Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 288 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Usva (rockbändi 1980-luvulta) - Vain kosketus ilmaan 11.01.2009

Usva (rockbändi 1980-luvulta) - Vain kosketus ilmaan
On kyllä kieltämättä 80-lukumaista menoa. Ehkä lisää vaihtelevia osia olisin kaipaillut, mutta ihan mukava duurivoittoinen biisi tämä oli. Tuli jotenkin Dingo mieleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 11.01.2009

Kalashnikov - Nihilisti
Kyllä ihan Kalashnikovilta kuulostaa. Oma saundi havaittavissa aiempien biisien perusteella. Tämä biisi ei sinänsä napannut kovin lujaa, vaikka miellyttävältä kuulostikin. Ehkä tyyliseikka tai jokin, mutta hyvin tuotettu joka tapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bolidi - Rightway 11.01.2009

Bolidi - Rightway
Omalaatuinen raskaamman rokin biisi. Rummut ovat jotenkin kiehtovan omituiset tyylilajiin nähden. Saundipuoli on hieman sihisevä ja puristettu. Selkeämmät bassot ja vähän kirkkautta tekisivät terää. Laulajalla on asennetta. Sävellyksenä ihan ok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Carnival In Grave 05.01.2009

AlfaKalle - Carnival In Grave
Erikoinen äänimaisema. Melko tuhdisti kaikua, mutta se tehostaa utuista meininkiä. En jaksanut oikein keskittyä, mutta laulumelodia on jokseenkin toimiva. Lopussa jäi sellainen fiilis, ettei biisissä päädytty minnekään. Ehkä se korjaantuisi, jos olisin kuunnellut sanoituksia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 666 Pirstaletta - Osa 13: Working day 01.01.2009

666 Pirstaletta - Osa 13: Working day
Tämä ei ihan osu omaan makuhermooni, mutta ihan mielenkiintoinen välipala sinänsä. Hyvin minimaalisilla aineksilla tässä liikutaan. Ehkä vähän lisätapahtumia olisin kaivannut, mutta kuten sanoin, tämä ei ole minun kuppini teetä. Toisaalta musiikin paikallaan junnaaminen kuvastaa hyvin tylsää työpäivää. Saundipuoli tuntuu olevan hyvin hallussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slack Haddock - Wager Of The Millenium 02.01.2009

Slack Haddock - Wager Of The Millenium
Ihan menevää metallia. Saundi jää kovin suljetuksi, mutta musiikillisesti tämä on kohtalaisen toimivaa. Kitarointi on hallussa, ja vaihtelua on sopivasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Exit Lie 02.01.2009

Re-Pulse - Exit Lie
Tykkäsin goottiurkumaisesta kitarakuviosta taustalla. Kertsiin en pääse aivan mukaan, vaikka se mukavasti liiteleekin. Laulaja on hyvä ja soittokin luistaa. Saundi saisi olla hieman kirkkaampi. Ihan kelpo kappale, vaikka ei nyt sadalla voltilla iskenytkään. Kyllä tämän voisi jonnekin albumille kuvitella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - eternal erection 01.01.2009

DIRTY CLUB - eternal erection
Tämä taitaa mennä jo taidemusiikin puolelle. Periaatteessa musiikilliset valinnat pelaavat tässä hyvin yhteen. En ehkä päivittäiselle soittolistalleni lisäisi, mutta kyllähän tämä iltaa piristää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Hangover Sympathy? 02.01.2009

TÄDÄÄ - Hangover Sympathy?
Mukavan uninen äänimaisema. En usein kuuntele tämän tyyppistä seesteistä musaa, mutta kyllähän tätä on kiva välillä fiilistellä. Sävellyspuoli on toimiva.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thunderbaum - The Rockpot 01.01.2009

Thunderbaum - The Rockpot
Loistavaa. Energistä. Tämmöistä on mukava kuunnella aina välillä. Ainoa mistä keksin valittamista on saundi, joka kuulostaa omaan korvaan vähän liian diskanttiselta. Mutta hyvä piristysruiske tämä oli näin illasta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Tänään En Heinistä Kirjoittele feat. Oskari Katajisto 13.01.2009

T.Rautakari - Tänään En Heinistä Kirjoittele feat. Oskari Katajisto
Dokumentaarinen lausuja biisissä oli aivan mahtava, ja meininki on muutenkin sopivan omituinen. Musiikki sopii hyvin puheeseen. Välillä tuntui että tuo "Tänään en Heinistä kirjoittele..." tulisi biisissä turhan monta kertaa, mutta toisaalta lausujan äänen muutokset toivat siihenkin vaihtelua. Erittäin mielenkiintoinen tekele.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Path of Kong - I'll Be There (radiomix) 02.01.2009

The Path of Kong - I'll Be There (radiomix)
Tästä välittyy sellainen rauhallisen seesteinen tunnelma, mutta vaikutelma jäi omaan makuuni vähän laimeaksi. Sävellyspuoli tuntuu hieman ontuvan. Kitaroita olisi saanut hyödyntää enemmänkin ja aggressiivisemmin. Ihan ok kappale kumminkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 01.01.2009

TOB - Wallpaper Screaming
Saundi on jotenkin humiseva, joskin äänet erottuvat selkeästi. Alku oli vähän sellaista joo-fiiliksiä herättävää, mutta kylläpäs heräsin kun alkoi kitarat rämisemään :) Kokonaisuutena biisi tuntuu hyvältä bluesrokkaamiselta. Minun makuuni saisi olla vielä vähän räimeämpää menoa, mutta todella hyvä tämä näinkin on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Dead Serious 02.01.2009

Piecemaker - Dead Serious
Hyvä laulaja ja rempseä biisi. Ehkä hieman lisävaihtelua olisi voinut olla, mutta kokonaisuudessaan ihan toimiva biisi saundeja ja musisointia myöten.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Hippie Gave Me A Note 01.01.2009

Piecemaker - Hippie Gave Me A Note
Todella virkistävää vaihtelua kuulla tällaista vaskilla täydennettyä rokkia Mikserissä. Kokonaisuutena hauska. Saundipuoli on kunnossa ja muusikot osaavat hommansa. Mukavaa, hämyistä kapakkamusaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eradication - Sexual Frustration 13.01.2009

Eradication - Sexual Frustration
Jonkinlaista Western-mukailua oli alussa havaittavissa, mutta sitten meno muuttuukin melko erikoiseksi. Funkia ja metallivaikutteitakin tuolla seassa tuntui olevan. Paljon vaihtelevevia tilanteita. Jälkivaikutelma biisistä oli melko kiehtova. Kyllä tämä ihan virkistävä välipala oli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 03.01.2009

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Kohtalaisen hyvä saundi. Biisikin on aika lailla toimiva, kertseineen päivineen. Meneepi mun mikseriin. En tästä juuri valittamista keksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarastus - Uinuva Olevaisuus 02.01.2009

Sarastus - Uinuva Olevaisuus
Hämyisiä maisemia. Saa mielikuvituksen liikkeelle. Miksaus on jotenkin kumman suljettu, voisi olla ehkä kirkkaampi. Biisi oli tarpeeksi liikkuva, jotta sitä jaksoi kuunnella. Ok paketti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Light Fever - Feel My Soul 02.01.2009

Red Light Fever - Feel My Soul
60-luvun musa kyllä tulee mieleen. Ehkä joku poikkeava kohta olisi biisissä voinut olla yllätystä luomassa, mutta varsin onnistunut tekele tämä näinkin on. Tuttua RLF-laatua. Positiivisen vaikutelman tämä jätti jälkeensä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Shining Floor 11.01.2009

TOB - Shining Floor
Laulajan äänessä on jotain bluesmaista, ehkä vähän biisissä itsessäänkin. Jos jotain parannettavaa pitäisi ehdottaa, niin olisin kaivannut jotakin kohtaa, joka olisi antanut enemmän kontrastia muulle biisislle. Olihan tuolla noita sooloiluja välissä, mutta ehkä jotain vielä räväkämmin poikkeavaa olisi voinut olla. Mutta on biisi näinkin ihan ok. Hiljalleen virtaavaa fiilistelyä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Breaking the Form 01.01.2009

MAP - Breaking the Form
Ihan kelvollisesti toteuttettu biisi. Tällaiset hitaasti marssivat hevibiisit eivät ole koskaan olleet suosikkejani, mutta onhan tämä ihan toimivaa ja tyyliuskollista. Saundit on saatu selkeäksi. Vähän nopeampaa äksöniä olisin kaivannut, mutta muuten ihan ok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - New World Wonder 01.01.2009

AlfaKallen vanhat - New World Wonder
Ekana tulee mieleen joku videopeli. Erikoinen tekele, täytyy myöntää. Ei ehkä minun kuppini teetä, mutta oli nuo pomppivat melodian tapaiset ihan hauskoja. Muutenkin rytmi on veikeä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain 01.01.2009

Zomby Woof - The Ghost of Dr. Cain
Vähän lordimaisuuttakin tuolla seassa. Kaikuefekti on hauska, joskin ehkä liian paksu. Biisi sopii mainiosti kummitusteemaansa. En ole King Diamondin suuri fani, mutta minusta tämä toimi ihan hyvin omana itsenäänkin. Selkeitä Diamond-vaikutteita kyllä oli siellä täällä, positiivisessa mielessä. Soitanta vaikuttaa pätevältä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Needless - Rain Wizard 23.03.2009

Needless - Rain Wizard
Saundit eivät ole kaupallisen kirkkaat, mutta biisi on kyllä ihan kohtuullinen. Tuleen mieleen vähän Megadeth tai Motörhead. Semmoista jo vähän ikääntyneemmän kuuloista, hyvän vuosikerran heviä. Biisi harhaili omaan makuuni vähän turhan paljon erilaisten osioiden kanssa, mutta muuten ok. Tykkäsin kitaraosuuksista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karnakian - White Star 02.01.2009

Karnakian - White Star
Hämyinen tunnelma biisissä. Miksaus saisi olla omaan makuuni hieman selkeämpi, ja jäin myös kaipaamaan jonkinlaista muistettavaa kohtaa biisissä. Jokin kohta olisi voitu vetää vaikka vähän korkeammalta tai matalammalta, mutta kyllä tämä tyyliinsä istuu hyvin, eikä tässä mitään erikoisempaa ole vialla. Ihan ok paketti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Needless - Broken 03.01.2009

Needless - Broken
Saundit kuulostavat miellyttävän selkeiltä ja biisissä on mukavan synkkä meininki. Musiikki ja laulu sanoituksineen pelaavat hyvin yhteen. Tämä on oikeastaan yllättävän hyvin toimiva hevibiisi. Erottuu niistä, joita Mikserissä yleensä kuulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Tara 01.01.2009

Marccus - Tara
Ihan leppoisaa, kevyttä rokkia. Ei aivan omaan makuuni, mutta kyllähän tämä toimii. Laulaja on persoonallinen. Saundi on kyllä rosoinen, mutta toisaalta vähän liian särisevä, diskanttivoittoinen omaan korvaani.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Forever 02.01.2009

Ever Since The Day - Forever
Tuotanto-olosuhteista huolimatta saundi vaikuttaisi enimmäkseen ihan kelvolliselta. Biisikin tuntuu toimivalta. Soitto ja laulu ovat myös hallussa, ja tempo on sopivan pirteä. Voisin kuvitella tämän jollekin albumille hieman kiillotetummilla saundeilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Taivaalla kuu 03.01.2009

Dr.Groove - Taivaalla kuu
Ilmeisesti hieman huumorilla sanoitettua, mutta tyyliä mukailevaa suomirokkia. Festarimeininki tulee kyllä esille. Saundikin on kuin suoraan festareilta. Ei sinänsä mikään paha kappale, vaikkei ihan täysillä iskenytkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Disarm Me 13.01.2009

NOMA - Disarm Me
Tyyliuskolliselta kuulostaa. Tuo matala puheentapainen tuolla välissä oli mukava säväys. Saundipuolta voisi vähän hioa, selkiyttää ja niin pois päin. Vaihtelua on melko sopivasti ja tuo erikoinen kitarasooloilu loppupuolella oli myös hyvä piirre. Ei kovin paha biisi, vaikka tyyli ei ihan omaa alaani olekaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 02.01.2009

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
Mukavan "epävireinen" tunnelma. Huomiota oli vaikea kiinnittää juuri mihinkään erityisesti, mutta fiilistelymusana tämä toimii hyvin. En laittaisi jokapäiväiselle kuuntelulistalleni, mutta vaihteluna ihan virkistävää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumeuni - Seireenin Kutsu (instrumental) 03.01.2009

Lumeuni - Seireenin Kutsu (instrumental)
Vihdoinkin vähän erilaisempaa musaa täällä ringissä. Hyvät fiilikset biisissä, mutta vähän lisää vaihtelua olisin kaivannut. Kevyt instrumentaatio ja unimainen meininki. En oikein saanut kiinni mistään musitettavasta melodianpätkästä, mutta tunnelma oli toimiva. Virkistävyydestä plussaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 01.01.2009

Electric Lady Band - Haikuja
Tämä oli mukavaa vaihtelua täällä Mikserissä. Rentoa ja kevyttä menoa, jonka tahdissa on hyvä rauhoittua. En keksi pahemmin mitään valittamista, vaikka olenkin aggressiivisemman musiikin ystävä. Saundi on selkeä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Punainen maailma 02.01.2009

Moukka - Punainen maailma
Tunnelmallinen metalliviisu. Kappale kuulostaa omaan korvaan turhan diskanttiselta, varsinkin rummut, mutta musisointi ja laulu sanoituksineen tuntuvat kohtalaisen toimivilta. Itse olen mieltynyt äksönpainotteisempaan musaan, mutta kyllä tällaisen biisin voisi kuvitella löytyvän joltakin albumilta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele J R Music - The Kingdom Part 03 26.04.2008

J R Music - The Kingdom Part 03
Ihan mukavia äänimaisemia tässä kappaleessa. En saanut kiinni mistään selkeästä melodiasta, mutta toimii tämä näin tunnelmasysteeminäkin. Saundit ovat melko kohdillaan, mutta perkussiot jäi vähän laimeiksi tai muiden soitinten alle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatal Frame - Quiet Lights 02.01.2009

Fatal Frame - Quiet Lights
Melankolinen rymistely. Laulajan puhe on sopivan matala ja uhkaava. Hyvää tässä on myös tilanteiden vaihtelu. Välillä tulee puhdastakin laulua, ja mielenkiinto pysyy yllä. Se totaalinen iskevyys jäi omalla kohdallani puuttumaan, mutta hyvin varmasti istuu albumiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fantasy - Love Hurts 26.04.2008

Fantasy - Love Hurts
Ihan menettelevä balladifiilis tässä biisissä. Vokaalit kyllä harmittavasti tuppasivat vähän hautautumaan, mutta soundeissa oli kuitenkin sellainen miellyttävä klubiäänitemeininki. Ihan kuunneltava kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 03.01.2009

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Hämärää tunnelmaa. Saundit ovat hieman purkkimaiset, mutta musiikillesti tämä on suhteellisen ok. Meno rankentuu keskikohtaa lähestyttäessä. Lopussa vähän rauhallisempaa. Vaihtelua löytyy kohtuullisesti. Ei napannut ihan täysillä, mutta varmaankiin tyylilleen uskollinen biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Salingerin lapset 01.01.2009

Kalashnikov - Salingerin lapset
Saundipuoli on todella hyvä ja selkeä. Mukavan erinäköistä musaa. Soittajat ja laulaja osaavat hommansa, ja muutenkin tämä on tyylikkäästi toteutettu. Ysi pitää antaa tuotantopuolen loistosta, vaikka itse biisi ei jostain syystä iskenytkään täysillä itseeni. Mutta erittäin hyvä paketti siis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Pink Meat 31.12.2007

DIRTY CLUB - Pink Meat
Laulutyyli on ainakin hauska. Instrumentaalipuoli on ihan mukiinmenevä, mutta laulusta johtuen tätä ei nyt aivan vakavasti voinut ottaa. Sanoista ei juurikaan saanut selvää, mutta eipä liiemmin haitannut. Laulaja on tainnut karata jostakin piirretystä ;) Ihan kelvollinen biisi pääosiltaan, mutta ei nyt ihan hulluna iskenyt kuitenkaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - A Picture 31.12.2007

Above Sanity - A Picture
Ihan mukava tunnelmabiisi, mutta jälkivaikutelma jäi jotenkin laimeaksi. Biisistä oli vaikea muistaa muuta kuin fiilis jälkeenpäin. Saundi on ihan miellyttävän angstinen, mutta jotenkin tämä ei nyt napannut aivan niin lujaa kuin olisi voinut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Under the Total Control 29.12.2007

Dreamcase - Under the Total Control
Kantaaottava tunnelma tästä ainakin välittyy. Miksaus on hieman laimea, muttei varsinaisesti haittaa kuuntelua. Kivasti tuo pääidea saa lisää sisältöä loppua kohden. Ihan mukiinmenevä instrumentaalibiisi, joka ei kuitenkaan onnistunut täysin sytyttämään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Under the Total Control 01.05.2008

Dreamcase - Under the Total Control
Mukava tunnelmapitoinen kappale. Kitaroista tykkäsin erityisesti, niissä oli toimivat melodiat. Hieman variointia olisin niihin kuitenkin toivonut, kun puolet kappaleesta mennään samalla melodialla. Ihan hyvä biisi joka tapauksessa. Tästä tuli oikeastaan hieman Iron Maiden mieleen :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Nasty Little Devil 29.12.2007

electrichaos - Nasty Little Devil
Toisaalta tuli mieleen jokin pelimusiikki, ja toisaalta latinopoppi. Loppupuoliskolla jäädän polkemaan hetkeksi paikoilleen ja biisi loppuu hieman erikoisesti. Biisi sopisi parhaiten ehkä soundtrackiksi. Itsenäisenä biisinä en ehkä lähtisi kovin usein kuuntelemaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Legacy of Hate 28.12.2007

Mustaruhtinas - Legacy of Hate
Vaihteeksi tällaista kamaa, mitä ei voi otaa vakavasti. Tyylilleen uskollinen kyllä, mutta tällainen laulutyyli ei todellakaan omaan korvaani sovi. Soittopuoli on sentään jotenkuten toimiva, mutta äänitys on aika säröytynyt. Ei valitettavasti iske.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Peter - Cantor can't or can 28.12.2007

Project Peter - Cantor can't or can
Saatetarina on kyllä mainio. Antaa aivan uudenlaisen perspektiivin tähän "teokseen". Sävellyksenä ehkä hieman harhaileva, mutta jaksoi tätä jotenkuten kuunnella. Loppupuolen huipennus oli melkein oikeasti hieno. Kaikessa kömpelyydessään huvittava.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Uudelleen 29.12.2007

PahaTuuli - Uudelleen
Biisi on rakennettu ihan toimivasti ja sanoitukset istuvat biisiin muuten loistavasti, mutta niiden sisältö jää vähän laimeaksi. Vähän syvällisempää ja vertauksellisempaa otetta olisin toivonut lyriikoilta. Muilta osin biisi onkin aika kova. Ehkä vähän jykevämpää ja puhtaampaa miksausta kaipailisin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - Deadline 13.01.2009

Out of Tune - Deadline
Persoonallinen laulaja ja menevä biisi. Rytmit ja kitarointi nappaavat mukavasti, mutta sanoista ei tahdo saada selvää. Johtuu kenties ääntämyksestä. Saundipuolta voisi ehkä hieman kirkastaa. Biisiä ei ole venytetty turhan pitkäksi, mikä saa aikaan fiiliksen, että tämänhän haluaisi kuunnella uudestaankin. Aika hyvä veto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - OiOi Jou 28.12.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - OiOi Jou
Tämmöinen kevyt pikku pala. Ihan leppoisaa kuultavaa, mutta ei minulle sellainen megahitti. En ehkä päivittäin kuuntelisi, mutta näin joulupyhinä ihan hauska biisi. Mitään hirveitä kämyjä en biisissä kuullut, vaikka viilattavaa paikoin olisikin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahan - onemanband - LIKE COCONUTS 28.12.2007

Mahan - onemanband - LIKE COCONUTS
Sanoitukset olivat ihan hauskat, ja biisistä jäi veikeä vaikutelma. Tämä saattaisi sopia hyvin huumorigenreen, jossa on liikaa epämääräisiä rävellyksiä. Biisin toteutus on ihan onnistunut. Vähän pitää nipottaa englannin ääntämisestä ja vaisuhkosta miksauksesta, mutta se ei kuitenkaan liikaa häirinnyt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Parantaja 27.12.2007

KVI - Parantaja
Saundi on hiukan liian puuroutunut, eikä laulutyyli oikein uppoa minuun. Toki tässä on onnistuttu hyvin luomaan synkkä ja painostava äänimaailma, mutta ei tämä muuten sytyttänyt. Ehkä hieman lisää vaihtelua olisin toivonut sävellykseen. Nyt jää melko tasapaksuksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Pyhä Poika 29.12.2007

ranca - Pyhä Poika
Sanoitukset ovat hyvät, kuin myös instrumentaalinen puoli. Biisistä jäi erittäin toimiva vaikutelma, ja valittamista on vaikea keksiä. Lähes kaikki on kohdallaan, mutta semmoinen kunnon koukku jäi puuttumaan. Kuitenkin tämä on erittäin taidokas kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Ihmisen Laulu 27.12.2007

ranca - Ihmisen Laulu
Kertsi oli hyvä, mutta huomioni herpaantui hieman biisin muissa osissa. Tuotannon, soiton ja laulun puolesta biisi on ihan taidokas, muttei yllä omalla asteikollani ihan sinne hittitasolle. Erikoisesti biisin loppupuolisko tuntui menevän kokonaan instrumentaalina, kuin soolo-osio olisi venynyt biisin loppuun asti. Ehkä olisin halunnut kuulla kertsin vielä kertaalleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Vanha Mestari 04.01.2008

ranca - Vanha Mestari
Mukavan rentoa riffittelyä. Saundillisesti ihan hyvää tavaraa, joskin vähän muhkeutta olisin kaivannut. Laulajasta tuli välillä mieleen joku Neljä ruusua kun taas instrumentaalipuoli sai muistelemaan Metallicaa. Biisistä ei jäänyt oikein selkeää muistikuvaa jälkeen päin, mutta kokonaisuutena aivan kelvollinen biisi. Ihan hyvin sopisi jollekin levylle, vaikka en itse välttämättä kestokuunteluun laittaisikaan. Sävellyksellisesti ja soitollisesti en löytänyt mitään urputettavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fruits - Kapital 31.12.2007

Fruits - Kapital
Jazzahtavaa musaa vaihteeksi. Ihan letkeä veto tämä biisi, kelpaa jazzailla, vaikka en olekaan kovin perehtynyt kyseiseen tyyliin. Meininki oli mukava ja pysyin tästä aika hyvin kärryillä vaikka usein en pystykään seuraamaan jazzia. Ihan kiva biisi kaikin puolin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fruits - False Minister 28.12.2007

Fruits - False Minister
Saksofonin ääni oli mukavaa vaihtelua näin kommenttirinkisession keskellä. Biisi oli ihan mukava, mutta ei koskettanut minua mitenkään erityisesti. Jokin koukuttava idea olisi ollut poikaa. Lopussa kuitenkin meininki vähän kiihtyy mikä herätti puolihorroksesta. Ihan onnistunut biisi, mutta ei kuitenkaan tällä kertaa iskenyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Medication 27.12.2007

Mind Factory - Medication
Viulut olivat hyvä lisä biisiin ja toivat vähän erottuvuutta. Niitä olisi voinut käyttää enemmänkin. Tämä oli sen tyyppinen biisi etten osaisi kovin aktiivisesti kuunnella, mutta tunnelmaa tästä kyllä välittyi. En ehkä kuitenkaan päivittäiseen kuunteluun tätä laittaisi, mutta ihan hyvä kokonaisuus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Court of Wolves - Fucking Fuck 28.12.2007

Court of Wolves - Fucking Fuck
Soitinten käsittely on mukavan erikoista. Sanoituksilta olisi ehkä toivonut enemmän, ja biisiin olisi voinut kaataa lisää kamaa. Tällaisena tämä tuntui vähän välisoitolta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disco-Elvis - i watch 27.12.2007

Disco-Elvis - i watch
Kokonaisuutena tämä tuntui hieman liian hajanaiselta, enkä oikein päässyt biisistä jyvälle. Muuta en valitettavasti osaa sanoa. Oli tässä kyllä tietynlainen omaleimainen tunnelmansa ja periaatteessa sävellys toimii, mutta muuten ei oikein iskenyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Kill or be killed (superman mix) 04.01.2008

TÄDÄÄ - Kill or be killed (superman mix)
Jostain syystä tuli mieleen joku nintendopeli. Tämmöistä melko rauhallista kelluntaa, joka ei ärsyttänyt korvaa. Pehmeä saundi. Tätä kuunnellessa voisi tuijottaa jotain abstraktia tietokoneanimaatiota tuntitolkulla. Tästä on melko vaikea näin jälkikäteen keksiä valittamista. Alku sai aikaan ehkä vähän sellaisen "no joo" -tunteen. Mutta erittäin onnistunut biisi. Tästä jäi hieno fiilis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Breath 01.05.2008

Dreamcase - Breath
Alussa oli hieman orientaalistyyppistä meininkiä. Jousisaundien (?) kumpuilusta tykkäsin, ja muutenkin tämä oli ihan mukavan kevyt välipala. Keväinen niin kuin joku tuolla sanoi. Ei nyt tule mitään kehittämisehdotuksia mieleen, mutta voisi sopia hyvin pelimusiikiksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard) 27.12.2007

Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard)
En nyt osannut ottaa tätä kovin vakavasti, mutta ei siihen kai olla pyrittykään. Muussa tapauksessa tässä riittäisi viilattavaa vähän siellä täällä. Sanoitukset olivat kämäisyydessään lievästi huvittavat, ja biisistä jäi vähän sekava ja päämäärätön vaikutelma. Kitarointi oli suhteellisen onnistunutta, mutta miksaus on hiukan laimea.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 27.12.2007

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
Hei, jee. Rokkenrollia naislaulajalla ja suomeksi laulettuna. Tuo englannin- ja suomenkielen sekoittaminen oli ehkä hiukan liian runsasta, mutta muuten tämä oli todella veikeä ralli. Laulajalla on sopiva rock -ääni ja soitanta on ihan kohtuullisentasoista tällaiseen biisiin. Biisi oli ehkä hieman liian lyhyt, tai loppui vähän yllättäen, mutta hyvä vaikutelma tästä jäi. Sanoituksetkin toimivat ihan riittävän hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Liar 27.12.2007

Marccus - Liar
Vähän liian ajelehtiva biisi omaan makuuni, mutta ainakin sävellys on kohtalaisen taidokas. En osaa sanoa tästä oikein muuta, kuin ettei osunut aivan omaan musiikkihermooni. Sellainen isku jäi tästä puuttumaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 7th Edition - When Passion Takes Over 28.12.2007

7th Edition - When Passion Takes Over
Saundi on sopivan puhdas. Tulee vähän mieleen jokin 80-luvun pop/rock. Ei biisinä iskenyt minuun aivan niin lujaa, mutta ihan mukava tällaistakin on välillä kuunnella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele J. Vuontion Hersymispiste - Aamusta hämärään 29.12.2007

J. Vuontion Hersymispiste - Aamusta hämärään
Hienoa kuulla välillä Linuxillakin tuotettua musaa. Saundillisesti vähän tunkkainen, mutta toisaalta sopii biisin tunnelmaan. Osittain tuntuu että biisi sopisi jonnekin hämyiselle tanssilavalle. Musiikillisesti ihan toimiva tekele, ja kitaran osat olivat mukiinmeneviä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veritaikina - Hedelmäkesä 29.12.2007

Veritaikina - Hedelmäkesä
Yksi hyvä asia tässä biisissä oli soittopuoli, mutta muu olikin sitten vähän niin ja näin. Kertsi toimii jollain tasolla, vaikka sanoitukset ovatkin vähän hutaisten tehty. Tämmöisenä huumorivetona tämä oli ihan siedettävä, mutta en kyllä laittaisi tätä vakituiseen kuunteluun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac 28.12.2007

Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac
Laulu olisi voinut olla muutakin kuin rääyntää, mutta instrumenttipuoli oli ihan sopivan rokkaava, joskin melko simppeli. Ehkä vähän vaihtelua olisin myös kaivannut biisiin. Tällaisenaan aika tasapaksu, mutta menettelee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 1/oo - For What It's Worth 28.12.2007

1/oo - For What It's Worth
Synkkä ja raskas tämä kyllä oli, mutta ei iskenyt minuun mitenkään erityisesti. Jää ehkä enemmän taustamusiikiksi omalla kohdallani. Urkumaiset saundit jossain puolivälin jälkeen kyllä virittivät mielenkiintoa jonkin verran, mutta kokonaisuus ei juuri sytyttänyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele J R Music - The Kingdom Part 01 01.05.2008

J R Music - The Kingdom Part 01
Mukavan minimalistista ja kirkasta. Virtuaalisoittimet ovat laadukkaan kuuloisia. Jotain selkeää melodiaa jäin kaipaamaan, nyt sävelet poukkoilivat sinne tänne. Kuitenkin ihan hyvä tunnelmabiisinä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pohjolan Valkeus - Nousukausi 28.12.2007

Pohjolan Valkeus - Nousukausi
Raivokasta todellakin. Harvemmin näin nopeatempoista punkkia olen kuullut. Kappaleen lyhyt kesto tuli yllätyksenä, mutta kuitenkin biisi tuntui toimivan kokonaisuutena jollain tasolla. Kiehtova tekele.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahan - onemanband - ANOTHER ME 31.12.2007

Mahan - onemanband - ANOTHER ME
Mukavaa kevyttä rokkia. Instrumenttipuoli on jälleen kunnossa. Laulajalla on aika onnistunut kantriwestern saundi laulussaan. Biisin ilmekin on vähän kyseisen tyylin suuntainen. Pituudesta huolimatta biisi pysyy todella hyvin kasassa, eikä kuunnellessa ehdi väsähtämään. Hyvää biisinkirjoitusta kaikin puolin, ei tästä liiemmin urputtamista keksi. Sanoituksissa oli kyllä muutamia pieniä kömpelyyksiä (englanninkieleen liittyen), mutta niitä ei välttämättä edes huomaa jos ei kuuntele tarkkana.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kozaks Of Metallishtan - Mafia 29.12.2007

Kozaks Of Metallishtan - Mafia
The rhythmic feel is great, and the pronunciation of english is amusing. The song has a real alt metal feel to it. I missed a bit more ballsy mix, but it's not bad the way it is now. Overall, this is a fun piece to listen to.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - It All Went Wrong 28.12.2007

Ever Since The Day - It All Went Wrong
Ihan menevä ralli. Ote oli ihan ammattimainen mutta biisi tuntui enemmän levyntäytteeltä eikä yltänyt omalla asteikollani sinne hittitasolle. Kertsi ei tunnu olevan tarpeeksi erottuva ja iskevä. En ehkä jaksaisi kestokuunteluun laittaa, mutta muuten ihan ok -kipale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - 9 to 5 Murderer 28.12.2007

Art Alta - 9 to 5 Murderer
Hauskan letkeä poljento biisissä. Tämmöinen tehoaa minuun aina. Laulajalla on mielenkiintoinen ääni, ja biisi toimii ihan kivasti. Kertsi olisi voinut olla ehkä vielä hitusen jykevämpi, mutta toimii näinkin. Äänityspuoli on kunnossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahan - onemanband - STUFF IN THE AIR (uusi versio) 29.12.2007

Mahan - onemanband - STUFF IN THE AIR (uusi versio)
Taitavaa soitantaa. Melodia miellyttää korvaa, ja meininki on sopivan kesäinen vaikka näin joulun alla tätä kuuntelenkin. Saundipuoli on kohtalaisen hyvä, eikä tästä pahemmin valittamista keksi. Jotain pientä hienosäätöä vokaaleissa voisi olla, mutta muuten varsin kuuntelukelpoinen biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Baikonur 28.12.2007

Metaplasm 646a - Baikonur
Biitti on hyvä, mutta saundi vähän tunkkainen. Jaksoin kuunnella tätä aikani, mutta sitten alkoi huomio herpaantua. Kun biitti palaa avaruushöpinöiden jälkeen heräsi kiinnostus uudelleen. Ihan mukava biisi, mutta en ehkä laittaisi kestokuunteluun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kountry vesa 28.12.2007

DuO KäSäMä - Kountry vesa
Tämä oli varsin hauska biisi. Banjo oli mainio. Sanoitukset toimivat melko hyvin, mutta ehkä hieman vaihtelua olisi voinut musiikkiin vielä tuoda.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 05.06.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Kerrassaan mahtavaa. Soundid ovat erinomaiset, ja kokonaisuus on onnistunut. Paha on keksiä valittamista. Sävellys on värikäs ja vaihteleva, ja laulaja osaa hommansa. Sanoituksetkin tuntuvat toimivilta. Tätä on ilo kuunnella.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Satellight 05.06.2007

Somnam - Satellight
Kevyttä ja utuista meininkiä. Äänimaailma on mukavan rauhoittava. Tämä toimii hyvin rentoutumiskappaleena. Voi asettaa aivot lepotilaan ja antaa mielen lentää hetken aikaa. Tähän tarkoitukseen biisi tuntuu toimivan hyvin, mutta superaktiivisena kuunneltavana ei ihan niin hyvin tästä uneliaisuudesta johtuen, mutta se ei varmaan ole ollut tarkoituskaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Violación 27.05.2007

Sonar Transistor - Violación
Aika mukavastirullaava paketti. Saundit ovat aikalailla kohdallaan. Instrumentaalina biisi toimii hyvin. Soitto on riittävän taidokasta biisin tarkoituksiin. Vaihteluakin löytyy riittävästi, eikä tähän juuri ehdi puutua neljässä ja puolessa minuutissa. Kesto on sopivan pituinen. Kelvollinen tekele kaiken kaikkiaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - So Bizarre 05.06.2007

Marccus - So Bizarre
Tuntui olevan hiukan 80-luvun vaikutteita tässä biisissä. Ihan toimivaa kamaa, mutta laulajan englanninääntämys ei ole täysin luontevaa, joskaan se ei myöskään hirveästi haitannut. Sanoitukset ja biisin yleisilmekin tuntuu olevan vähän sellaista hempeää ihQttelua. Vähän liian imelää omaan makuuni. Mutta ihan pirteä popitus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Emma tieda 28.12.2007

Electric Lady Band - Emma tieda
Laiskanleppoisa jazz -biisi. Sähkärin melodia oli miellyttävä, ja poikkeuksellisesti jaksoin kuunnella tämän aktiivisesti loppuun, vaikka jazzahtavasta musasta onkin kyse. Soittopuoli ja äänitys ovat aikalailla kohdillaan. Ihan onnistunut biisi kaiken kaikkiaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattle Machine - Rat Machine 05.06.2007

Rattle Machine - Rat Machine
Tässä oli kesäisyyttä rouheassa muodossa. Naisvokalisti oli pieni yllätys rempseän alkuriffittelyn jälkeen. Positiivinen juttu tietenkin. Sävellyksessä oli sopivasti väriä, mikä pitää mielenkiintoa hyvin yllä. Saundit ovat pääasiassa kohdillaan. Erityisesti pidin likaisista kitaroista. Lopetus ei ensimmäisellä kuuntelulla istunut korvaan täysin sulavana, mutta kyllä se kuitenkin hommansa hoitaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattle Machine - Give It a Rest 26.05.2007

Rattle Machine - Give It a Rest
Ihan mukiinmenevä kappale. Joitakin kivoja juttuja löytyy eri kohdista biisiä, ja kokonaisuus on kohtalaisen toimiva. Sanoitukset ovat aika onnistuneet, mutta tunnelma jäi melko tasaiseksi. Biisissä ole mitään rajuja huippuja ja suvantoja. Kuitenkin tämä on hyvä tällaisenaankin. Raikasta rokkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - River of Perdition 26.05.2007

Somnam - River of Perdition
Melko pulleat reverbit tuntuu olevan. Biisin tunnelma on jännän hämyinen ja painostunut. Jonkinlainen kauhumusa tulee mieleen. Aika yksinkertaisista elementeistä tämä biisi rakentuu, mutta pysyy hyvin kasassa kuitenkin. Tässä ei ole kovin tiuhaa äänten monikerroksellisuutta. Ihan kuunneltava biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Veikko 26.05.2007

Turingin poppikone - Veikko
Saundien taso on noussut Turingin poppikoneella, mutta vähän kömpelöä laulantaa tästä edelleen löytyy. Myös sanoitukset ovat tuttua Poppikonetta; hyvällä tavalla kökköiset ja huvittavat. Nuo viheltelyt olivat mukava lisä biisiin, ja instrumentaalinen puoli on melko toimiva. Rento tekele.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Purification - Flèches D'amour 27.05.2007

Sound Purification - Flèches D'amour
Saundeihin olisin kaivannut lisää puhtautta, mutta pelaa tämä näinkin. Varsinkin rummut kuulostivat vähän tuhnuisilta. Tämä oli tämmöinen mukava äänimatka. Kevyt meininki läpi kappaleen. Ei liian pitkä jotta ehtisi kyllästyä. Kohtuuhyvä biisi kaiken kaikkiaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele J R Music - The Storm 01.05.2008

J R Music - The Storm
Rumpusaundi ei oikein istu mukaan, johtunee miksauksesta. Kuitenkin ihan kiinnostavaa äänimaisemaa muilta osin. Rumpukomppiin olisi voinut myös tuoda lisää vaihtelua, mutta ihan mielenkiintoinen kappale yleisesti ottaen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Four pot head pixies 12.04.2007

Electrical Shaman - Four pot head pixies
Kappaleen kuvaus oli kieltämättä kiehtova. Musiikista voisi sanoa samaa. Tästä ei oikein tahdo löytää mitään kommentoitavaa, mutta kuunnellessa näkee mielessään helposti studiossa musisoivat pilvipääkeijut. Erikoinen trippi, täytyy sanoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Man who always fall... 27.05.2007

Electrical Shaman - Man who always fall...
Aika vaimeat saundit. Tuohon samaan kitara- ja rumpukuvioon kyllästyy hyvin nopeasti, kun se jatkuu lähes pari minuuttia putkeen. Sitten mukaan tulee vähän häröilyä, joka toki lisää mielenkiintoa, mutta jää vähän epäselväksi. Biisissä oli psykedeeliselle rokille tyypillisiä elementtejä, mutta ehkä kokeellinen musa olisi sopinut genreksi paremmin. Hieman haparoiva kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - The Unspoken Truth 13.04.2007

Metalshit - The Unspoken Truth
Tässä on kyllä aivan friikki panorointi. Kajareillani se kuulostaa siltä, kuin suuri osa musiikista tulisi takavasemmalta. Erittäin hämäävä vaikutelma. Vaikka sanoitukset omasivatkin henkevän sisällön, eivät ne oikein tarttuneet. Soitto oli aika perusmetallia. Mitään mieleenpainuvia riffejä en huomannut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Power of a Word 27.05.2007

Metalshit - Power of a Word
Metallishittiä tosiaan. Sanoituksista on pakko antaa plussaa. Tuntuu kuin olisin kuullut kyseistä artistia aikaisemminkin. Panorointi on hämäävästi vasemalla laulussa ja kitarassa. Tuntuu kuin laulaja örisisi vasempaan korvaan, ja bändi soittaisi edessä. Sävellys on perusörinämetallia, ei mitenkään erityisen sytyttävää. Saundit voisivat olla selvemmät.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISTRACT RESORT - Controlled By Medicine 12.04.2007

DISTRACT RESORT - Controlled By Medicine
Ihan menevää musaa. Jotakin bändiä tämä muistuttaa, mutta en saa nyt mieleeni. Sanoitukset toimivat hyvin ainakin kertsissä. Jossain 2:00 paikkeilla oli myös hyvä lauluosa. Ehkä jotain tarttuvampia riffejä kaipailisin, mutta muuten ihan hyvää kamaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Oma tie 26.05.2007

Muistikuva - Oma tie
Mahtava saundi. Kyllä on taidokkaasti tehty paketti tämä. Hyvin voisi kuvitella kaupalliselle levylle tämän tuotoksen. Kertsi ei iske ihan niin lujaa kuin olisin mielinyt, mutta melko toimiva se silti on. Ei oikein muuta valittamista keksi, on tämä sen verran laadukas kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Matkalla 12.04.2007

Muistikuva - Matkalla
Miellyttävän puhdas miksaus. Sanoitukset ovat sopivan kertovat ja tarkoitukselliset, ja laulajalla on hyvä ääni. Tästä on paha keksiä valittamista, tosin kertsin olisin tahtonut olevan räväkämpi. Kuitenkin tämä on erittäin laadukas kokonaisuus. Hyvin voisi kuvitella tämän soivan radiossa. Tämä on selkeä helmi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Credits (Ur-Quan Masters) 28.12.2007

TÄDÄÄ - Credits  (Ur-Quan Masters)
Voisin hyvin kuvitella tämän pelin creditseihin. Hyvin välittyi avaruusmaisuus. Ihan kuuntelukelpoinen biisi, mutta ei ehkä aivan niin mieleenpainuva kuin jotkin soundtrackit.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Purification - Distant Lightwaves 12.04.2007

Sound Purification - Distant Lightwaves
Mukavan futuristinen ja epätodellinen äänimaisema. Tuli mieleen, että tämä voisi sopia hyvin jonkin avaruuslentelypelin soundtrackiksi. Rummut ovat aika jykevät. Ehkä koko biisin saundia voisi vähän terävöittää ja kirkastaa, mutta kyllä tämä näinkin menee. Musiikillisesti tuntui toimivan ihan sulavasti. Biisi on myös sopivan mittainen, tekee kuuntelusta juuri vaivatonta, ja jättää tunteen että tätä voisi kuunnella useammankin kerran.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 12.04.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Biisin kuvaus herätti kieltämättä mielenkiinnon. Mukavan retro 60-luvun meininki. Jopa äänenlaatu sopii 60-luvun henkeen. Piristävää kuunneltavaa, täytyy sanoa. Ei tästä liiemmin mitään valittamista keksi. Hauska, psykedeelinen avaruusmatka tohtori Vostokin seurassa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Njet Datsun vGeorgia 12.04.2007

Nobelskaja Priz - Njet Datsun vGeorgia
Joo, aikamoinen biisi. Ihan huvittava, mutta ei ehkä sellaista huumoria joka iskee minuun parhaiten. Vähän jäi epäselväksi biisin päämäärä, mutta kyllä tämän kuunteli hymähdellen aina välillä.

Sivu: 1 2 3