astralic- - Waves 18.09.2003

astralic- - Waves
Piti kylläkin sanoa, notta "kohdan 1:51 droppi on mielestäni mahtava". Kyllä tässä saa taas sormiaan ja silmiään rankaista..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele astralic- - Waves 18.09.2003

astralic- - Waves
Ehdottomasti paras biisisi, varsinkin biitin ja blinen osalta. Vaikka subbarini ei tuosta basarista juuri pidäkään, se on ihan sen ongelma. Pitäisi tuo vanha tuhnu korvata jollain uudemmalla ja suvaitsevaisemmalla.. jospa siirrymme takaisin biisiin: Kohdan 1:51 on kyllä mielestäni mahtava. Se vetää mukaansa. Ja siis kaikkein parasta biisissä on juuri tuo dynaamisuus. Melodiat ovat ihan mukavat, mutta eivät kylläkään mitään sensaatiomaista. Onhan tässä vielä hiomista, mutta en oikein kyllä itse osaa sanoa mitä se on. Lisää tätä vain ja kymppiä alkaa sylkemään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Fogger 21.06.2003

H4Z - Fogger
Apple Tree oli mainio, mutta lopulta tää kuitenkin vei voiton. Mulla on nyt soittolistalla yks biisi ja sehän on arvatenkin tämä (kohta vois jo lisäillä jotain muutakin siihen) ;D En jaksa mitenkään pitkästi tähän vuodatella, mutta sen sanon, että kaikki toimii mahtavasti yhteen ja melodiat sekä muut kilkutukset eivät mielestäni ole kyllä perus-trancea juurikaan nähneet. Biisissä on myös hyvä fiilis. Ei voi muuta sanoa, kun että toimii! Helpot 10 pojoa napsahti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jurn:a - Walking On Ice 22.04.2003

Jurn:a - Walking On Ice
Aivan mahtava. Mitä enemmän, sitä parempi. Enpä nyt sitten tiedä aivan loputtomiin, mutta joka kerta, kun kuuntelen, paranee vain. En jaksa analysoida. Todella kaunis ja sielukas, kiistämätön viikon biisivalinta, josta en löydä tuotannollista(kaan) valittamista. Helppo kymppi, hyvähyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Vision - Evolution of Synaesthesia (Prod[eX] RMX) 22.03.2003

Re-Vision - Evolution of Synaesthesia (Prod[eX] RMX)
Wowzers! Lähtee liikkeelle vähän yllättävänkin nopeasti, mutta toimii noinkin kuin mikä. Melodiamaailmaan hukkuu helposti ja soittimet ovat kauniita. Kesäfiilis saavutettu. En tiedä mikä, mutta joku tässä vielä saa aikaan sen, että biisi ei kuulosta ns. prolta. Tyhmästi muotoiltu, mutta en nyt onnistu muutenkaan sitä laittamaan. Tuo Rank 1 -tyylinen tranceleadi oli kyllä nätti. Hienoa jälkeä, mutta kymppi ei vielä tälle repeä. 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Vision - Evolution of Synaesthesia (nxb3 reshake) 18.03.2003

Re-Vision - Evolution of Synaesthesia (nxb3 reshake)
Pakko on kyllä nöyrtyä ja myöntää: Enhän mä tajua tästä yhtikäs mitään. Voihan nyt herra siunaa ja varjele meitä. Olo on kuin kahdeksanvuotiaalla Kiasmassa konsanaan. Ei vain uppoa tällainen musiikki, vaikka itseasiassa en edes tajua tätä musiikkina. Sanokaa nyt sitten, mitä sanotte, mutta näin ovat asiat. Liian haasteellista, aivan liikaa korvilleni ja niiden välille. Mitään kritiikkiä tai vastaavaa en kykene antamaan, numerosta puhumattakaan. Pitipähän tämäkin nyt tulla tähän ilmoittamaan... Onko tämä nyt mikään arvostelu - ei, mutta kai tämä nyt jonkinmoista mielipidettä koittaa esittää. Korvassani biisi kuulosti ylitaiteelliselta cacalta, mutta en todellakaan väitä sen sitä olevan. Joillekin se taitaa olla vain liikaa. Pitäähän näitäkin hemmoja tietty olla, jotka eivät tätä lajia pysty käsittämään - eihän se muuten voisi olla mitään erikoista tai omalaatuista. Unohdin, mitä muuta sanottavaa mulla oli, joten nyt lopetan, kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KnB - Chill the Pressure 02.03.2003

KnB - Chill the Pressure
Alku on todella mielenkiintoa herättävä, todella hieno. Biitissä ei oikein mitään valittamista kyllä, vaikka sen pääpiirteissään onkin kuullut jo miljoonia kertoja ymmärrettävistä syistä. Bassorumpu on kyllä asteen liian heikko. Tuo säröbasso olisi voinut kyllä olla hiukan matalampi ja vähäisempi, mutta ei paha. Sinibasso toimii kuin ruoka nälkään, rikastuttaa äänimaailmaa. Kyseinen äänimaailma on kyllä kiitettävän mehukas - joka suunnasta tulee padia, pianoa, vokaalia ja efektiä, mutta mikään ei ainakaan minun korvassani kuulosta soivan ristiriidassa. Täytyy myöntää, että olen hyvin myönteisesti yllättynyt. Mahtavaa työtä ja paras biisisi tähän mennessä. Sitä ihmettelin, mikset vanhaa nimeä käyttänyt, mutta kyllä tuokin toimii. Se vanhakin olisi kyllä mielestäni sopinut tunnelmaan ihan hyvin. Numero on 9½ ja mieleni tekisi laittaa kymppi tuohon ruutuun, mutta joku korkeampi voima ohjaa hiiren osoittimen ysin päälle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takomo - Killswitch (Takomo meets Gremino) 28.02.2003

Takomo - Killswitch (Takomo meets Gremino)
Alku kuulostaa melko laihalta, ja kuten Red ehdotti, tuohon olisi melko varmasti sopinut jokin humiseva, vahva basso taustatueksi. Itseasiassa tämä on kyllä koko biisin ongelma. Biisissä ei myöskään tunnu olevan mitään uutta, eikä sitten kuitenkaan paljoa sitä vanhaa ja hyväksi todettua Takomoa. Jotenkin tästä puuttu se sielu. Killswitch käy myös allekirjoittaneelle hiukan tylsäksi.. Tietysti tämä voi olla myös taidetta, jota en ymmärrä, mutta olkoon sitten niin. Subjektiivinen korvani antaa Takomolle tänään kuitenkin seiskan. Parempia on ehdottomasti kuultu.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Bass Destruction (Bassride Mix) 03.08.2003

Fakap - Bass Destruction (Bassride Mix)
Alku ei tavallaan lupaa hyvää. Basso kyllä, mutta tuosta vokaalista en oikein pidä. Tulee niin reippaasti Brooklyn Bouncen mörisijä mieleen ja hänestä en niin oikein perusta. Kohdassa 0:58 päästään asiaan. Mahtava, vallankumouksellinen, ihanan hapokas tuo ... olkoon nyt sitten vaikka acid-bassolinja - en mene termistöstäni takuuseen. Tulee mieleen Daruden Music, joka itseasiassa on kyllä hyvä biisi myös, olkoon miekkosella nyt minkälainen maine tahansa. Siihen päälle kohdassa 1:39 tuleva syna ei kyllä henkilökohtasesti niin sytytä, mutta tuohan se väriä. Yksityiskohdista en nyt sen enempää saa irti... Kelpo menoa, mutta kokonaisuutena kuitenkin vain kasi - hienoja kohtia ja elementtejä löytyy, mutta se ei meillä päin riitä kiitettävään :) Big up, though.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele diesel dump - J-Project 01.02.2003

diesel dump - J-Project
Alun bassosoundi on aivan hillittömän mahtava. Basari jää mielestäni hiukan liian vaimeaksi ja laihaksi, mutta kohdassa 0:16 alkava kokonaisuus toimii kyllä melkoisen moitteettomasti. Vokaalit myöskin kivat, vaikka olisivat ehkä iskeneet vielä enemmän, jos olisivat olleet tukahdutetummat .. eli olisikohan se sana nyt dubimmat (en ole varma tuosta). Parasta tässä on ehkä se, kuinka tunnut tavallaan hallitsevan kappaletta joka lyönnillä. Yritä nyt näistäkin löytää huonoja puolia.. hard enough.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele diesel dump - The Tunnel 01.02.2003

diesel dump - The Tunnel
Aihh, Prodigyhan tuosta mieleen pasahtaa, enkä sanoisi, että liikaakaan. Tuosta alun bassokuviosta en niin oikein pitänyt. Tuntuu vain niin kuin siinä olisi jokin pieni vika. Sitten kun biitti jyräytyy mukaan niin minä vaikenen. Mahtavaa työtä, joka tekee monta miekkosta kateelliseksi. Kiitän. Arvosana suunnilleen 10- Btw, sivun designit ovat todella hienot.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Purple Motion - Unreal ][ (Azure Mix) 04.01.2003

Red Trax - Purple Motion - Unreal ][ (Azure Mix)
No kaippa tämän nyt mielummin kuitenkin kuuntelee, kuin tuon vanhan version, enkä antaisi vanhastakaan kutosta, joten nostan nyt kuitenkin kasiin.. Onhan tämä muhkumpi :) Kuulee biisin tarkemmin pienemmilläkin volumeilla. Kyllä tästä enemmän saa kai sitten irti..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Purple Motion - Unreal ][ (Azure Mix) 04.01.2003

Red Trax - Purple Motion - Unreal ][ (Azure Mix)
No en nyt hirmuista eroa kyllä huomaa tuohon aikaisempaan versioon - lukuunottamatta, että uusi versio on vain kovemmalla. Tuo orchestral hit vaan jättää vähän muita soundeja varjoonsa.. Muutenhan biisi on melko tuttu, etenkin siis melodia - se melodia tämän pelastaakin. Biisi on paikoitellen melko tylsä ja siis liian pitkä. Hiukan myöskin löysähkö on meno ja soundit löysähköjä.. valitan.. tämä on mielipiteeni. Lisäksi on pakko ihmetellä n. 5:00 paikkeilla alkavaa venytystä (siis tuota vinoslideä). Oi miksi? En pidä. Tuossa vaiheessa olisi jo voinut lopettaa kokonaan. Tästä arvostelusta nyt kuitenkin tulee huonompi kuva biisistä kuin se on. Ihan hyvä ja tietty osittain myös nostalginen on tämä kipale. Pakko mässäyttää 7½ ja kaatuu mikserissä seiskaan. Mutta tämän kuopan reuna on sen verran loiva, että sieltä on varmasti helppo kiivetä ylös ja jatkaa matkaa. Tiedän Redin siihen pystyvän .. helposti. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - IMP - The Silence (Red's Slam Mix) 13.12.2002

Red Trax - IMP - The Silence (Red's Slam Mix)
Biisin rakenne oli melko susi ja tämä nyt kävi hiukan tylsäksi. Ehkä se nyt on kumminkin mielipidekysymys ja ehkä tyylilaji vaatii hiukan tätä. Parempiakin Hard NRG moukutuksiakin on kuultu (luonnollisesti), mutta eipä hassumpaa, kuten isäni tapaa "joskus" sanoa. Muuten en oikein keksinyt mitään mussuttamista. Alku on aivan loistava ja soundit kerrassaan upeat, alussa ja koko biisissä siis. Valtaisan terävä kokonaisuus, vaikka vähän rakenne harmittaa. Hieno on myös lopetus. Hyvää työtä Red, minä pidän. 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Nordlicht - Within Each of Us (Red Mix) 29.12.2002

Red Trax - Nordlicht - Within Each of Us (Red Mix)
Todella tasaisen hyvä on ainakin toteutus, en tiedä sitten kuinka hyvät samplet on Nordlicht tarjonnut, enkä ole alkup. kuullut. Vokaalithan on todella mainiot. Käy vähän tylsäksi ja toistavaksikin, koska on niin helkutan pitkä, mutta kyllä tämän nyt pariin, kolmeen kertaan rullattelee mielellään. Sekin huono puoli, että uppoaa pahasti muiden sekaan ja menee jopa melkein mielestäni dancenkin puolelle, ja sehän ei meikäläisen henk.koht. korvaa miellytä. Kuitenkin sopivan tasainen, hyvät soundit sekä toteutus ja ansaitsee siis kiitettävän - ei toki sentään kymppiä, joten 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Red Light Green (Red's Extended Mix) 01.12.2002

Red Trax - Red Light Green (Red's Extended Mix)
Pakko oli antaa kybä kun kuuntelin uudestaan. Mahtava on kyllä, ja tempo on mahtavan mainio.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AliensensE - Sadness 13.11.2002

AliensensE - Sadness
Ainiin, ja sitä vielä unohdin mussuttaa, että tuo 1:11 alkava lisäbiitti on myös aika sukasta. Oon kuullu sen vaikka kuinka monta kertaa ja se vois olla ehkä hiukan hiljemmalla. Se alkaa toistamaan liikaa tuossa. Jyystää. Mutta ysi pysyy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AliensensE - Sadness 13.11.2002

AliensensE - Sadness
Ei hitto, kyllä se on 9. :]
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AliensensE - Sadness 13.11.2002

AliensensE - Sadness
Alun biitti ja bassolinja ovat oikein mukavia. Tuo kaukainen, olkoon nyt sitten huilusoundi, on kyllä huippu ja synamelodiakin tosi hyvä. Crashit aivan liian kovalla ja äänenlaatu on sukasta, ja siis todella syvältä! Masterointi uudestaan niin ysi on varma nakki - jopa ysi plussa. Huono loppu, mutta kokonaisuus pelaa ja omaperäisyyttä löytyy helposti enemmän kun tuosta Aliens Attackista. Eli aseita löytyy sekä lahjoja, mutta hiukan jotain parempaa ohjelmaa kaipaat, tai sitten vaan huolellisuutta masterointiin. 8½ räpsähtää, mutta mikseriasteikolla arvosana kuitenkin taipuu kasiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thrust - Forty Cycles (Thrust vs Red Trax) 21.12.2002

Thrust - Forty Cycles (Thrust vs Red Trax)
No nyt on korjattu. Kyseessä on siis yksimielisesti uusi versio, eikä remiksi. Biisitiedoissa oli aiemmin minun mokani.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AliensensE - Aliens attack 22.10.2002

AliensensE - Aliens attack
No, nuo alien rääkimiset on ainakin aika pahasti liian kovalla, mutta alku on muuten melko lupaava - siis biisin tasoon katsoen. Taso onkin aika hyvä. Siitä olisin voinut antaa ysin, mutta omaperäisyys jää aika vähille.. "Ihan kuin olisin kuullut tämän ennenkin..?" Eli lyhyestä läntä: Hyvä, mutta melko tylsä biisi. Onhan tämä parempi kuin omat biisini, ainakin laatua tarkasteltaessa, eikä tarvi myöskään tulla lausumaan kommenttia, jossa lukee jotain siitä, että "ei nääkään mitään omaperäisii oo.." (viitaten Fast Trax sivuille). Mutta juu, lisää jäädään kyllä odotteleen.. Keep it up. 8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Red Trax vs Cosmic Storm Cloud - Porthol 02.11.2002

Red Trax - Red Trax vs Cosmic Storm Cloud - Porthol
Laatu on melkolailla ysin luokkaa. Sisältö hiukan laimea minun makuuni ja tempo hiukka liian alhaalla. Mikään ei oikein säväyttänyt - ei alku, ei basarit, ei piano... 1:24 kohdalla mukaantuleva blip-soundi pelastaa biisin melkolailla. Tuo sellaista raikkautta. Tylsäksi tämä kyllä jää, mutta aikas hyvä biisi kaikinpuolin kuitenkin on. Muistuttaa hiukan The Cynic Projectin ekoja biisejä. 8-

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Outlaws 10.10.2002

H4Z - Outlaws
Totta. Melodia on oikein mallikas ja kaunis kun mikä. Biitti ja basso ovat aikas tasapaksuja, mutta rullaavaat mukavasti mukana. Vaihdot ja efektit todella hienosti hoidettu. Arvosana pyörii jossain siinä ysiplussan ja ysipuolen välillä, mutta kaatuu mikseriasteikolla ysin päälle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fast Trax - Trip to Unreal 14.09.2002

Fast Trax - Trip to Unreal
Muchos gracias! En ole ikuna ennen saanut kymppiä. Olen otettu ja iloinen. Kiitos!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard - Pher 15.12.2004

Forehard - Pher
Ja sama meno jatkuu kuin Tetrassa. Kuuntelin siis sen juuri. Huhheijakkaa.. kyllä on neljässä kirjaimessa ytyä. Tekee mieli laittaa vaan koko ajan kovemmalle ja kokeilla kuinka paljon äänentoisto antaa myöden. Ihan sairasta, ihan mieletöntä.. harmi. että löysin nämä vasta nyt, mutta parempi myöhään kuin vielä myöhemmin. Kymppi tästäkin on pakko täsmäyttää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thrust - Forty Cycles 01.10.2002

Thrust - Forty Cycles
He. Niin on. :]

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thrust - Forty Cycles 29.09.2002

Thrust - Forty Cycles
Vokaali löytyi kylläkin arkistosta, ei arkoistosta. Täytyy varmaan opetella kirjottamaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thrust - Forty Cycles 29.09.2002

Thrust - Forty Cycles
Lukuisat kiitokset kommenteista. Nimi tulee yksinkertaisesti siitä vokaalista, jonka löysin jostain arkoistosta. Ei siis mitään syvällistä löydy biisin nimestä - biisi itsessään on kyllä tunteella väännetty.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thrust - Forty Cycles 28.08.2002

Thrust - Forty Cycles
Kiitos vaan. :]

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thrust - Forty Cycles tänään

Thrust - Forty Cycles
Mono on voimissaan.. ;]

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forehard - Tetra 15.12.2004

Forehard - Tetra
Oih, ihanan maanista. On tyyli, on taito. Kyllä kolisee niin, että äänentoisto sylkee hunajaa ja saattaa kuuntelijan juuri sellaiseen audiaaliseen hypnoosiin kuin pitääkin. Tätä juuri tahdon kuulla, kun tahdon kuulla monoa. Kymppi kolahtaa. Kiitos tästä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - Take Me (Tripguide remix) 03.07.2008

Orgazmo - Take Me (Tripguide remix)
Kuuntelin tätä taas vuosien jälkeen omassa vanhassa miksauksessani ja täytyy sanoa, että vieläkin vaan iskee ku pajavasara. Oli pakko vain kirjata tämä tunnelma jonnekin, ja mikäs sen parempi paikka kuin biisin kommentteihin. Kyllä tunnelmaa kohotti kovasti, tiukat soundit, tiukka paketti!
9