Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 969 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaycob - Celestial Aeon Project - Anxious Thoughts (Jaycob Winter Mood Remix) 02.01.2009

Jaycob - Celestial Aeon Project - Anxious Thoughts (Jaycob Winter Mood Remix)
Kiitos ja kumarrus, hyvää työtä! Tunnistaa mainiosti alkuperäisen biisin, mutta lopputulos toimii itsenäisesti ja omalla tyylillään tuntuen eheältä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8-Bit JAM - Neitsyt Meri 26.08.2008

8-Bit JAM - Neitsyt Meri
Kuulas ja suomalainen tunnelma kyllä kappaleessa. Tulee positiivisella tavalla nostalginen olo. Ikäänkuin katselisi kaitafilmiä menneestä elämästä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8bit BassDrumm - Annelle 26.08.2008

8bit BassDrumm - Annelle
Yhdyn kyllä sanoissa edellisiin puhujiin, täti varmasti tykkää! Tuossa melankolisessa poljennossa on aika Kummisetämäinen tunnelma, mikä osaltaan kyllä vie mielen sukujuhliin ja sukupolvien väliseen yhteyteen. Aidot soittimet kuulostavat kyllä aina aidoilta soittimilta, ei tätä voisi lähteä virtualisoimaan ilman että pointti katoaisi. Tyylikäs kokonaisuus!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Daydream in the Forest 07.08.2007

Misty Steps - Daydream in the Forest
Todella kaunis ja unenomainen tunnelmointi jälleen kerran! Nuo ambient efektit vahvistavat muutenkin loistokasta kokonaisuutta tehokkaasti! Improvisaatioksi kokonaisuus kuulostaa viehättävän yhtenäiseltä niin rakenteeltaan kuin tunnelmaltaan. Pituutta voisi tosiaan olla enemmänkin, mutta ymmärrän hyvin, mitä tarkoitat hankaluudella. Itselleni tulee tästä todella vahvoja visuaalisia mielikuvia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Camoflauge - 20th Century Samurai 15.06.2007

DJ Camoflauge - 20th Century Samurai
Tosi mukavan kuuloinen veto! Tästä tulee vähän Clint Mansell mieleen, mikä on vain ja ainoastaan positiivista. Hyvin olet yhdistellyt elektronisia elementtejä "klassisiin" soittimiin. Kokonaisuus kuulostaa tosi visuaaliselta ja toimisi mainiosti soundtrack tarkoituksessa. Kuulasta ja rullaavaa, diggaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - Stress 27.03.2007

Löyly - Stress
Todella onnistunut tuotos jälleen! Muistan kun aikoinaan vaihdoimme ajatuksia noista virtuaaliorkesterikirjastoista, ja hyvin olet ottanut kyllä ne haltuun - nuo sinfoniasoundit ovat sopivan syvät ja pehmeät, eivätkä sorru siihen niille tyypilliseen "muovisuuteen". Elektronisten soundien ja modernien elementtien yhdistäminen näihin lipuviin viulumassoihin toimii mainiosti ja harmonisesti kappale sisältää positiivisesti jännitteitä ja mielenkiintoisia ratkaisuja. Diggaan myös kovasti tuosta hieman venkoilevasta ja nykivästä biitistä, pitää mielenkiintoa hyvin yllä olematta liian hankala tai sekava. Jos jotain kritiikkiä pitää antaa, niin soundimaailma on ehkä hieman liiankin tasapaksu, jonkinlaista kerroksellisuutta olisi ollut kiva saada tähän lisää (tosin tämän kritiikin voin antaa kaikille omille biiseille myös, en osaa sitä itse).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - White Rain 22.03.2007

Misty Steps - White Rain
Vakuuttavaa työtä jälleen! Soundimaailma on miellyttävän pehmeä ja kuulas ja monien mainitsema Michael Nyman ei ole kyllä kaukana mielikuvista. Harmoniat nitoutuvat yhteen luontevasti ja käärivät kuulijan harsomaiseen peittoon. Tässä on kyllä kevättalven tuntua. Valkoisuus ja sinisyys yhdessä aamunkoitosta hämärään. Tykkään!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Joka hengittää 19.02.2007

Taiunta - Joka hengittää
Todella tyylikäs ja utuinen äänimaisema, joka velloo ja vyöryy eteenpäin unenomaisesti. Olet selvästi kehittynyt flown suhteen, vaikka rytmit eivät edelleenkään mitenkään yksinkertaisia ole. Nyt sanat tuntuvat soljuvan biittien mukana saumattomasti ja luontevasti. Pidän kerroksellisuudesta ja sitä tämäkin kappale tarjoaa enemmän kuin riittävästi. Todella vaikuttava kokemus! Projekti kulkee kyllä pirun hyvään suuntaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele OffBlast - The Madness of King George 05.02.2007

OffBlast - The Madness of King George
Mukavan tunnelmallinen ja nostalginen tunnelmointi! Tässä on onnistuttu minusta mainiosti piilottamaan rumpujen konetausta ja "yhden miehen bändin" helposti mukanaan tuova keinotekoisuuden tuntu. Viehättävä progressiivinen veto, tykkäsin kovasti. Soundit ovat aavistuksen tukkoiset ja metallimaiset, mutta toisaalta ne myös luovat kappaleeseen tietynlaista tunnelmaa, eivätkä häiritse liikaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blue Mace - Purple Spruces 07.01.2007

Blue Mace - Purple Spruces
Todella mielenkiintoinen kokonaisuus. Taustan rumpuluuppi sisältää mielenkiintoisia rytmillisiä ratkaisuja, jotka vievät allekirjoittaneen 70 ja 80-lukujen fuusiojazzin jäljille, mutta elektronisen pohjaratkaisun ansiosta lopputulos on todella ainutlaatuinen ja moderni. Virtuaalisen pianon iskemät sointuharmoniat sisältävät miellyttävän epäperinteisiä kulkuja ja vaikka taustan staattinen "dronebasso" pitää perusidean pysyvästi tietyssä paikassa, ympärillä liikutaan ja kieputaan. Kaikesta huolimatta pakka pysyy tiukasti kasassa ja kokonaisuus kuulostaa jopa aika minimalistiselta. Elementtejä ei hirveästi ole ja äänimaailma on jopa kuivakan oloinen. Hypnoottinen ja äärimmäisen miellyttävä kokemus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Sydänmaa 06.01.2007

Routaraja - Sydänmaa
Mukavan kuulas ja talvinen tunnelma. Tässä on sellaista suomanlaista melankoliaa joka yhtyy 80-luvun nostalgiaan. Soundimaailma on ehkä turhankin kolkko ja laulajan ote hieman huojuu, mutta se toisaalta vahvistaa noita mielikuvia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - I Need IP 06.01.2007

Dr.Groove - I Need IP
Mukavan groovaava ja letkeä meininki. Kyllä tästä tulee sellainen nostalginen etelän fiilis. Teknisesti taidokasta ja ideaa löytyy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Meadowland of Hereafter 02.01.2007

Misty Steps - Meadowland of Hereafter
Kaunis kappale jälleen. Pidän siitä, miten uskaltaudut kulkemaan personaallisia musiikillisia ja harmonisia polkuja pitkin, kuitenkaan sortumatta sekavuuteen tai epämääräisyyteen. Näissä sävellyksissä on jotain todella virkistävää ja kuulasta. Tulee jotenkin sadunomainen fiilis. Kesäiset sateet ja lapsuuden muistot.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Charming Stranger - No Stone Unturned 06.01.2007

The Charming Stranger - No Stone Unturned
Mukavan intensiivinen ja jännitteinen tunnelma. Tulee hieman mieleen Cliff Martinezin soundtrackit. Painajaismainen ja painostava ote.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein 19.02.2007

Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein
Miehellä alkaa olemaan kyllä soundit jo niin sanotusti hallussa :) Ja tosiaan, Sphongle on vahvasti läsnä, mutta se on vain hyvästä! Ei tässä voi muuta kuin luukuttaa ja fiiliksellä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kalevan joulu 06.01.2007

DuO KäSäMä - Kalevan joulu
Mukavan minimalistinen ja suomalainen tunnelmointi. Vähän turhan yksinkertaiseksi ja perinteiseksi jää omaan makuuni ja laulun huojunta ei hirveästi innosta, mutta ihan kelpo fiilistely.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Air Out 18.12.2006

Ghost Trio - Air Out
Kuulas ja tunnelmallinen kappale! Taattua Ghost Trioa, harmonioista löytyy sopivasti koukkuja ja mielenkiintoisia kiepautuksia - ei tyydytä läpikoluttuihin ja perinteisiin ratkaisuihin. Intensiivisempi osuus tasaisen jömpsytyksen kanssa on kappaleen parasta antia. Laulun efektoinnit sopivat myös kokonaisuuteen pirun hyvin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Swamp Intention - Harsh Moments of Reality 06.01.2007

Swamp Intention - Harsh Moments of Reality
Mukavan lennokas ja ilmava fiilistely. Soundimaailma on vain ikävän kumiseva ja suttuinen, kaipaisi kirkkautta ja selkeyttä. Rumpusoundit ovat myös ikävän ontot. Mukavia musiikillisia ideoita

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - The Devil and Mr Carter 06.01.2007

King Kaxl (and the No Good Duo) - The Devil and Mr Carter
Mielenkiintoinen, pehmeän utuinen tunnelma. Tässä on sellaista ruotsinlaiva henkeä, yhdistettynä 70-luvun poke-elokuvatunnelmiin. Tulee toisaalta The Doorskin mieleen. Aika nostalgista ja psykedelistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 01.01.2007

Silent Dream - Drown
Tyylikästä ja tasapainoista soitantaa! Kokonaisuus tuntuu eheältä ja yhtenäiseltä ja erityisesti syntikan tuovat lisävärit nostavat kappaleen reilusti tämän genren perusmassan yläpuolelle. Soundimaailma on aavistuksen kolkon oloinen, en tiedä johtuuko se bitratesta, miksauksesta vai äänityksestä? Nyt tuntuu siltä kuin maisema olisi vähän lytyssä ja surisisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Dreamcraft 31.12.2006

Buddhist Warehouse Inc. - Dreamcraft
Haava tykittää tapansa mukaan :) Minä diggasin kappaleesta kovasti! Tokihan harmonisesti teos on aika perinteinen ja turvallinen, mutta ei se muuta kuuntelukokemusta missään määrin huonommaksi. Korkeintaan se luo vain "taustamusiikkimaisen" tunnun, äänimaisema lipuu raukeasti eteenpäin ja kuulija voi päästää irti hetkien virrasta ja lipua mukana. Soundit ovat laadukkaat ja tuotanto on teknisesti mallikasta ja visio kohdallaan. Ei mukisemista, tyydyn nauttimaan! Loistavaa työtä jälleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rupert Kilometers - Blue Bone 06.01.2007

Rupert Kilometers - Blue Bone
Mukavan nostalginen ja kuulas fiilistely. Tulee mieleen 80-luvun soundtrack musiikki ja new age artistit. Kitaron ja Jarren jalanjäljillä liikutaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 06.01.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Rujoa ja raakaa jurmutusta. Riffeistä löytyy munaa ja ideaa, soundimaailma on vaan omaan makuuni hieman liian suttuinen. Kaipaisi kirkkautta ja mehevyyttä. Mutta tästä on hyvä lähteä liikkeelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Light Fever - It Isn´t Any Wonder 06.01.2007

Red Light Fever - It Isn´t Any Wonder
Mukavan letkeä ja tunnelmallinen kappale. Laulajalla on hyvä ote touhuun ja kappaleessa on mukavan kuulas, kesäillan tunnelmiin vievä meininki. Aika perinteisissä harmonioissa liikutaan, mutta eipä tuo haittaa. Hyvää työtä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Valon enkeli 06.01.2007

Grosal - Valon enkeli
Kuvioista löytyy kyllä kikkoja ja käänteitä, soundimaailma on myös mukavan eheä ja tiukka. Harmonisesti ja musiikillisesti kokonaisuus tuntuu kuitenkin hieman vaikeasti lähestyttävältä, sellaiset koukut ja kiinnostavat yksityiskohdat eivät ainakaan minun korviini kantautuneet.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pohjan Tähti Wanhat - Sydämen asialla 06.01.2007

Pohjan Tähti Wanhat - Sydämen asialla
Vähän turhan perinteinen ja "jo kuultu" hoppibiisi. Tästä ei oikein löydä elementtejä, jotka nostaisivat kappaleen mielenkiinnon rajan paremmalle puolelle. Sinäänsä ei mitään isompaa vikaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luotsi - Osiensa summa 17.11.2006

Luotsi - Osiensa summa
Pastissina onnistunut. Laulajan tyyli sopii hyvin kokonaisuuteen ja soundit on valittu hyvin. Paketti toimii kokonaisuutena hyvin ja vie onnistuneesti vuosikymmenten taakse.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zippy Wackos - The World 06.01.2007

The Zippy Wackos - The World
Mukavan raukea ja unenomainen tunnelmointi. Tässä on sellaista suomalaista melankoliaa ja talven tuntua kuultavissa. Mukavasti löytyy ideaa ja jännitteitä harmonioista ja rakenteista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soul Trip - Ajatusten Sisällä 17.11.2006

Soul Trip - Ajatusten Sisällä
Persoonaa ainakin löytyy. Kokonaisuus on omituisen venkoileva ja nykivä paketti, josta ei oikein helpolla saa otetaa. Musiikillisesti sisältö on hieman turhankin yksinkertaista omaan makuuni, mutta se on enemmän omaa genrevammaisuuttani kuin biisin vika.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous -Sekotus Mitä? - Final Sound 17.11.2006

Tyylisekous -Sekotus Mitä? - Final Sound
Turhan koliseva ja mekaaninen tuotos omaan makuuni. Kaipaisi vähän lisää massiivisuutta ja liikkeen tuntua. Nyt tämä on vähän junnaava paketti kuunneltavaksi

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Nameless Moment 16.12.2006

Misty Steps - Nameless Moment
Olen kyllä myytyä miestä tämän teoksen äärellä. Tunnelma on harras ja melankolinen, tässä on vahvaa syksyn ja talven tuntua. Lehdettömiä puita, aamu-usvaa ja harmautta. Menetyksen tuntua ja kaihoa. Yksinkertaisista ja pelkistetyistä elementeistä on saatu rakennettua kokonaisuus, joka on vahvasti suurempi kuin osiensa summa. Kaunista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Dragon's Tear 16.12.2006

Misty Steps - Dragon's Tear
Upeaa, että mikseristä löytyy tällaisia minimalistisia pianoteoksia, jotka eivät kuitenkaan liiku aivan perinteisen klassisen musiikin maailmassa. Kaunis ja tunnelmallinen kappale, joka vie allekirjoittaneen monien new-age ja soundtrack artistien jäljille. Tulee hieman Nobuo Uematsu -vibat, mikä on vain ja ainoastaan positiivista. Dynaamista ja kiehtovaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soul Trip - Soul Trip 08.11.2006

Soul Trip - Soul Trip
Mukavan vinkeä ja omalaatuinen meininki. Soundit sopivat perustunnelmaan hyvin ja kokonaisuus tuntuu eheältä aika polveilevasta ja hieman hankalastakin melodisesta kikkailusta huolimatta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Kaunis poika 08.11.2006

Routaraja - Kaunis poika
Laulajan tyyli sopii perustunnelmaan hyvin. Kokonaisuus tuntuu eheältä ja bändin soitossa on mukavasti melankoliaa ja suomalaisuutta. Konstailematon ja toimiva paketti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rasta Psygedelia - Mad Man 02.11.2006

Rasta Psygedelia - Mad Man
Soundit on aika "muoviset", mutta se on toisaalta vähän tämän genrenkin ongelma. Musiikillisesti kappale ei tarjoa mitään ihmeellistä, näitä samoja kuvioita on kuullut ehkä turhan usein tämän tyylin tarjonnassa. Ripaus persoonaa sekaan niin hyvä tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Grazy Man 08.11.2006

Tyylisekous - Grazy Man
Mukavan raukea ja lipuva maisema. Tässä on talven tuntua ja lumen valkoisuutta kuultavissa. Efektoinnit on tyylikkäitä ja sopivat kokonaisuuteen. Persoonallisuudesta plussaa, tämä ei ainakaan kulje niitä ihan tutuimpia teitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rasta Psygedelia - Freedom(RemixVersio) 31.10.2006

Rasta Psygedelia - Freedom(RemixVersio)
Nostalgiset soundit vievät 90-luvulle ja Amigan tracker ja demoaikoihin. Kokonaisuus tuntuu yhtenäiseltä ja eheältä ja pakka pysyy hyvin kasassa. Melodisesti ja harmonisesti paketti tuntuu ehkä hieman toisteiselta, mutta toisaalta se on vähän tällaisen trancehtavan genren ominaisuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Spede Jats 02.11.2006

Turingin poppikone - Spede Jats
Mukavan letkeä groove. Tässä on jotain todella viehättävää ja pervoa. Vähän niinkuin viisivuotiaille tarkoitettu pornoelokuva, jossa näyttelevät teletapit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blue Mace - I Wonder 07.01.2007

Blue Mace - I Wonder
Tässä kappaleessa on hyvin samanhenkinen, hypnoottinen, monotoninen ja jopa junnaava peruskulku, joka kantaa kappaleen alusta loppuun saakka. Tuon yksinkertaisen peruskuvion päälle onnistutaan rakentamaan soololinjalla kiehtovia harmonisia rakenteita ja ratkaisuja, jotka pitävät mielenkiinnon ainakin allekirjoittaneen kohdalla hyvin yllä. Osoittaa minusta hyvin sen, miten täysin synteettisillä soundeillakin on mahdollista saada aikaiseksi aika kokonaisvaltaisia ja täyteläisiä maisemia. Vähän voi todella olla aika paljon! Jos olet vielä itse koodannut käytössä olevan syntetisaattorin, niin ei voi muuta kuin nostaa hattua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Green Peace Beats - Party 2006 01.11.2006

Green Peace Beats - Party 2006
Tyylikäs ja nostalginen biitti. SOundit on valittu huolella ja kokonaisuus tuntuu eheältä ja yhtenäiseltä. Mukavan minimalistinen ja konstailematon paketti

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janei - Medicine 02.11.2006

Janei - Medicine
Laulajan äänessä on mieletöntä fiilistä ja voimaa, sopii mainiosti kappaleen perustunnelmaan. Harmonisesti kokonaisuus on sopivan melankolinen ja kuulas, todella hieno teos yksinkertaisuudessaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Ammo 06.01.2007

Stab Happy - Ammo
Ai että, tästä tulee vahvat Alice in Chains vibat, nimenomaan laulajan vuokosi. Layne Staley elää vielä selvästikin. Todella nostalginen ja mukava grunge-fiilis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Slaughterhouse Dreams 01.11.2006

Stab Happy - Slaughterhouse Dreams
Mukavan persoonallinen soundimaailma. Laulajan tyyli sopii hyvin kappaleen tunnelmaan. Bändi soittaa hyvin yhteen ja biisissä on sopivasti dynamiikkaa ja vaihtelua - kokonaisuus tuntuu kiinnostavalta. Virkistävä tuttavuus

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 01.11.2006

Pyromaniac - LÄPI
Onhan tässä intensiivinen ja tiukka meininki. Kokonaisuus tuntuu aika eheältä ja sopivalla tavalla kovalta, ainoastaan vokaalit eivät oikein vakuuta. Hieman turhan "kevyen" oloiset.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Paint You to Pieces 03.11.2006

Faro - Paint You to Pieces
Tuttua laatua jo tutulta porukalta. Kappaleesta löytyy mukavasti dynamiikkaa ja rakenteesta koukkuja. Soitto kulkee mukavasti ja varmasti ja Sarin ääni sopii jälleen kerran perusfiilikseen hyvin. Ei muuta kuin jatkakaa samaan malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Medusa 01.11.2006

Faro - Medusa
Mukavan letkeä ja rullaava fiilistely. Paketti pysyy hyvin kasassa ja kuviot soljuvat toisiinsa nivoutuen luontevasti ja rennosti. Kuten aikaisemmissakin tuotoksissa, laulajan tyyli sopii hyvin kokonaisuuteen ja osaset tuntuvat harkituilta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morass - La Volga 06.01.2007

Morass - La Volga
Mukavan progressiivisia ja mielenkiintoisia harmonisia kikkoja ja kuvioita, tulee aika lailla Opeth mieleen. Soundit on valittu hyvin ja kokonaisuus tuntuu eheältä ja yhtenäiseltä. Kuulenko oikein, onko käytössä Drumkit From Hell superior? :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Peter - Carnival af Gran 06.01.2007

Project Peter - Carnival af Gran
Onhan tässä vinkeä meininki. Soundit ovat vaan niin "muoviset" ja keinotekoiset, että kuuntelukokemus jää hieman irvokkaaksi. Pimeä ja painajaismainen tunnelma on kyllä onnistuneesti saatu aikaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - The Chicagoans 01.11.2006

Metaplasm 646a - The Chicagoans
Mukavan nostalginen ja pelkistetty meininki. Soundit vievät vuosikymmenten taakse ja yleisviba on toimivan yksinkertainen. Melodisesti ja harmonisesti pakka olisi voinut ehkä olla hieman persoonallisempi

Kommentti kappaleesta Kuuntele G & S - Long Term Strangers 02.11.2006

G & S - Long Term Strangers
Tosi miellyttävä ja kuulas tunnelmointi. Tuttu laulutyyli toimii edelleen hemmetin hyvin ja kun kappaleen minimalistinen struktuuri ja pelkistetty äänimaailma antaa vokaaleille poikkeuksellisen paljon tilaa, toimii lopputulos hyvin. Kitarakuvioista löytyy herkullisia ratkaisuja ja yksityiskohtia. Diggailen :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tofu-uuni - Interrail 01.11.2006

Tofu-uuni - Interrail
Aika raakileen oloinen kappale. Ei tätä oikein voi tällaisenaan kuunnella, tosin varmaan tehty huumorimielellä, mikä toisaalta herättää kysymykset, että miksi törmään tähän täällä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honey Mober - Uzbeck re-tool 31.10.2006

Honey Mober - Uzbeck re-tool
Mukavan pehmeä ja soinnikas äänimaailma. Soundit on valittu tyylillä ja harkiten ja paketti pysyy hyvin kasassa. Kokonaisuus tuntuu yhtenäiseltä ja rullaa mukavasti eteenpäin. Harmonisesti kokonaisuus tuntuu hieman monotoniselta, mutta se on tavallaan genrenkin ongelma.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ride - 4. Getaway (demo 2006 draft) 17.11.2006

The Ride - 4. Getaway (demo 2006 draft)
Mukavan pehmetä ja täyteläiset soundit onnistuttu saamaan biisiin. Tässä on mukavan rento ja rullaava fiilis, joka vie kuulijan vuosikymmenten taakse. Laulajan ote toimii mainiosti. Hyvä groove

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ride - 2. Ride (demo 2006 draft) 03.11.2006

The Ride - 2. Ride (demo 2006 draft)
Mukavan nostalginen ja persoonallinen äänimaailma. Vie ainakin allekirjoittaneen 90-luvun tunnelmiin. Laulajan tyyli sopii kappaleen perusmeininkiin hyvin. Miellyttävä yllätys kommenttiringin tarjonnassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ride - 1. How It Feels (demo 2006 draft) 06.01.2007

The Ride - 1. How It Feels (demo 2006 draft)
Aika jännittävä ja rosoinen tunnelma. Jännitettä löytyy harmonisesti ja rakenteellisesti aika lailla ja laulajalla on hyvä, intensiivinen ote. Ehkä asteen verran turhan rosoinen meininki soundimaailmallisesti, mutta makuasioista on paha kiistellä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Common Sense 01.11.2006

Marccus - Common Sense
Mukavan persoonallinen soundimaailma. Laulu huojuu ikävästi, mutta sekin voi olla tyylikeino. Kyllä tästä on löydettävissä selviä darkwave vaikutteita myös. Vähän ehkä "ontoksi" jää kokonaisuus, mutta hyviä ideoita ja yksityiskohtia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morass - Mellow 08.11.2006

Morass - Mellow
Mukavia harmonioita ja kitarakuvioita. Rumpukuviot tuntuvat hieman tönköiltä, kuten myös bassokuviot, mutta kokonaisuuteen mahtuu myös toimiviakin osasia. Jännitteet luovat mukavan perusilmapiirin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solojeff - Toronkusta 07.10.2006

Solojeff - Toronkusta
Äänityksen teknisestä kolkkoudesta huolimatta todella vahvaa kamaa! Tulee aivan mielettömän nostalgiset vibat, Paco de Lucia ensimmäisenä ja heti perässä miehen yhteistyö diMeolan ja McLaughlinin kanssa. Friday Night in Helsinki kenties? :) Loistavaa, intensiivistä ja tulista soittoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Sanctuary 01.11.2006

Ever Since The Day - Sanctuary
Mukavan rosoinen ja persoonallinen fiilis. Tällainen melankolinen tunnelmointi ja harmoninen kuljettelu kyllä kolahtaa. Laulajan tyyli sopii bändin tyyliin hyvin. Pakka pysyy kasassa ja bändin soitossa on välittömyyttä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Crash 06.01.2007

Ever Since The Day - Crash
Mukavan pehmeä ja täyteläinen äänimaailma. Laulajan meininki sopii hyvin kappaleen perusmeininkiin. Harmonisesti kokonaisuus on aika perinteinen ja tuttu, mutta ei anneta sen häiritä. Maukasta ja tyylitaitoista soittoa. Diggailin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä 17.11.2006

Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä
Persoonaa ainakin löytyy, mutta paketti tuntuu hieman turhan ruotsinlaivameiningiltä, että tätä pystyisi kunnolla kuuntelemaan. Soundimaailma on outo yhdistelmä kasaria ja tietynlaista vinoutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban B2 - Tahdotko? 03.11.2006

Urban B2 - Tahdotko?
Turhan minimalistinen ja hieman sekavan oloinen rakenne taustoissa. Soundit ovat myös vähän turhan kolkot ja ontot. Kaipaisi vähän massaa ja hiotumpaa perusotetta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FLOW - Frankie Rose 13.10.2006

FLOW - Frankie Rose
Jopas, todella miellyttävä ja groovaava kappale. Laulajan hieman Tori Amosmainen tyyli ja tulkintatapa sopii mainiosti tällaiseen irtonaiseen ja letkeään fiilistelyyn. Persoonallista ja tyylikästä, osoittaa jälleen, miten "less is more". Minimalismilla voi päästä todella pitkälle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rikhard Black - Ei ole liikoja vuosia 03.11.2006

Rikhard Black - Ei ole liikoja vuosia
Mukavan suomalainen meininki. Kokonaisuus tuntuu mukavan polveilevalta ja dynaamiselta. Laulajan tyyli sopii kappaleen perusmeininkiin hyvin. Soitossa on intensiteettiä ja varmuutta. Hyvä fiilis kyllä jäi

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Breaking The Gate 02.11.2006

Dropsy - Breaking The Gate
Vokaaliosuuksien tyyli ei oikein allekirjoittaneeseen kolahda. Puuttuu syvyyttä ja särmää. Ideat ovat sinällään ihan hyviä, mutta kokonaisuus tuntuu vähän puisevalta ja ontolta. Miksaus ja masterointi kaipaisivat työstämistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Machine 06.01.2007

Archaic - Machine
Tässä on aika kasarihenkinen meininki päällä. Soundit ovat aika tiukat ja muoviset, eikä kokonaisuudesta löydy soundien puolelta hirveästi syvyyttä, tämä on vähän niinkuin ohut kalvo, joka leijailee. Vinkeä meininki musiikillisesti, mutta kaipaisi muhkeutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Intiaanikesä 02.11.2006

Routaraja - Intiaanikesä
Soundimaailma on turhan kolkko ja muovinen. Kaipaisi syvyyttä ja alapäätä, nyt kuulostaa siltä kuin biisi kantautuisi jostain kolmannesta kerroksesta kun itse kuuntelee ensimmäisessä kerroksessa. ideat ovat ihan toimivia ja sointanta kulkee kyllä mukavasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veritaikina - Kukkia ja Mehiläisiä (vanha versio) 03.11.2006

Veritaikina - Kukkia ja Mehiläisiä (vanha versio)
Hieman turhan sekava ja huumoripitoinen kokonaisuus, ettäkö tätä jaksaisi tosissaan kuunnella. Soundien suttuisuus ei auta kuuntelukokemusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - Megalodonit kuulee kummia 06.01.2007

SpeedHawk vs. Riktronik - Megalodonit kuulee kummia
Tässä on kyllä vahva C-64 fiilis. Nostalgista konemusiikia sopivan vinkeällä meiningillä. Aika pervo tunnelma tietyllä tavalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 01.11.2006

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Mukavan rosoista ja tiukkaa meininkiä. Eteenpäin mennään jyrinällä ja ankaruudella. Pakka pysyy hyvin kasassa ja soitossa on intensiivistä tunnelmaa. Mukavalla tavalla suomalainen paketti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Deco - Ohi kylmien katseiden (2006 demo) 03.11.2006

Art Deco - Ohi kylmien katseiden (2006 demo)
Laulajan ääni on edelleen upea. Kappaleessa on mukavan raukea ja unenomainen tunnelma. Kokonaisuus on sopivan dynaaminen ja polveileva. Punainen lanka kuitenkin pysyy kuulijan näkyvillä ja pakka pysyy hyvin kasassa. Hyvää työtä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Machinatrix - Raking 29.09.2006

Machinatrix - Raking
Unenomainen ja lipuva tunnelmointi, joka tasapainoilee tyylikkäästi ja taidokkaasti rosoisen elektronisen synkkyyden ja pehmeän trip-hopin välimaastossa. Laulajan upea ääni sopii kappaleen tunnelmaan todella hyvin. Tulee hieman Kemopetrol mieleen, mutta ikäänkuin David Lynchin elokuvasta tempaistuna kaksosena. Hienoa työtä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Stimul - Junk 06.01.2007

Antti Stimul - Junk
Mukavan vinkeä ja minimalistinen veto. Tulee vähän mieleen vanha detroit, vaikkakin tässä on selvästi enemmän harmoniaa ja soundimaailma on pehmeämpi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Jouni Tiainen - Saunalaulu 02.11.2006

The Jouni Tiainen - Saunalaulu
Huumoria kyllä löytyy, mutta ei tätä oikein kestä selvin päin kuunnella. Jumpsetta ja möylyä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lähetyssaarnaaja - P-mies feat LähetysSaarnaaja - Vaipuu katse alta 31.10.2006

Lähetyssaarnaaja - P-mies feat LähetysSaarnaaja - Vaipuu katse alta
Ihan tyylikäs paketti. Tausta on tehty huolella ja fiiliksellä ja kokonaisuus tuntuu eheältä ja yhtenäiseltä. Flow rullaa mukavasti ja tässä on sopivasti annosteltu persoonaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemu T - Flame Indigo 14.07.2006

Teemu T - Flame Indigo
Soundit ovat mukavan utuiset ja pehmeät. Kokonaisuus tuntuu mietityltä ja sisältää miellyttäviä yksityiskohtia. Yksinkertaisista rakenteista on saatu aikaiseksi toimiva äänimaisema. Tässä on sopivaa minimalismia ja sellaista "vierasta" tuntua. Nuo pannaavat efektit ovat ehkä kuitenkina aavistuksen liian pinnalla, olisin ehkä vähän ottanut niiden roolia alas ja voimistanut bassolinjaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mosquito spray - Amoeba 14.07.2006

Mosquito spray - Amoeba
Mielenkiintoisia rakenteita ja venkoilevia ideoita. Ideoita kyllä löytyy ja sounditkin on valittu minusta hyvin. Ehkä kuitenkin jäin kaipaamaan jotain sellaista punaista lankaa, nyt kokonaisuus tuntuu vähän hajanaiselta. Vaikea saada otetta

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolitune - Hotmail 15.07.2006

Kolitune - Hotmail
Todella intensiivinen ja kieppuva äänimaailma. Efektoinnit on toteutettu tyylillä ja ammennettu juuri sopiva määrä vinoutta ja metallisuutta. Yksinkertainen perusmeininki rullaa eteenpäin ja päälle rakentuu yölliset kerrostalot. Teknisesti ja idealtaan mainio kokonaisuus, diggailen :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satakätinen - Uhrilahja 02.11.2006

Satakätinen - Uhrilahja
Soundimaailma kaipaisi työstämistä. Nyt kokonaisuus jää tosi onton ja muovisen oloiseksi, mikä vie kuuntelukokemuksesta tärkeän pohjan. Ideat sinällään ovat kehittämisen arvoisia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Väsynyt 06.07.2006

Metalshit - Väsynyt
Mukavan raukea ja raskas tunnelmointi. Kokonaisuus kuulostaa kuitenkin hieman turhan vaisulta ja hennolta, kaipaisi vähän lisää sellaista massan tuntua. Kuulenkohan oikein, käytössä taitaa olla Drumkit from hell superior? Tutun oloiset virtuaalirumpusoundit

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Zapadapa 07.07.2006

Metalshit - Zapadapa
Aika rujoa ja runnovaa mättöä, genrensä mukaista. Soundit ovat vain omaan makuuni turhan suttuiset. Mutta ei tämä kuulosta mitenkään ihan hirveän vakavissaan tehdyltä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Loputon tyylien Sekous Matka 06.01.2007

Tyylisekous - Loputon tyylien Sekous Matka
Mukavan mielenkiintoinen yhdistelmä perinteisiä ja elektronisia elementtejä. Tulee vähän vanha Red Hot Chili Peppers mieleen, samoin John Fruscianten oma tuotanto. Mutta tässä on jotain vinkeää ja perverssiä jopa. C-64 yhdistyy moderniin meininkiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa 06.07.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa
Mielenkiintoisia rakenteita ja ideoita, mukavasti yhdistellään palasia yli genrerajojen. Laulajan nasaalityyli sopii hyvin meininkiin, ja sinnepäin vedetyt hoilottelut luovat vinhan fiiliksen. Rosoista ja juurevaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Miksiei 02.07.2006

jm8k - Miksiei
Mielenkiintoinen kappale, venkoilevat ja vinot kuviot tuovat tunnelmaa ja kokonaisuus tuntuu eheältä ja yhtenäiseltä. Ihan asiallinen tuotos

Kommentti kappaleesta Kuuntele HOLY THE PAGAN POEMS - BULLET DRILL 02.07.2006

HOLY THE PAGAN POEMS - BULLET DRILL
Miellyttävä tunnelma, sopivan kuulas ja raukea, lipuva. Miellyn helposti juuri tällaisiin hieman melankolisiin ja harmonisiin vetoihin, joissa rakenteet soljuvat ja nivoutuvat toisiinsa joen lailla. Laulajan tyyli sopii hyvin kappaleeseen. Oikein mallikas tuotos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Eclipsed 02.07.2006

Argon - Eclipsed
Mukavan tehokkaita ja intensiivisiä riffejä. Soitto rullaa teknisesti ja taidokkaasti ja pakka pysyy hyvin kasassa. Kokonaisuus on minusta eheä ja toimiva. Ei mukisemista, genressään oikein maukas tuotos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAX AND THE MURDERERS - HAPPY ALCOHOLIDAY 02.07.2006

MAX AND THE MURDERERS - HAPPY ALCOHOLIDAY
Onhan tässä omituisen vinha meininki ja eteenpäin mennään intensiivisesti ja nopsasti. Omituinen, humppamainen meininki luo tiettyä koomisuutta. Vaikea tästä mitään rakentavaa on sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H. 02.07.2006

Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H.
Soundimaailma on hieman tuhnuinen ja suttuinen, kaipaisi mielestäni hieman enemmän sellaista messevyyttä ja kokoa, nyt kokonaisuus tuntuu vähän turhan vaisulta ja kotikutoiselta. Mutta tämä on toisaalta sen verran huumorilla tehty, että eipä tuosta soundimaailmasta varmaan kannata hirveästi mukista. Ihan hauska veto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - Kvas-o-mat 02.07.2006

Radio Pohmelye - Kvas-o-mat
Jopas on vinkeä ja jopa törkyinen meininki. Soundit ovat juuri niin pornot ja kasarihenkiset kuin voisi toivoakin ja kuviot ovat tiukkuudessaan hymyilyttäviä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele teemu t vs human dextroid - Flug 25.06.2006

teemu t vs human dextroid - Flug
Mielenkiintoinen äänimaisema, josta löytyy kerroksia ja yksityiskohtia. Omaan makuuni vain kolahtaa hieman "selkeämpi" ambient, tämä jää kuitenkin ehkä lähemmäksi noisea tietyllä tavalla. Mutta taidokkaasti rakennettu maisema kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dorian Crew - Purgatorial 02.07.2006

Dorian Crew - Purgatorial
Mielenkiintoinen, venkoileva ja nykivä, progressiivinen elektroninen tunnelmointi. Tuntuu eheältä ja yhtenäiseltä monimutkaisuudestaan huolimatta. Mukavan minimalistinen äänimaailma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - Paha enne 10.06.2006

Pahaluu - Paha enne
Aika juureva ja sopivan perinteinen, nostalginen fiilis kappaleessa. Yksinkertaisista rakenteista ja elementeistä on saatu rakennettua aika maukas ja toimiva soppa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lähetyssaarnaaja - Pahamaineinen Viidakko lähetyssaarnaaja feat CanMan 02.11.2006

Lähetyssaarnaaja - Pahamaineinen Viidakko lähetyssaarnaaja feat CanMan
Taustabiitti kuulostaa mukavalta ja letkeältä. Flow rullaa ihan mukavasti ja vaikka vokaalin äänitys ei yllä ihan taustan laadun tasolle, on pakka ihan ok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Kaatopaikka - live 09.06.2006

Virasto - Kaatopaikka - live
Tiukka meininki, mutta liveäänitys ei oikein päästä kappaletta oikeuksiinsa, tästä on hieman vaikea ottaa otetta kun soundimaailma on niin kolkko ja suttuinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Syyllisyyden tuolissa 12.06.2006

Aresti - Syyllisyyden tuolissa
Mukavan teknisiä ja progressiivisia kuvioita. Soitto rullaa hyvin ja sulavasti ja kokonaisuus kuulostaa eheältä ja toimivalta. Soundit ovat vain omaan makuuni ehkä hieman turhan yläpääpainotteiset, hieman olisin kaivannut muhkeutta ja sellaista massaa. Nyt kokonaisuus jää vähän turhan hennoksi ja surisevaksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranky - Choices 11.06.2006

Cranky - Choices
Todella onnistunut ja tunnelmallinen äänimaailma. Laulajan tyyli sopii tällaiseen musiikkiin kuin nenä päähän ja fiilis on alusta loppuun eheä ja yhtenäinen. Kuvioista löytyy sopivasti progressiivisia ideoita ja ei tyydytä toistamaan ihan perinteisiä kuvioita. Makea kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Cocein - The Two Chord Velvet 15.10.2006

The Cocein - The Two Chord Velvet
Mukavan nostalginen fiilis, tulee muistoja vuosien takaisista bändimeiningeistä ja fiilistelyistä. Soundit ovat hieman kolkot, mutta livetallenteista sellaista nyt osaa odottaakin. Kuviot ovat pelkistettyjä ja simppeleitä, mutta ehdottoman toimivia ja kokonaisuus pysyy hyvin kasassa. Laulu saattaisi tuoda biisiin pikantin lisän? Mukavan rullaava meininki

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Elä enää 09.06.2006

Grosal - Elä enää
Miellyttävä tunnelma kyllä biisissä. Sopivan pelkistetty ja ilmava, jättää tilaa ja luo makean tunnelman. Bändi soittaa mukavasti yhteen ja laulajan tyyli sopii kappaleeseen hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Dear Sweet Barbie 09.06.2006

Her Wickedness - Dear Sweet Barbie
Projektin yhtenäisen tyylin huomaa tästäkin biisistä. Mutta kun shabluuna toimii, niin turhahan sitä on isosti muuttaa. Kokonaisuus tuntuu eheältä ja vokaaliosuudet vievät kappaletta tehokkaasti eteenpäin. Tunnelma on intensiivinen ja sopivalla tavalla kiero. Aika raskasta kamaa, ei sovi ihan näin kesäiseen iltaan, mutta hyvää työtä joka tapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Vibro Gazole 09.06.2006

PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Vibro Gazole
Mukavan letkeä funk-groove, tässä on sellaista utuista kesäyön tunnelmaa. Soundit ovat hieman suttuiset paikoin ja kokonaisuus tuntuu vähän kolkolta, mutta musiikilliset ideat tuntuvat yksinkertaisuudessaan aika toimivilta.

Sivu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10