Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 13 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thunderbaum - Auto Pilot 19.02.2007

Thunderbaum - Auto Pilot
Katos prkl, mullakin oli joskus tän niminen biisi mielessä - ajattelin etä olis tosi omintakeinen nimi :) Jaakon ääni toimii mun mielestä paremmin kun saa kunnolla huutaa. Näistä biiseistä tuo Call Your Demons toimii paremmin... ehkä poppi-äijälle sopii paremmin nuo "normaalimmat" biisit. Hyvä riffi ja koorus lähtee kivasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele lara c - set me free 30.11.2006

lara c - set me free
Piano ja tyttö -meininki toimii jos laulun taso on näinkin hyvä. Pianon soitossa on tunnelmaa. M tykkäsin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Nancy wha - Parkinglot 03.12.2006

the Nancy wha - Parkinglot
Saw u @ Popcity final, Nice going though the first song wasn't that good... but after that everything went just the right direction. Nice hooks. Good luck to Popcity 2007 gigs. - Roby S.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lily - Love You Better 11.11.2006

Lily - Love You Better
Kiva kuulla suomalaista musaa joka ei tunnu yhtään suomalaiselta. Keep it RnB!. Aivan loistavaa materiaalia ei voi muuta sanoa. Pitäiskö miettiä ihan levyn ostoa, aina kiva nähdä ku porukka on ammattimaisesti liikkeellä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Milia - Onnen kääntöpuoli feat.Roco 05.10.2006

Milia - Onnen kääntöpuoli feat.Roco
Jees, ilmava meininki kaikissa suhteissa. Tykkäsin biisissä eniten tuosta choruksen kahdesta ekasta rivistä... Tuntuu ihmeelliseltä etten ole kuullut tuontyyppistä kielikuvaa sateesta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Milia - How This Is 11.11.2006

Milia - How This Is
Tois kaunis biisi. Hyvä esimerkki kuinka naiset osaavat tehdä riittävän yksinkertaisia sanoituksia että kaikille avautuu tarkoitus. Kooruksen melodia lähtee mukavasti ja vois jäädä päähän soimaan jos vaan jaksais biisiä luupata monta kertaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pulu - Haaveillaan 02.12.2006

Pulu - Haaveillaan
Piti oikein tulla tänne kuunteleen kun tuntu etten saanu teidän biiseistä kaikkea irti Clubilla popcity-finaalissa... Toimii jo paljon paremmin :). VM-raidat rytmityksineen ja taukoineen taitavasti tehty. Tiedän että bändin sanoitukset on keränny kehuja mutta niissä vois olla musta olla vieläkin vahvempi sanoja ja jonkun verran vertauskuvaa. Mutta onnea popcity-juttuun, toivottavasti natsaa! - Roby S.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salmari - Mä En Pysty Unohtaan 26.04.2007

Salmari - Mä En Pysty Unohtaan
Räpeissä on kyllä yritystä mutta ei ihan tunnu toimivan täysin. Vähän turhankin aggressiivista. Koorus olis varmaan toiminut kivasti reilulla laululla ja selkeällä melodialla. Taustat aika ei-räppimäiset, hankala kyllä vetää sopivaa settiä. Roby S.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anal Testicle - After a Thousand Battles 04.06.2006

Anal Testicle - After a Thousand Battles
Heh... tää oli jotan uskomatonta... jätetään tarkempi kuvaus pois :) Tulee mieleen ihan omat "treenikämppäajat" ku laulujakin joskus puskettiin bassokaapin läpi :). Samalla hengellä liikutaan omassakin projektissa Grave Of Death, käykää kuuntelees! Lisään sinne yhden vanhemman biisin nii huomaatte yhtäläisyydet.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kanisteri - Kuka mä oon 14.05.2006

Kanisteri - Kuka mä oon
Edustava itsensä esitteleminen. Kova biisi ja kova video. Menkää kattoon se kanisterin kotisivuilta kanisteri.com
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fadal - Last Chance is Suicide 31.03.2007

The Fadal - Last Chance is Suicide
Aika lailla bodom tulee mieleen. Vähän nyt on kyllä soundit huonot mutta kyllä tästä tarkalla kuuntelulla saa selvääkin :). Laulu on hyvä ja biisi paperilla toimii. Roby S. FME
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anniina - Pakko lähtee 11.11.2006

Anniina - Pakko lähtee
Less is more! Tähän biisin vahvuus ehdottomasti. Puhdasta riisuttua RnB:tä. Laulukin on mikseri-asteikolla tosi hyvä. Ajattelin eka että kasin pistäisin mutta ku tää oikeesti vaan toimii :)... eli siis ysi ja fanitus
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina. - Can't Hold Me Down 04.11.2006

Niina. - Can't Hold Me Down
Tunnelmasta tuli mieleen aavistuksen jopa Kemopetrolin ensimmäinen levy. Tulkinta jättää toivomisen varaa vaikka siinä ideaa taustalla onkin. Mutta tosiaan jos eka biisi nii vielä on sitte varaa kehittyä. Voimakkuutta ja itsevarmuutta vaan lauluun lisää nii hyvä tulee.
8