Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 542 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Diviana - Tonight 02.06.2011

Uplink - Diviana - Tonight
Muuten tykkäsin, mutta supersaha puuttuu täysin. Sen pitäisi olla ehdottomasti tuossa päällä sahaamassa kovaa melodiaa hullunlailla. Muuten soundit ja voksut toimii hyvin. Muutenkin kiva simppeli eurodance pläjäys. Huomaa että on vähän vanhempaa trance soundia, kuin mitä nykyään työnnetään ulos, mutta juuri se tässä toimikin niin hyvin. Vanhaa kunnon soundia. Kovat sahaukset päälle ja numero nousisi heti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Donny D.C. - invasion 02.06.2011

Donny D.C. - invasion
Vinkuna soundi on osuva, mutta basso on itsessään vähän turhan pehmeä ja kliini. Kokonasuus vähän turhan looppimainen, enemmän variaatiota kaipaisi ja lisää ideoita, koska minuutin tätä jaksaa kuunnella, kunnes iskee vähän tylsistymnen päälle. Hauska sattuma sinänsä, että päämelodia kuulostaa lähes samalta, kuin omassa remixissäni loadn scale kappaleesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - Skulk 02.06.2011

aluminiumblade - Skulk
Pakko yhtyä edellisiin kommentoijiin ja kehua äänimaailmaa. Erittäin soundtrack:mainen biisi kokonaisuudesaan. Ei mitään mikä erityisesti koukuttaa, mutta ei myöskään mitään turhaa tai tarpeetona. Itsekkin kaipaisin vähän enempi potkua basariin lisää, koska se toisi lisää voimaa tähän biisiin. Iha hyvä näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - Fizzlin' 04.10.2010

D Fast - Fizzlin'
Oli heti kuunneltava pari kertaa putkeen. Sen verran huoletonta ja iloista menoa, että hyvä fiilis tarttui heti kuuntelijaan. Kyllähän tätä fiilistelyä olisi mielellään kuunnellut pidempäänkin, loppu tulee vähän liiankin yllättäen, mutta onneksi voi laittaa alusta uudestaan. Olet saanut kyllä hienosti kaikki biisin eri elementit toimimaan yhteen ja hienosti yhdistänyt elementtejä eri genreistä tai ainakin kuulostaisi, että vaikutteita on otettu laajalti. Kokoknaisuutena kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - Tracoon 04.10.2010

D Fast - Tracoon
Erittäin groovaava meno, mutta jotenkin tulee sellanen vähän liikaakin kaikkea olo, ettei meinaa kaikkea ehtiä kuunnella mitä tästä biisistä löytyy ja biisi rullaa hirmuista vauhtia eteenpäin, niin tästä ei osaa ensikuuntelulla huomata erityistä rakennetta, josta jäisi kertsi tai vastaava mieleen. Erittäin makeita soundeja varsinkin tuolla bassojen osalta ja rummutkin kuulostaa hyvältä. Kokonaisuus vaan vetää paikoitellen vähän liiankin tukkoon, kun liikaa tapahtuu kerralla ja kun kokoajan on jotain hyvää tarjolla, kaikki hyvä muuttuu vähän tasapaksuksi. Toisella kuuntelulla pääsee jo vähän paremmin biisiin sisälle, mutta en vieläkään osaa eritellä mikä olisi ns päämelodia, liekö ollut edes tarkoituksena mitään päämelodiaa luoda tähän. Biisissä on niin kova draivi päällä, ettei se paljon pyytele anteeksi. Loppua kohden meno rauhottuu, mutta odotin vähän toisenlaista loppua. Ajattelin että homma päätyy johonkin pitkään soundiin joka antaa hetken loppufiilistelyn, kuin olisi juuri taistelu saatu vedettyä läpi ja se viimeinen pahis tipahtaa maahan. Ehdottomasti voisi toimia videon kanssa hienosti yhteen esim. elokuvan takaa-ajokohtauksesa, yksinään vaatii täyden keskittymisen, jotta biisi jää mieleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele salla - kyyneleet 15.07.2010

salla - kyyneleet
Täyden kympin ihmiselle ei voi tästäkään huonompaa antaa. Harmi ettet ehtinyt koskaan tehdä tätä täysin loppuun, kuten olisit halunnut ja harmi että jäi ainoaksi biisiksi vaikka haaveita ja ideoita oli paljon. Liian moni jäi suremaan perääsi..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolina5000 - demented 10.03.2010

Kolina5000 - demented
Omaan makuun turhan kevyttä dubsteppiä ja puhdasta. Saisi olla paljon likaisempaa ja wobblettaa niin että pää räjähtää, niin johan kolisis. Nyt menee aika chillailu musiikin puolelle vaikka tykkään kyllä tuosta bassolinjan kuviosta, mutta jotenkin vähän tyhjän oloinen äänimaailma. Turhan paljon tausta ambient hälyä ja liian vähän kunnon turpaan vetoa, mitä oletin. Melko putkimainen rakennekkin, kun alusta loppuun looppaa hyvin samankaltaisesti ja loppu vaan töksähtää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflash - Searching (Original) 17.04.2009

Reflash - Searching (Original)
Alusta loppuun saman melodian ympärillä pyörivä kappale, joka vie minulta ainakin fiilikset, kun missään vaiheessa ei tule edes mitään kunnon revittelyä vaan kokoajan fiilis pysyy hyvinkin neutraalina. Kaipaisi minusta lisää draivia bassolinjaan, basariin ja selkeästi päämelodian tuon johdattelu melodian rinnalle tai sitten lisää voimakkaita fiilistely padejä ja isompaa/pidempää päämelodiaa.. riippuen onko tämän tarkoitus olla fiilistely vai tanssibiisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - vomit 19.10.2008

Olden Goldies - vomit
Tämä toimii sunnuntaiaamun krapulan tappajana todella hienosti. 3min lisää pituutta vielä, että saa pään räjäytettyä ja kohtia jossa basso pääsee yksinään vapaasti humisemaan ja miksei vaikka jotai kohtaa jossa basso muuntuisi. Siten että basson yläpää filtteröityisi esiin ja muuttuisi jossain vaiheessa säröksi. Hyvä biisi kyllä näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Naraka - The Outsider Looking In (Clip) 24.10.2008

Naraka - The Outsider Looking In (Clip)
breikit toimii pirun hyvin, mutta itse äänimaailmat on muuten vähän kuivahkot. Saisi olla voimakkaampaa äänimaailmaa tukemassa noin tukevia ja hyviä breikkejä. Bassokin sopivasti jyrisee, mutta jotenkin tyhjältä kuulostaa pelkästään näin. Jotain padeja sinne taakse lisää paljon tuomaan menoa ja meininkiä ettei rytmien tarvi polkea yksinään paikallaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Naraka - Only Once (Clip) 24.10.2008

Naraka - Only Once (Clip)
Ehdottomasti tiukin biisi tämän projektin puolella. Rankkaa paukutusta, ilman suurempia ihmeyksiä. Tykkään erityisesti soundeista.. juuri sopivan rapeaa soundia. Eipä tässä oikeen osaa sanoa mitään rakentavaa kommenttia, kuin että saisi olla koko kappale, eikä vain clippi..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Naraka - Face Distortion (Clip) 24.10.2008

Naraka - Face Distortion (Clip)
Erittäin härö rytmi. Kokoajan tuntuu, että se putoilee ja tulee vähintään pari millisekunttia myöhässä aiheuttaen hassun ketjureaktion. Aluksi iskee, mutta lopuakohden alkaa painostamaan, koska rytmiin ei pääse täysillä sisään. Pirusti tarvisi säröä lisään että olisi nimensä veroinen kappale. Ei kyllä ihan taajuus projektin tasoa ainakaan omasta mielestäni.. liian vaikeaa kuunneltavaa. Tuossa loppupuolella tuleva dupstepmäinen hetki on kyllä pirun makean kuuloinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - Do You Wanna Dance With Me? 19.10.2008

D Fast - Do You Wanna Dance With Me?
Todella pornoa funkkia. Erittäin maukas kokonaisuus. Hieno tuo alun "live" porukka joka höpisee jotain omiaan.. hyvin tehty, tulee mukavaa pikkupubi tunnelmaa. Mukavasti tulee daft punk mieleen voksuista ja ne toimii pirun hyvin. Miksaus on hyvin kasassa, mikään ei pistä liikaa korvaan. Hieno paketti, ei voi kun jorailla mukana.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Partyseeker - Hosanna! 22.08.2009

Dj Partyseeker - Hosanna!
Totaali repeäminen, kun aluksi biisi kuulostaa "top10 dancehits album" biiseiltä jotka on aina ollut yhtä muovisia ja juustoisia, niin tuo melodia kyllä muutti senkin. Aika hauska biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - Circuit Breaker 16.06.2007

aluminiumblade - Circuit Breaker
Muuten erittäin kivan kuuloinen biisi, harmi vaan ettei nuo tasabiitti osuudet iske ollenkaan. Poikki biittiä se olla pitää alusta loppuun asti. Soundillisesti pirun hyvä.. tulee vahvasti prodigy ja kemikaaliveljekset mieleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Sirene (Original Mix) 05.06.2007

Cordis - Sirene (Original Mix)
Biisin rakenteluvaihe ei napannut tuon alun melodia kulun vuoksi. Ensimmäisessä breikissä onneksi tulee mukaan mukavan kuuloisia stringejä pelastamaan tilannetta. Tuo feidi melodian kehittelystä takaisin padihuminaksi kuulostaa pirun hyvältä. Melodiasta sen sijaan tulee mieleen, että se yrittää olla liian monipuolinen, liian hieno ja erilainen aiheuttaen sen ilmiön, että se alkaa kuulostamaan liian random ylös ja alas sahaavalta. Ja ikävästi tässä joutuu puoli biisiä odottelemaan biisin alkua, kun se lähtee puolet melodian kestosta kuunnella sen kehittymistä ja sitten lyhyen rykäisyn jälkeen tulee jo pakolliset loppu jumputukset. Alkua lyhentämällä ja laittamalla kaksi kertsi toistoa, tämä voisi olla ranketeellisesti mukavampi kuunnella. Ehkäpä melodiakin avautuisi paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - nature story 12.04.2007

D Fast - nature story
Samaa biittiä olet käyttänyt jossain aikaisemmassa tuotoksessa ja se hiukan vie fiilistä pois. Laulut on jotenkin minun korvaani miksattu liian kuiviksi ja ne paistaa liikaa muutenkin vähän turhan paljon irti muusta biisistä muualla paitsi kertsissä. Tuo pianolooppi alkaa hyvin nopeasti ärsyttämään ja kun se pyörii lähes koko biisin ajan taustalla, se ei jotenkin jaksa napata. Kokonaisuus ei nappaa tällä kertaa minuun. Paljon parempiakin tuotoksia olet tehnyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele deafbase - Go on strike 12.04.2007

deafbase - Go on strike
Muuten ihan kivan kuuloista menoa, mutta bassoa on karvan verran liikaa sillä se särkee ärsyttävällä tavalla ja vie tunnelmaa pois muuten niin hienosti rakennetusta biisistä. Enpä muuta valittamista keksi. Ikävästi vie huomion kokoajan siihen säröön ja siksi menee muu biisi ohi korvien.

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - benzin power 12.04.2007

aluminiumblade - benzin power
Kivan voimakas tunnelma tuossa biitissä. Munaa tarpeeksi ja aavistus säröä. Mielenkiintoinen kappale sinänsä että voisi hyvinkin toimia jossain taustalla, mutta yksinään on vähän orpo, koska siinä ei varsinaisesti mitään melodista koukkua tule. En niinkään kaipaa ihan melodia melodiaa vaan edes jotain pientä elementtiä joka vähän veisi pois tästä looppimaisuutta. Ehkäpä rakenne muutoksillakin voisi saada ihmeitä aikaan.. ei paha kuitenkaan

Kommentti kappaleesta Kuuntele deafbase - deafbase - i.e. 12.04.2007

deafbase - deafbase - i.e.
Kunnon bassboom kamaa :D Varsinkin nuo voksut on juuri sen tyyliset ja vielä hardstyle basso oikeen huutaa, että "luukuta ihan täysillä mahdollisimman isolla subbarilla". Todella mukavasti rakentuu biisi kokoajan. Alussa meno on jopa aavistuksen laimeata, mutta biisin edetessä ryminä senkun kovenee ja niinhän se pitääkin olla. Ehdoton luukutus biisi, ei tässä mitään maailmaa mullistavaa ole, mutta ei musiikkia pidä aina kuunnellakkaan niin ajatuksen kanssa. Pakko luukuttaa tätä toistekkin. Vaatii vaan asianmukaiset poppikset, että saa kaiken irti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - #2 (Foreplay) 11.01.2007

Minor Chill - #2 (Foreplay)
Kieltämättä ainakin biisin nimi on osuva, sillä tämä kiusoittelee oikeen kunnolla ja kun lopulta luulisi, että biisi alkaisi rullaamaan oikeen kunnolla, se loppuukin. Erittäin ovela kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - #1 (Morning Coffee) 11.01.2007

Minor Chill - #1 (Morning Coffee)
Alun rummut ja basso kuulostaa jotenkin fruityn omilta sampleilta vähän hienosäädettynä joten ne ei oikeen nappaa, mutta nuo taustalla olevat stringit on kyllä todella nannan kuuloiset, kuten myös tuo rhodes(?) piano joka tulee mukaan biisin edetessä. Onneksi nuo vahvat elementit luovat tähän sellaisen mukavan chillin tunteen. Loppua kohden selvästi parantuu kaikin puolin ja lopulta jättää hyvän fiiliksen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Existimi (Original Mix) 11.01.2007

Cordis - Existimi (Original Mix)
Ollaampa nyt oikeen munapäitä ja sanotaan, että taustamusa trancea sillä ei tämä kyllä mitään fiiliksiä ainakaan minussa herättänyt. Soundit ja muutenkin tuotanto on niin hyvää ettei tuo perus melodia häiritse vaan se jättää oikeastaan vaan sellaisen "joo trancea soi" olon. Tämä olisi aika lähellä 2006 vuoden trance villitystä jos tässä ei olisi ollenkaan mitään melodiaa.. tai no oikeastaan tätä voisikin sanoa 2006 vuoden tranceksi, koska tuo melodia oli ei niin "koukuttava". Eli soundien voimalla pusketaan läpi, niin aina massa tykkää. Mutta eipä nyt tällä kertaa kolahdellut minuun erityisesti koska oli niin neutraali paketti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Meadowland of Hereafter 29.03.2007

Misty Steps - Meadowland of Hereafter
Tätä on kiva pysähtyä hetkeksi kuuntelemaan. Unohtuu arjen tohina ja stressi hetkeksi. Eipä soitossa eikä itse sävellyksessä mitään suurempia vikoja. Lyönpä vaikka vetoa, että tästä saisi henkeä salpaavan kun tuossa 2:32 kohdilla potkaisisi kunnon jouset ja muuta mukavaa tuonne taustalle mukaan, niin tätä pystyisi helposti kuuntelemaan sen kymmenen minuuttia. Sen verran hyvän tunnelman biisi luo. Minimalistista kun vain yksi instrumentti edustettuna, mutta sepä tässä juuri jättääkin kaipaamaan vaan lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - #4 (Hiding) 11.01.2007

Minor Chill - #4 (Hiding)
Erittäin nannaa. Hyvät soundit ja hyvät fiilikset. Varsinkin tuo loppuratkaisu oli erittäin hyvä. Sopiva leijailu fiilis läpi koko biisin ja sitten lopuksi voisi vaikka nukahtaa. Ehkäpä yksi parhaista chill out biiseistäsi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Dolcissimo Sonno (Original Mix) 08.12.2006

Cordis - Dolcissimo Sonno (Original Mix)
Tämä kyllä pitäisi soittaa niille ketkä sanovat että trance ei ole muuta kun jumputusta. Suht hieno versiointi. En ole ennen kyseistä biisiä kuullut, joten en tiedä miten alkuperäinen nappaisi. Paikoitellen nuo sahat kuulostavat menevän vähän hassun kuuloisesti, mutta eipä ole niin perinteinen trance melodia muutenkaan, joten ei ihme. Pirun hienoa tunnelmointia joka tapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele One Hit Wonder - Let Me See You Groove 13.01.2007

One Hit Wonder - Let Me See You Groove
Mitä pidempään biisiä kuuntelee, sitä enemmän tässä pettyy, kun kyseessä ei olekkaan discoa vaan jotain nu-80's disco viritelmää, sillä soundit on aivan liian kirkkaat ja puhtaat, siksi alusta tulee mieleen lähinnä eurotrance ja snaren mukaan tulon jälkeen lähinnä joku vähän hassuilla soundivalinnoilla tehty house. Ainoastaan tuossa vokaaliosuuksien aikana tulee vähän sellainen hyvä disco fiilis. Kun sen saisi heti alusta asti pyörimään niin kyseessähän voisi olla mukava pieni rallattelu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - Ancient 09.11.2006

Minor Chill - Ancient
Jännä tunnelma, mutta oikeastaanhan tämä on vain yksi looppi jossa vaihtuu soundit ja hiukan elementit välissä. Alussa olin, että ompas laadukkaan kuuloista, mutta jotenkin vähän ajan päästä mukaan tuleva soundi on vähän liian ohut ja terävä. Toinen osio ei ollut oikeen mieleeni. Kolmannen osion jouset saavat mahtipontisen tunnelman tuohon melodiaan, vaikka se ei kovin kaksinen ole, kun sitä kuulee koko biisin ajan. Ehdottomasti siis visuaalista puolta kaipaava teos, joten kyllä tämä varmaan toimii videon kera jos videossa on joku hyvä tarina. Jos vain pelkkästään musiikkina ajattelee, niin eihän tämä ole oikeastaan edes kappale. Tämä on testiraita, millä soundeilla tuo melodia toimii parhaiten. Mutta onnea päättötyön tekoon. Soundeiltaan melko laadukas jos joitakin lukuunottamatta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Fall (Original Mix) 22.11.2006

Cordis - Fall (Original Mix)
siis niiku ihan paska ku ei oo supersahaleadia päälimmäisenä :D no ei vaan. Soundien osalta erittäin hyvän kuuloinen. Pro soundia, kuten pitääkin. (pää?)Melodian soundi ja kuvio on aika huono mielestäni. Jotenkin tylsä ja yksinkertainen toisto ei vaan riitä kunnon fiiliksiin. Kaipaisi enemmänkin kuin joka kerta samanlailla menevän muutaman painalluksen melodian. Muuten ihan menevä biisi, vaikka ei sinänsä hirveästi erotu massasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian - 1st Love 30.10.2006

Marian - 1st Love
Erittäin hyvänkuuloinen ääni sinulla, mutta muusta biisistä ei voi sanoa samaa. Rummut kuulostavat todella kovilta ja rumilta. Tälläisessä musiikissa yleensä on hyvät ja pehmeät basarit ja läskimmät elävämmät snaret. Basso on oikeastaan ainut hyvä elementti laulun lisäksi. Kaikki muut soundit ovat jotenkin kylmiä ja kovia.. liikaa yritetty vetää kaupallisen kuuloiseksi, mutta lopputulos onkin sitten mennyt pahasti pieleen. Pehmeyttä biittiin, niin johan tämä menee tusina tavarana tässä genressä.. anttilan hyllyyn vaan ja hintalappu kanteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaytanhousuja - Janne I Suuri 09.10.2006

Kaytanhousuja - Janne I Suuri
ei musta olis tarvinut tehdä biisiä.. :D erittäin hassu biisi kokonaisuudessa. Ehdottomasti tämä lähtee kovalevylle pahojen päivien piristeeksi. Alkupuoli kuulosti todella hassulta ensimmäisellä kuuntelukerralla, kun tämä ei ole niin perinteinen kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele deafbase - easy chair 09.10.2006

deafbase - easy chair
hemmetin hyvää jammailua kuten osasin odottaakkin. Tuossa rumpukompissa on munaa ja mukavasti biisikin pyörii eteenpäin, vaikka suurempia muutoksia ei kappaleessa ole. Tietynlainen hypnoottisuus tähän liittyy. Hiukan nuo paikoittain kuuluvat ei rytmissä menevät rummut häiritsevät ja rikkovat muuten niin hienon hypnoottisuuden. Ei ehkä niinkään ajatuksella kuunneltavaa musiikkia, mutta taustalla tälläinen toimii pirun hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Eurofoolz 01.10.2006

Fakap - Eurofoolz
Juustoa kyllä riittää ja naisvoksuilla tämä olisi todella imelää kamaa. Tuontapuoli on täysin kunnossa, helposti menisi aitona julkaisuna. Aivan liian pitkä eurotteluksi, alkaa loppuen kohden puuduttamaan, mutta pienissä erissä tätäkin kuuntelee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - High Pressure 01.10.2006

Fakap - High Pressure
bomfunkki stabi kyllä on jo niin loppuun kulunut, että siitä tulee mieleen uprocking beats ja muutenkin bomfunkin eka levy mieleen. Ihan liian bomfunkki muutenkin, vain räpit päältä puuttuu. Itseasiassa ne voisi tuoda tähän eloa. Nyt tämä on vähän turhan vaisu veto. Jotain jää puuttumaan vaan, vaikka soundit on kovat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Slime - I feel so lonely (Distrance remix (feat M1cH0) 03.09.2006

Distrance - Slime - I feel so lonely (Distrance remix (feat M1cH0)
alku jotenkin ei iskevä ja tylsä.. eikö sen pitäisi heti vähän räjäyttää meno päälle? Melodia on kivan kuuloinen, ei perus tilulilu. Kokonaisuus on kuitenkin jotenkin hirveän lattea.. ihan kuin keskeneräistä eurotrance biisiä kuuntelisi. Vaikka biisiä kuinka yrittää kuunnella, se ei päästä sisäänsä. Kokoajan tuntuu, että biisissä ei olisi kun yksi looppi alusta loppuun jonka päälle on laitettu laulua ja väliin jotain melodiaa. Bassolinja tekee tästä niin tylsän tasapaksun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sami Halinen (aka Human Sound) - The Fly 28.08.2006

Sami Halinen (aka Human Sound) - The Fly
Empä tästä oikeen onnistunut löytämään tech-trancen piirteitä, aika puhdasta progeahan tämä on ja minun korvaani proge on sitä klubi trancea joka menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos eikä kukaan huomaa missä vaiheessa biisi vaihtui kun biiseissä tapahtuu niin vähän muutoksia. Tämäkin oli niin perus progea kun olla ja voi. Ei taustalla mitenkään paha jos ei muun progen seassa kuuntele, mutta kuuntelemalla vähän kuivahko. Soundi puoli on hieno, mutta missään vaiheessa biisi ei herätä kuuntelijaa vaan koko biisin ajan on eräänlainen transsitila päällä. Hienosti toteutettu biisi, mutta ei vain kolahda suurin osa progesta..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pimppahustleri & Kenokaula-Hynnynen - Ostoslista 21.08.2006

Pimppahustleri & Kenokaula-Hynnynen - Ostoslista
Loistava artistinimi sai kuuntelemaan tämän biisin ja ihan hyvä pelimies biisihän tämä. Biitti on mukavan rento ja räpeissä muutamia ihan hyviä läppiä, varsinkin toi jälkiläisten pesu läppä. Ehdoton plussa on voksujen selvyys.. nekun tuppaa olemaan mikserissä aina räppi biiseissä joko suttuisen kuuloisia tai sitten on tuplattu koko kappale alusta loppuun. Hyvä perus räppibiisi.. muutaman kuuntelun kestää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lari Henrik - Sanat Tappaa 21.08.2006

Lari Henrik - Sanat Tappaa
Jotenkin tämä biisi ei puhuttele minua. Aihe on ihan osuva jossain peruskouluiässä, mutta jos sen jälkeen ajatukset on tuollaiset, niin siinä vaiheessa kannattaa ottaa itseä niskasta kiinni ja tehdä jotain asian hyväksi. Kaikki on asenteesta kiinni kuitenkin. Ikävä kyllä tuossa räppäyksessä ei ole oikein asennetta mukana.. jotenkin kuulostaa että lukisit paperilta suoraan ja kokoajan äänenkäyttö vähän tylsää. Itse biitti on hemmettin ärsyttävä.. taustalla ylhäältä alas ja takaisin ylös menevä piano on todella rasittava, kun se koko biisin ajan toistaa samaa linjaa taustalla. En tiedä miksi tätä biisiä joku minulle tuli mainostamaan.. syytä häntä jos et pitänyt tästä mielipiteestä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nevada Channels - Lazy Ambassador [Extended] 17.08.2006

Nevada Channels - Lazy Ambassador [Extended]
Nyt vasta ehdin tämän uudenkin version tarkastaa ja on tässä enemmän groovaava meno eikä niin puuduttava kokonaisuus kuin tuossa toisessa versiossa oli jostain syystä. Hyvää rentoa housea.. terassi musaa ellen sanoisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Posterity (Part II) 10.07.2006

Distrance - Posterity (Part II)
Niin perus settiähän tämä on kaikinpuolin. Soundit ihan ok tasoa ja melodia perusturvallinen ja helppo. Tykkään tuosta breakbeat osioista, se on tämän biisin parasta antia. Ei trancessa aina tarvisi olla perus 4/4, mutta mitäpä se haittaa kun kaikki muutkin osa alueet on niin perus. Ei tämä biisinä kovin mieleenjäävä ole, mutta ei mitenkään korvaan särkisi jos se jossain taustalla soisi. Vaikea tästä on mitään erityistä mielipidettä muodostaa. Sanotaan että ihan kiva..

Kommentti kappaleesta Kuuntele NK33 - Ice 03.11.2006

NK33 - Ice
En tiedä onko minulla tech-trancen suhteen vaatimustaso niin korkealla, mutta jotenkin tämä ei säväytä. Technon puolelta on unohdettu ottaa rytmiikka ja trancen puolelta on otettu kaikki soundit ja vedetty ambienttimaiseksi padiksi koko kappaleen päälle. Joutuu jopa sanomaan, että tämä on tylsää tech-trancea.. kaikki aggressiviisuus puuttuu täysin. Monotoninen 4/4 rytmi ei oikeen koukuta ja kun varsinaista melodiaa ei ole, kuten ei normistikkaan tässä genressä niin tästä ei oikeen saa mitään irti. Turhaa leijuntaa alusta loppuun. Voisimpa melkeempä luokitella tämän progetrancen puolelle. Ei kyllä jaksanut loppuun asti kuunnella.. muutama minuutti jäi vajaaksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nevada Channels - Lazy Ambassador 12.07.2006

Nevada Channels - Lazy Ambassador
Vähän turhan pitkä, kun jotenkin tässä tuntuu vain sama looppi soivan uudestaan ja uudestaan. Ihan kivan kuuloinen looppihan se, mutta ei oikeen iske koko biisin pituudella. Tähän kun löisi överimageen house hatin menemään offbeattia niin ai jaij että kuulostaisi hyvältä. Samalla tähän voisi lisätä jonkin sortin päämelodian tai enemmän variaatiota. Tällä tavalla tämä alkaa taustamusiikkinakin hiukan rasittamaan loppua kohden, kun sama toistuu periaatteessa koko viiden minuutin ajan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Playaz Inc - Freak da Pole 10.07.2006

Playaz Inc - Freak da Pole
Uuh jeah.. kunnon autoräppi tausta. Ikkunat vaan auki ja basso jytisee. Sanoituksista en ota yhtään selvää, mutta kyllä siellä kuulostaisi olevan sitä perus "heitä muija vaatteet pois" läppää. Hyvin jenkki meno. Tämän vaa pilaa biisin pituus. Biitti alkaa puuduttaa koska siinä ei tapahdu mitään muutosta missään vaiheessa ja muutenkin hommasta lähtee katomaan kiinnostus tuossa kolmen minuutin jälkeen. Lyhyempänä parempi.. biitti kaipaisi pieniä variaatio kikkailuja että se jaksaisi pitää koukussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NK33 - Composition 1 (2005 version) 03.11.2006

NK33 - Composition 1 (2005 version)
Tässä on rytmin puolesta hienoa menoa, mutta nuo padit on aivan liian pinnassa. Yleensä se rytmiikka on tärkein elementti. Jos tuollaisia fiilistely ambient tranceiluja haluaa tehdä, niin siihen ei edes vaadita mitään rumpuja, mutta jos ne on mukana, niin mielummin dominoivina ja padit takana. Vähän ehkä laihaa soundia noissa kaikissa melodisissa jutuissa.. tekee jotenkin kylmän oloisen yleissoundin. Tämän jaksoi sentään kokonaan kuunnella. Alku oli erittäin hyvä, mutta melodisten osioiden tullessa mukaan hommasta alkaa katoamaan maku.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - DW - Fingerpaint (Incolumis remix) 24.06.2006

Incolumis - DW - Fingerpaint (Incolumis remix)
Erittäin hieno fiilistely alku ja hyvin pysyy tunnelma koko kappaleen ajan. Mukavan rauhallisesti etenevä kappale. Ei yhtään liian pitkä biisi. Soundit on kohdallaan kuten aina. Kokonaisuutena erittäin toimiva ja hieno biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Alikersantti Kiili TJ0 osa 1 08.07.2006

Juha Kiili - Alikersantti Kiili TJ0 osa 1
1/06 kiittää tästä biisistä, TJ0 biisien aatelia. Tätä tuli huudatettua pari päivään putkeen ja aina vaan jaksaa uudelleen kuunnella. Aivan loistava kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Sneaky Legs - RT (Distrance trance-mix) 16.06.2006

Distrance - Sneaky Legs - RT (Distrance trance-mix)
Kieltämättä tämä on kyllä sitä perus massatrancea jälleen kerran. Alku kestää aivan turhan kauan ja siinä ei ole oikeen mitään joka nappaisi mukaan. Sitä jää odottelemaan että jospa kohta alkaisi jo tapahtumaan jotain. Päämelodia kuulostaa niin random soittelulta, että siinä ei ole tarttuvuutta ollenkaan. Kokonaisuudessa tämä kuulostaa juuri sellaiselta massatrancelta mihin on otettu se tietty biitti, se tietty bassolinja, vähän jotain melodian tynkää väsätty ja toivottu että lopputulos kelpaa kuuntelijoille kun soundit on perus settiä. Ei kyllä toiminut minuun. Kaipaisi jotain tarttuvuutta, että jaksaisi edes toista kertaa kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus - Succubus (Clip) 16.06.2006

Taajuus - Succubus (Clip)
Juuri sopivan rankka mättö päällä kokoajan. Mahtavat soundit, varsinkin nuo bassot ovat todella hyvän kuuloiset. Empä kyllä odottanutkaan mitään huonoa biisiä teikäläiseltä.. hienoja kikkoja ja säätöjä kokoajan, pitää mielenkiinnon yllä. Toivottavasti tästäkin tulee vielä kokonainen versio jossain vaiheessa kuultavaksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill - Summerjams (Feel the Spirit) 16.06.2006

Boozehill - Summerjams (Feel the Spirit)
Tää on kyllä onnistunu tuotos. Olen nyt kolmatta kertaa kuuntelemassa jo putkeen, kun sitä vaan katoaa jonnekkin ajatuksiin pyörimään ja unohtaa että tämä edes soi. Todella hieno biisi.. ammattilaisten soundit ja melodiat on kauniita. En keksi mitään negatiivista sanottavaa tästä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele deafbase - My way 16.06.2006

deafbase - My way
Alusta asti tulee sellainen vanha kemikaali veljeksien biisien tunnelma tähän. Tuo välivaihe on vähän tyhjä, kun taustalla soivat stringit jäävät vähän turhan paljon biitin jalkoihin.. joku voimakkaampi soundi siinä mukana tekisi hyvää. Ihmeellisesti kyllä muuttaa koko biisin. Muuten niin rankka biisi, mutta tuo välivaihe jätti vähän kylmäksi. Siihen kun virittelet vähän potkua ja jotain vahvaa, niin johan pitäisi olla hyvä paketti kasassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Arko 01.04.2006

Speed Freek - Arko
alkupuoli turhan vaisu, vaikka se alku onkin yleensä sisään miksausta varten, kannattaa siihen jotain vähän mielenkiintoakin saada. Nyt biisi olisi ihan yhtä hyvin voinut alkaa vasta tuosta kolmen puolen minuutin kieppeiltä. Itse päämelodia on ihan mukava, mutta kaipailisi lisää voimaa, jotenkin tuo pääsyna soundi on turhan mieto ja taakse jäävä päämelodiaan. Kuuden minuutin kohdalla miksaus tuntuu alkavan hiukan särkemään.. hieno string padi kuitenkin siinä, paljon tehokkaammin toimii kun tuo perus pääsyna. Ihan kehityskelpoinen biisi mielestäni, jotenkin vain näin vähän keskeneräisen kuuloinen rakenteen ja viimeistelyn osalta..

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - Fetish of the Manifold 24.03.2006

aluminiumblade - Fetish of the Manifold
aika ovela paketti, jotenkin tästä vain tulee väkisinkin mieleen joku sarjan taustalla pyörivä paukutus enemmän kuin joku rankka clubi bängeri. Soundit on sen verran puhtaat ja meno vaihtelee ja katkeilee pitkin biisiä. Hienot rumpusoundit, yhtäaikaa pehmeät ja mehevän munakkaat. Eipä tästä juuri valittamista tuotanto puolen osalta.. jotenkin vain ei tuo kokonaisuudessa räväyttänyt sen enempää, kuin että tässä olisi hieno biisi sarjaan tai peliin, mutta jotenkin muuten se ei tarjoa oikein sellaista kuuntelunauntintoa, että se tulisi laitettua soimaan stereoista kuin ehkä taustalle kun pelailee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - Oyster Boy 30.01.2006

Minor Chill - Oyster Boy
Vähän on turhan tuhnuiset rummut, lähinnä tuo bassovoittoisuus tekee niistä vähän turhan epäselvän muuhun biisiin nähden. Kirkkaampi snare auttaisi jo kummasti ja basarissakin voisi olla vähän enemmän napakkuutta ja vähemmän bassohuminaa. Melodiat on kyllä aivan jotain muuta mitä olen tottunut kuulemaan näissä sinun biiseissä. Joku sellainen sirkus fiilis herää ja noista jännistä kitaroista taas tulee mieleen Italialaiset mafioso jutut. Empä lähde mitään arvosanaa heittämään, totean vain että ihan mielenkiintoinen paketti joka toimii varsin hyvin yhteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele deafbase - Where is heaven? 22.12.2005

deafbase - Where is heaven?
Ilman noita efektoituja vokaaleita, tämä olisi selvä hip-hop biitti vailla räppejä. Vieläpä sellainen oikein mainstream tyylinen. Ei muuta kuin joku typy vetämään jotain randomia laulua ja joku tekemään englantilaiset räpit niin johan on kumma ettei mikserin räppi kansa innostu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Sentinel (Neptunium remix) 20.12.2005

Incolumis - Sentinel (Neptunium remix)
Kieltämättä vähän kuiva progemainen versio. Rytmiosasto ei oikeen saanut jalkaa vipattamaan niinkuin alkuperäisessä. Tyypillinen proge trance biisi, antaa odottaa hirveästi alussa ja loppujen lopuksi loppuu siihen mistä luulisi biisin lähtevän pitkän kehittelyn jälkeen. Soundeiltaan kyllä paljon puhtaampi kuin alkuperäinen, mutta ei kovinkaan montaa kuuntelua kestävä kokonaisuus verrattuna orginaaliin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele deafbase - Distortion 11.12.2005

deafbase - Distortion
Hieno kikkailu alku. Erittäin makeat rummut, potkii mukavasti ja soundeiltaan hyvät. Itse biisiä vähän vaivaa sisällöttömyys. Aluksi on aika prodigy henkistäkin paukuttelua, mutta kyllä tuohon päälle kaipaisi jotain melodiaa tai vokaaleja. Välivaiheen ihme ulina soundi on vähän turhan mieto, olisi saanut mennä vähän säröllä, niin olisi enemmän fiilistä. Lyhyt pituus jättää vähän kylmäksi sinänsä, että oikeen mitään ei vielä kerennyt tapahtua. Ihan kiva, mutta kaipaisi lisää sisältöä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus 27.11.2005

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus
Kieltämättä suupielet nousee ylös tätä kuunnellessa. Jotenkin sen verran hauska meininki tässä on. Sanoituksissa ei oikeen tunnu olevan mitään järkeä ja eipä tuo laulantakaan mitenkään kovinkaan taitavaa ole. Basso kyllä kuulostaa pirun hyvältä tässä. Tuollainen mehukas soundi siinä. Kokonaisuudessa ihan hyvä kappale, kaipaisi vain vähän mielenkiintoisempia sanoituksia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saraste - Moodswing 27.11.2005

Saraste - Moodswing
Täytyypä heti alkuun tuosta artisti nimestä sanoa, että taitaa olla jo suomitrancettajat käyttäneet näitä tämän tyylin nimiä vähän turhan paljon, niin jotenkin ei oikeen iske minuun. Mutta sitten itse biisiin. Hienoa tunnelmointia. Rummuista olisi kyllä noista hateista voinut vähän yläpäätä leikata, kun meinaa pistää korvaan vähän liikaa. Melodiat tässä on todella hienon kuuloisia ja tunnelmallisia. Parasta tässä on se että biisi elää kokoajan eikä kangistu mihinkään valmiiseen kaavaan. Hiukan viilailua tuohon yläpään pistävyyteen, niin tämä on aika loisto kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Shimmer (Original Mix) 20.11.2005

veezay - Shimmer (Original Mix)
Vähän liikaa pelaa noiden string/pad soundien kulun varaan ja siksi alkaa pitkästyttää jo vähän jälkeen puolen välin. Kovassa jumitustilassa tämä voisi toimia. Voisi paremmin toimia muuna kuin trancena, esim hitaampana chill outtina tämä voisi mennä paremmin toisen rytmin kera.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROUTA/ AIKA - avajaiset 27.11.2005

ROUTA/ AIKA - avajaiset
Tässä tuntuisi olevan vain kaksi riffiä koko biisissä ja siksi tämä on kokonaisuudessa aika puuduttava. Sanoitukset on vähän ihmeelliset, mutta jos tuollaiset on ajatukset, niin ei siinä mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus - I don't belong here [clip] 09.11.2005

Taajuus - I don't belong here [clip]
Mielenkiintoisen kuuloinen pätkä. Tässä pörinätausta soundissa on jotain kipeän kuuloista.. ja jotenkin se kuulostaisi että kaipaisi hiukan säätöä jotta suurimmat voilahtelut häviäisi. Ei niin hyvin tipahtanut kuin tuo toinen, mutta ihan asiallista menoa tässäkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Day Above Me 27.11.2005

Randomtalks - The Day Above Me
rummut kyllä kuulostaa aika pahalta. Tuollainen märän kuuloinen lussahtava bassorumpu ja liikaa reverbiä sisältävä snare on kyllä todella rasittavan kuuloista. Bassolinja kuulostaa kivalta ja sen soundi on mukavan nariseva. Taustat vähän katoaa rumpujen alle turhan paljon. Kun rummun räime otetaan pois, niin taustalta löytyy kyllä ihan mielenkiintoisen oloinen rento tunnelma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Inversion 30.10.2005

Fakap - Inversion
Hienoa, että tämäkin on vihdoin täällä. Joskus pitkän aikaa sitten sain tämän jo koneelle, mutta toimii edelleen. Tässä tosin kuulostaisi olevan juttuja joita siinä versiossa ei ole. Ihan hieno hardhousen ja hardtrancen välimaastossa liikkuva tuotoshan tämä on. Soundit pelaa ja tunnelma on hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - Heat 11.12.2005

Labtracks - Heat
Tuosta pumppaavasta bassolinjasta tulee ensimmäisenä mieleen F&W surkealla soundilla tai dss laihalla soundilla. Näihin kahteen loistavaan verratuna tästä tulee vähän sellainen gay disko tunnelma. Tuo pumppaus ei ole jotenkin kunnossa ja bassolinjan soundi saisi olla paljon massiivisempi, että se jaksaisi tanssilattialle asti viedä. Muutenkin vähän kylmät soundit kokonaisuudessa. Basari ei oikeen tamppaa ja tuo snare soundi on huono. Kova on yritys, mutta vielä kaipaisi vahvempaa soundia ja toteutusta. Liian munatonta tamppausta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Napalm Monkey Rockers - Bastard Children of the Lost Generation 27.11.2005

Napalm Monkey Rockers - Bastard Children of the Lost Generation
vähän laiskanoloisesti soitettu ja tuo soundi on vähän mitä on. Kertsi on kyllä ihan hauska hypyti hyp. On se hyvä, että teillä on ollut hyvä fiilis tätä tehdessä. Kertsi on kyllä jotenkin hauska ja siitä tulee väkisin joku lapsille tehty biisi jos vaan sanoituksia vähän muokattaisi. Ei oikeen kolissut kokonaisuutena minuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - Becoming Alexander 30.10.2005

Minor Chill - Becoming Alexander
Tässä on jännä fiilis. Jotenkin nuo nes äänet tuolla seassa luovat sellaista tunnelmaa, että tässä olisi yritetty uusio versio jostain nes soundeilla tehdystä vanhemmasta biisistä. Tuo heti alussa oleva pimputtelu melodia on todella ovelan kuuloinen ja hypnoottinen. Selvästi tässä erilaiset tyylit taistelee keskenään ja lopputulos on vähän sekasikiö. Ihan mielenkiintoinen biisi. Hienoja soundeja ja hienoja kikkailuja.. niitä yhdistävät tekijät taas eivät vaan saa aikaan oikeen kunnon kokonaisuutta. Rakenne on sellainen tekijä joka vähän sekottaa kuuntelijan. Pitää antaa se ihan kiva numero
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mento Oddsession - Hymn 24.10.2005

Mento Oddsession - Hymn
Aika jännä biisi kokonaisuutena. Hyvin sopisi johonki jännäri leffaan taustalle. Hienot soundit ja hyvin hoidettu tuo miksaus puolikin. Aika vähän tästä keksii sanomista näin parinkin kuuntelun jälkeen. Ihan hienon kuuloinen biisi taustalle soimaan, mutta en tiedä miten kuuntelemalla kuuntelu onnistuisi.. ei ehkä niin toimi yhtä hyvin. Ihan selvästi kaipaa jotain virikettä silmälle, että saa sen oikean tunnelman tästä irti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Cajun - Cajun (Distrance remix teaser) 24.10.2005

Distrance - Cajun - Cajun (Distrance remix teaser)
Olisit ottanut sen clipin jostain toisesta kohtaan, alku jumputtelut tuntui olevan aika kohdillaan, mutta ei tästä nyt vielä voi kertoa onko kyseessä hyvä biisi vai ei.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - 08:18 am (Original mix) 11.10.2005

Minor Chill - 08:18 am (Original mix)
Alku oli ihan mukavan rento, mutta bleep melodian mukaan tulo ei oikeen iskenyt.. soundi on ihan kiva, mutta tuo melodia kuulostaa vähän turhan randomilta. Hienonkuuloinen soundi alkaa tuossa 2:30, mutta jotenkin kun muu biisi rullaa päälle taas, niin tämä alkaa jo kuulostamaan lähemmäksi trancea kuin chilloutia. Rytmi tuntuu muuttuvan puolet nopeammaksi ja ainoa muisto hitaasta rytmistä on tuo snarea tuolla taustalla. En erityisemmin pitänyt tuosta lopusta, kun se hieno soundikin meni pilalle kun sillä alkoi liian nopeaa melodia kikkailua tulemaan. Kokonaisuudessa varmaan ihan toimiva biisi tapahtumaan. Rummuista pidin erityisesti ja ainahan nuo taustalla kuuluvat herkät string/pad äänet on sinulta onnistunut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele deep impulse - Break The System REMIX 2005 24.10.2005

deep impulse - Break The System REMIX 2005
Hurja meno heti alusta asti. Tuo räppäys toimii erittäin hyvin yhteen tuon nopean biitin kanssa. Soundit on mukavan möyheät ja soi erittäin kivasti kajareissa. Tämän suurin pulma on tuo pituus.. tuossa 2:22 voisi hyvin vielä lähteä joku hieno kikkailu ja muutenkin biisi voisi olla reilusti pidempi. Lataukseen menee siltikin, erittäin hienon kuuloista mättöä. Vähemmän tälläiseen kamaan kuitenkin törmää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hope for rebirth 24.10.2005

Celestial Aeon Project - Hope for rebirth
Yleensä soundtrack kappaleet luo tietynlaisen fiiliksen minulle, mutta jotenki tästä ei vaan saa otetta. Tuo yksinkertaisen oloinen melodia vaan ei herätä mitään fiiliksiä. Tämä vain pyörii ja pyörii samaa melodiaa ympäri ja mitä pidempää biisi soi, sitä enemmän se vaan häiritsee että siinä ei ole mitään mikä puhuttelisi minua. Soundit on suurimmalta osalta kunnossa, vaikka en tuosta kulkusen äänestä pidäkkään.. ja se on vähän turhan kovallakin muihin soittimiin nähden.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 24.10.2005

DIRTY CLUB - Porno Samurai
Laulajan kihinä on kyllä niin naurettavan kuuloista, että tässä täytyy olla jo vähän vitsiä mukana. Kuulostaa samalta kun joku yrittäisi huutaa silloin kun ääni pettää alta. Muutenhan biisissä on kova meno päällä. Tuo soolokitara osuus on kyllä vähän turhan pintaan miksattu. Äänenlaatu on kokonaisuudessa aika tunkkainen, mutta ei kai se tämän tyylin rockissa niin haittaakkaan. Ei kyllä minuun putoillut, mutta kova yritys on ainakin ollut päällä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - bikini island(ylläri edit) 02.01.2006

Olden Goldies - bikini island(ylläri edit)
erittäin makea biisi muuten, mutta tuo särötys on vähän jännä. Ei niin pro tasoinen, kuin on tottunut kuulemaan tämän tyylin biiseissä. Jotenkin se liikaa puurottaa kaikkea ja yläpää on jotenkin turhan selvä tuohon muuhun puurouteen, mutta taas ei niin kirkas kuin sen voisi olettaa olevan jos muu biisi ei olisi niin pahasti särötetty puuroksi. Rytmi osasto on tässä todella mallikkaasti tehty ja kuulostaa todella iskevältä.. jalka lähtee tamppaamaan mukana. Loppuratkaisu on vähän turhan yllättä. Siltikin ihan kelpo biisi kokonaisuutena.. vähän niinkuin hiomaton timantti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mento Oddsession - Eagle Sand 31.08.2005

Mento Oddsession - Eagle Sand
Melko maukkaat soundit tässä. Varsinkin nuo taustalla soivat erilaiset padit on kivan kevyen kuuloisia. Miksaus kuuloistasi olevan onnistunut. Tässä on kyllä jännä koukku vaikka periaatteessa tämä toistaakin lähes samaa koko biisin ajan. Tietynlainen hypnoottinen tila syntyy. Ja pakko olla erimieltä salmisen kanssa noista rummuista. Mielestäni noiden rytmi toimii erittäin hyvin tämän tyylin chill biisissä.. hyvä rytmi antaa aina lisää syvyyttä. Tässä tapauksessa se antaa lisä tunnelmaa, jonka luonti on muutenkin onnistunut erittäin hyvin. Yllättävän hyvää chillailua varsinkin näin yön tunneilla. Selvästi on tapahtunut positiivista kehitystä siitä mitä viimeksi olen kappaleitasi kuullut. Täytyypä hypätä fanilistalle odottelemaan jospa sieltä lisää hyvää matskua tulee vaiheessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Fading Dream 23.08.2005

Speed Freek - Fading Dream
Ei kyllä tämä oikeen kolise. Soundit on kokonaisuudessaan normaalia heikompaa tasoa. Synissa on jotenkin presenttimäinen soundi ja tuo taustalla oleva rumpukolina on jotenkin ontto ja puuduttava pidemmän päälle. Melodia osastokin sahaa melkopaljon paikallaan. Hieno päämelodia tässä kyllä on, mutta saisi vähän enemmän säväyttää. Voimakkaammalla tavalla nousta esiin.. useamman soundin voimin tai vastaavaa. Eniten tässä biisissä kyllä iski tuo kahteen kertaan tullut breikkivaihe. Vähän enemmän kun tätä tiivistäisi ja soundeja viilailisi, niin tästä voisi tulla erittäin hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avaintekijät - Pakko Pumppaa (Blunttech hysteria edit) 01.09.2005

Avaintekijät - Pakko Pumppaa (Blunttech hysteria edit)
Vaikka tuossa orginaalissa on hieno biitti, niin tässä on vielä hienompi meno. Tuollainen kokeileva jazzahtava meno. Kertsiin olisi voinut tietysti jotain hienompaa keksiä, mutta minkäs huonolle kertsille remixaaja voi. Hemmetin bueno biisi olisi ilman tota kertsiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pasi Korhonen - Pasi Korhonen - Sentinel 23.08.2005

Pasi Korhonen - Pasi Korhonen - Sentinel
Breikit kuulostaa kivoilta, mutta melodiapuoli on aivan liian tylsä. Tuo bassolinjanlopussa oleva ihme soundi alkaa nyppimään heti alkumetreillä ja yksinkertainen pimputtelumelodia alkaa ärsyttämään vielä nopeammin. Rakenteeltaan vähän hämärä, sillä tuo välissä oleva tasabiitti vaihe hämää aikalailla. Paljon tässä on hyvän kuuloista soundia, mutta jotenkin se vain ei riitä. Onneksi leffoissa näistä tämän tyylisistä biiseistä ei kuule kun sen minuutin pari korkeintaan, niin ehkäpä tämänkin jaksaisi jossain halvassa jenkkimätössä taustalla. Kokonaisuudessa lupaava, mutta jättää vielä kehittelylle tilaa ideoinnin puolella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Climatizacion 01.09.2005

Outset - Climatizacion
Tullaampas tiputtamaan vähän kritiikkiä tänne kun osui silmään tuo biisi. Vaikka tuo melodia on ihan kiva tasoa, niin tässä ei ole oikeastaan enempää sisältöä kuin muissa nykypäivän eurotranceiluissa.. jos tähän päälle laittaisi jonkun muija laulamaan ihan mistä vaan, niin tätä ei erottaisi noista nykyajan eurotrance levyistä. Sama hyppyrytmi, sama yksinkertainen tarttuva melodia ja samankaltaiset soundit.. eli aika pro kamaahan tämä on omassa genressään, mutta ei kyllä nappaa minuun yhtään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alek Szahala - Supriya (Goa editt) 07.09.2005

Alek Szahala - Supriya (Goa editt)
Kieltämättä kova meno päällä kokoajan. Hemmetin kova tamppaus. Melodia on sopivan kipeä minun makuuni ja bassolinja on todella helmen kuuloinen. Mitäs sitä suotta tässä enempiä lässyttämään.. numero puhukoot puolestani loput.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SEDUCTiON - Tuf Tuf (demo) 07.07.2005

SEDUCTiON - Tuf Tuf (demo)
no hemmetti.. johan on jäynää laittaa tälläinen pieni maistiainen tänne. Rummut kerkeä olla mukana juuri ollenkaan kun tulee jo loppu fade. Todella nättiä pianomelodiaa ja tuo taustalla soiva soitin on myös hienon kuuloinen. Rummut eivät ihan vedä vertoja soundeiltaan näihin, mutta kyllä nekin on ihan kelpo luokkaa.. teeppä kuule valmiiks niin tulen antamaan kunnon arvostelun. Hyvältä kuulostaa ainakin näin pienen previkan perusteella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Urban Evolution 21.06.2005

Distrance - Urban Evolution
Aivan loistava tuo humina bass, mutta itse basarissa olisi saanut olla vielä enemmän napakkuutta niin olisi aika loistavaa. Melodiat eivät oikeen pelaa tuon basson kanssa yhteen, kun ne ovat enemmän melodisen trancen tyyliset ja taas basso muistuttaa enemmänkin näistä warppareiden ja picoton tyylisistä täysin toisentyylisistä jytkytyksistä. Melodiat on muutenkin vähän turhan yksitoikkoiset ja soundeiltaan turhan diskanttivoittoiset. Alku lupaili kunnon höystöä, mutta loppua kohden oli vaan pakko todeta, että perusmassaan hukkuu tämäkin tuotos. Edes parin kuuntelun kerran jälkeen tästä ei jää oikeastaan mitään mieleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juudas - Kandee vaan kattoo hiljaa 11.10.2006

Juudas - Kandee vaan kattoo hiljaa
täydellinen repeäminen tätä kuunnellessa, aivan hervoton versio tutusta biisistä. Paljon parempi ehdottomasti. Aivan loistava biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (Von Routen Remix) 13.06.2005

C-4 - San Diego (Von Routen Remix)
Melko gaypop remix suoraan sanoen. Jotenkin kuulostaa siltä "pakollinen kikkailu" remixiltä, joka joka biisistä täytyy tehdä. Tietysti tämä dancemaisempi näkökulma tietysti puree siihen kaikista nuorimpaan ryhmään paremmin ja radio kuuntelukansakin pystyy tätä jammailemaan liikaa ajattelematta. Tuo melko aidonkuuloinen flute on tosin tässä erittäin kauniin kuuloinen.. harmi vaan, että se on ainut hyvä osa tässä. Ei tämä kyllä kovinkaan vakasvasti haasta alkuperäistä tai mark veran remixiä, mutta kaipa tälläkin on kuuntelijaryhmänsä.. minuun ei vaan uppoa yksinkertaiset peruskikkailuremixit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (Mark Vera Remix) 13.06.2005

C-4 - San Diego (Mark Vera Remix)
Kieltämättä nuo nykyaikaiset kasarisoundit sopii pirun hyvin tämän biisin melodioihin. Varmasti tämäkin sopisi house setin sisään todella mallikkaasti. Hieno remixi, koska muistuttaa niin paljon alkuperäistä, mutta samalla tuo jotain uutta ja hienoa näkökulmaa rohkealla lähestymistyylillä. Remixinä todella onnistunut kappale, pakko myöntää. Jaksaa pitää kuuntelijan valppaana koko 7min ajan. Eipä tule mitään valittamisen arvoista mieleen..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veea - Inside - Star Eye 02.09.2005

Veea - Inside - Star Eye
Hyvä lauluääni kieltämättä, mutta biisi ei muuten olekkaan kovin kummoinen. Pelkkä piano taustalla on vähän turhan minimalistista, kun tähän olisi voinut lisätä tunnetta esim. jousisoittimilla tai muulla vastaavalla. Jotkut hitaat hiljaa soivat rummutkaan ei olisi tehnyt pahaa. Ihan hienon balladin aineksia, mutta vähän jättää kuuntelijan vielä kylmäksi lyhyydellään ja sillä ettei tässä ole enempää soittimia jotka toisivat lisää tunnelmaa tuolle laululle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Six Minuz - Taste Of Succes 27.11.2005

D Six Minuz - Taste Of Succes
mitähän tähän sanoisi. Jotenkin välillä tuntuu että kaikki eivät soita samaan rytmiin kokoajan ja laulajakin vetelee vähän miten sattuu tuohon soitannan päälle. Onneksi tuo nopea osa menee sentään vähän paremmin putkeen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bad Dog - Päin Vittuu 16.06.2006

Bad Dog - Päin Vittuu
kyllä tää menee iha päin vittuu.. kieltämättä hyvä biisi läppänä. Biitti on aika monotoninen jos parikin kertaa tämän kuuntelisi, mutta onneksi sanat pelastaa aika paljon. Voisi sitä huonomminkin mennä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - Cafe Sole 22.04.2005

Minor Chill - Cafe Sole
Erittäin maukkaat soundit. Tällä kertaa rummutkin kuulostaa normaalia paremmalta. Melodiasta jotenkin tulee kesä mieleen ja muutenkin herättää hienoja lämpimiä fiiliksiä. Tätä kuunnellessa pitäisi olla auringonpaisteessa ulkona, mutta kun niitä kelejä ei ole tänne vielä tullut, niin täytyy vaan haaveilla lämpimästä kesä auringon lämmittämästä aurinkorannasta. Hieno veto kokonaisuudessa. Eipä keksi valittamista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (original promo) 07.05.2005

C-4 - San Diego (original promo)
Soundeiltaan aika jees kamaa ja miksauks on ainakin minun korvaani juuri oikeanlainen. Varsinkin tuo hauskasti nariseva bassolinja on pirun hyvä. Biisin ainut ongelma on sen yksinkertaisuus. Alun nostatus ei oikeen ole kummoinen ja tuon ulina melodian lähdettyä homma pyörii ainoastaan sen ansiosta eteenpäin. Loppua kohden se alkaa jo pikku hiljaa ärsyttämään ja tuohon soundiin kaipaisi enemmän karheutta ja taustalle vaikkapa toisen vielä narisevamman draivaavan bassolinjan (tyyliin dss:n materiaali) joka vain pakottaisi tanssimaan mukana, mutta tämä tietenkin saattaisi miellyttää omaa korvaani vain enemmän. Kokonaisuudessa biisissä on potentiaalia, mutta tälläisenään vähän liian paikallaan pyörii tuo tausta ja siihen ilmestyvä ulina melodia peittää sitä hetkeksi, mutta sen kadottua huomaa, että biisi on pyörinyt lähestulkoon loopin päällä. Ihan kohtalainen biisi, mutta ei vielä oikeen valmiin kuuloinen..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Area75 - Rushing thru 23.03.2005

Area75 - Rushing thru
tuttu melodia.. ettei vain olisi yritetty tehdä binary finaryn 2000 biisin melodiaa tässä? vai onko ihan vain sattumalta samaa kuuloa? pakko myöntää, että mitään muuta hyvää tässä ei sitten ollutkaan, kuin tuo muilta lainattu melodia kulku. Soundeissa on paljon parantamisen varaa. Rohkeasti vaan toteuttamaan niitä omia ideoita joita löytyy. Nämä muilta kopioimiset eivät oikeen kehitä eteenpäin ellet ota erittäin kriittistä asennetta niiden teossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Last Words 01.04.2005

Tuho - Last Words
Hidas ja melko tylsä kappale. Rummut kuulostaa todella huonoilta liian hintaan tempon takia. Ensimmäisen kerran kuulen metallia mitä voisi soittaa pikkulasten nukkumatti musiikiksi. Onko se positiivinen asia vai ei, niin siitä voi jokainen päätää itse. Käsittämättömän pitkäkin tästä on tehty, kun ei tässä mitään kovin ihmeellistä tapahdu. Laulaja vetää kyllä hienosti osuutensa. Hieno ääni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Times of sorrow 01.04.2005

Argon - Times of sorrow
Alusta tulee enemmänkin mieleen pop biisi ennen kuin biisi pamahtaa käyntiin. Vokaalit on jotenkin turhan hiljaisella ja ne tahtoo jäädä soittimien alle ikävästi paikoittain. Biisi on aika perus kauraa ainakin näin genreä vähän kuuntelevan korvaan, sillä tässä onhan hyvät soundit, mutta samankaltaisia on kuultu niin monta kertaa ennenkin. Melodiakaan ei oikeastaan kuulosta miltään kovin koukuttavalta tai edes kiinnostavalta. Jotenkin tulee sentenced tai vastaava mieleen jostain syystä. Ei minuun uppoa, mutta genren ystäville varmasti mukava kokemus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Force of habit 02.05.2005

Distrance - Force of habit
Basson ja basarin yhdistelmä on liian 666 tyylinen liian vähän vetävä kokemus, vaikka tuon varmaankin pitäisi olla lähempänä warpparia. Tuo päämelodia on niin peruskamaa, että sitä luulee joksikin vedätys melodiaksi joka sitten kasvaisi joksikin suuremmaksi, mutta sitä vaan ei tunnu tapahtuvan ja koko biisi jää jumittamaan sen ympärille. Liian loppuunkulut biisi jo yhden kuuntelun jälkeen. Kokonaisuutena tämä biisi jää trancemassassa jo keskivertoa heikompaan kastiin..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - No More Paradise 26.02.2005

Speed Freek - No More Paradise
Alussa alkoi jalka mukavasti vipattaa ja soundit kuulostaa kivoilta, mutta jotenkin tuo syna soundi ei napannut enää yhtään. Biisi olisi voinut hyvin lähteä vaikka suoraan tuosta ensimmäisestä piano kohdasta, sillä alussa ei ollut mitään kovin kummoista tarjottavaa. Tällä kertaa on pakko sanoa pahaa tuosta melodiasta.. liian "tekopirteän" iloista minulle. Päälle kun lisäisi jonkun naisen laulelemaan jotain täysin turhaa ouh beibeä, niin tästä tulisi perus eurotrance ralli. En vaan tunne tässä olevan yhtään energiaan, vaan jotenkin tämä vaan soi ilman mitään tunnetta. Ei tällä kertaa kyllä nappaa ainakaan minulle..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alek Szahala - Ngarnuuk 07.09.2005

Alek Szahala - Ngarnuuk
Loistava biisi tuossa setissä ja toimii todella hyvin yksinäänkin. Soundit on kunnossa ja meno on hyvä.. mitäpä sitä muuta tarvisikaan. Hittoako sitä nyt analysoimaan paremmin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - the plan 06.02.2005

D Fast - the plan
Huh huh.. kylläpä muistuttaa paljon dj slow:n tuotantoa ja sehän on vain positiivinen asia. Narinaääni on todella maukas ja funkahtava fiilis jota tästä löytyy. Vokaaleista ei juurikaan saa selvää, mutta eipä sillä niin väliä. Hieno kokonaisuus alusta loppuun asti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Voittajafiilis - Mängimies - Poika Pieni 11.03.2005

Voittajafiilis - Mängimies - Poika Pieni
Tuo biitti on vaan niin loistavan hauska noiden laulupätkien takia. Mängi pistänyt hyvin kasaan koko ihmiselämän tähän biisiin. Tuo poika pieni jää kyllä päähän soimaan väkisinkin. Kokonaisuus loistava. Aika paha tähän on kritiikkiä heittää, kun sen verran hyvin tuotettu loppuun kaikki.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Unta pettämään 27.11.2005

FOTO - Unta pettämään
Tässä on jotain mitä tulee yup:n ja zen cafen yhdistämällä. Tai ainakin sellainen fiilis tästä herää. Kokonaisuus sitä ihan perus radiorokkia jota nova soittaa ja sitä vain odottaa koska pääsee töistä kotiin. Eli taustalla tälläinen voisi mennä, kun ei tämä oikeen mitään suurempaa huomiota herätä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Day After Day 20.01.2005

Speed Freek - Day After Day
Kieltämättä mukava tranceilu. Eipä suuremmin mitään valittamista. Aluksi meinasin olla ovela ja kelailin suoraan päämelodiaan, mutta sitten oli pakko pistää alusta asti soimaan ja kokonaisuus kyllä puri erittäin hyvin. Jotenkin vain tuossa melodiassa on sellainen mahtava fiilis kerääntynyt. Se on samaanaikaa surumielinen, mutta samalla toivoa antava. Eli jotenkin sellainen tunnelma tulee, että kyllä ne asiat aina paremmaksi kääntyy. Aika hyvin biisiltä jossa ei ole yhtään sanoituksia, mutta eipä niitä tarvitakkaan pilaamaan tunnelmaa. Miksaus puoli on kunnossa ja soundit miellyttää korvaa, niin mikäs tässä on kuunnellessa. Juuri tätä trance on minulle. Hienoja tunnelmia hienolla toteutuksella. Pakko se on täydet antaa ja ladata koneelle.. hieno biisi ja sillon kun minä sen sanon, niin muutkin uskoo, koska tunnetusti olen erittäin kriittinen arvostelija :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Stay With Energy 22.01.2005

Outset - Stay With Energy
Alussa nuo biisin päällä olevat puhekohdat olisi parempi tuolla välivaiheessa, jossa tulee tuollainen ei kovin tarkoituksellisen kuuloinen väliosa. Tuo alku on sen verran enrginen, että nuo puheet vähän syö sitä biisiä, kun keskittyy kuuntelemaan, että mitä siinä sanotaan. Toinen mikä iski korvaan heti oli tuo lopetus. Biisin olisi voinut suoraan päättää tuon päämelodian jälkeen, eikä lisätä mitään loppu jumputuksia, koska on näinkin lyhyt biisi kyseessä. Muuten kyllä homma toimii. Melodia on hieno ja miksaus kohtuu kunnossa ja soundit ihan mukavat.

Sivu: 1 2 3 4 5 6