Rap Stars

Dj-Hit Beatz | 02.03.2009 | Beat
4:25

Tää nyt oli tällänen ehkä eka niin ku onnistunu biitti edes jotenki, ja johon niin kun itekki innostuin tekeen sit heti kun duunasin ton melodia ja kyl se sit loppu yös rupes jo vähän väsyttää mut sit taas mitä oon ite huomannu ja kuullu muitten sanovan kommaa niin et ei siin voi mennä mukana :D no en si tiiä ehkä se on vähän sit taas siit enempi kii mist kukin ite tykkää mut on se nyt omastaki mielest silleen iha jees mut jos kiinnostaa ostaa niin kyselkää ihmees niin voi sit hieroo diilii mut muistakaa ihmees LAITTAA KOMMAA JA ARVOSTELLA JA ETENKI KUUNNELKAA SE ALUSTA LOPPUUN!!

EIKÄ HAITTAA YHTÄÄN VAIKKA MAINOSTASITTE

0.00   202 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Rooz 03.03.2009
Jees ihan hyvä toi pianosetti, mutta ois voinu ehkä tehä vähän groovamman siitä. Mun mielestä rummut kuulostaa melko perus fruityn seteiltä, joten niitä sampleja oisin ite vähän muunnellu tai hakenu parempia. Toi kertsinostatus missä pianohomma vaihtuu, on ihan jees. Muuten meinaa kyllä toi piano puskea liikaa läpi kun kokoajan paukuttaa samaa melodiaa. Skrätsi-iskuista pieni plussa myös.

Kokonaisuutena ihan ok ekaksi biitiksi. Soundeja vaan enemmän selailemaan ettei perus piano + hihat -soundeilla mennä (: Keep it up!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat