Utopia

Dj SMurqE | 17.09.2004 | Trance
2:38

Tällästä jotain ihme musiikkia, tyylilaji on mitä on.. Kannattaa kuunnella laitteistolla joka toistaa myös vähän alhaisempia taajuuksia, koska basso on syvältä. :)

9.00   593 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

8
zeko-89 27.10.2004
ehkä vois olla v'ähän menevänpi biisi ja bassoa kuulua enemmän... sit tulis *10
0   +1 +2
 
8
SaastanenHippi 27.10.2004
ja tosiaankin tuo reverb-crash.. siinä pitäisi lukea revert-crash...
0   +1 +2
 
8
SaastanenHippi 27.10.2004
Ihan hyvältä tämä kuulostaa, mutta parantamista on vielä jonkin verran.

Pianosoundi: Ihan hyvä, mutta pikkusen liian kovalla. Kannattaa laittaa soundia hieman pienemmälle, koska kaikki muu biisissä jää se alle.

Biitti: Paljon paljon potkua täytyy tuohon biittin saada. Esimerkiksi joku hyvä, jyhkeä basarisoundi kannattaisi siihen lisätä. Clappiin kannattaa lisätä reverb-efekti. Se tekee soundista hieman "tilavamman" ja jyhkeämmän. Haikkasoundi on myös hieman heikko. Ehkä pieni volyymin nostaminen olisi paikallaan.

Basso(basari?) Eli bassosoundi on ihan mukavan low, mutta tarvitsisi ehdottomasti basarin rinnalleen.

Viulut: Biisin paras soundi löytyy ehdottomasti viuluista. Niille ei oikeastaan tarvitse tehdä mitään. Mukavasti soi tuolla taustalla.

Reverb- crash: liian kovalla, mutta ihan mukavan kuuloinen delay-efekti siihen on liitetty.

Biisin rakenne: Introssa on ihan mukavasti onnistunut filter-efekti. Melodiat ovat ihan kohtalaisen hyvät, mutta niitä toistetaan hieman liikaa. Tässä biisissä ei näin ole mitään koukkua, joka saisi kuuntelijan kuuntelemaan teoksen uuden kerran.

Vaihtelua tämä biisi tarvitsisi. Lisää äänimaailmaa kannattaisi lisätä ja tuota pianoa ei kannatta koko biisin ajan käyttää. Jonkinlainen trance-humputus ilman sen erikoisempia melodioita olisi ihan paikallaan johonkin väliin.

Seuraavaan biisiin siis enemmän äänimaailmaa, vaihtelua, jyhkeämmät rumpusoundit (tärkein asia mielestäni) ja jotain omaperäisyyttä.
0   +1 +2
 
10
sola83 20.09.2004
Siis ku täähän mun mun broidin tekemä biisi niin tottakai sille pitää kymppi antaa :)
Niin Hyvä se on!!!
0   +1 +2
 
10
SMurqE 19.09.2004
Pistäkää hyvät ihmiset kommenttia ja arvostelkaa että mitä parannettavaa löytyy.. Huomasin muuten tuossa et aivan kappaleen lopussa tuli vähän ylimääräistä. Enkä enään viitsinyt nopean koneeni takia korjata asiaa. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat