Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tourniquet - Pathogenic Ocular Dissonance

Tourniquet - Pathogenic Ocular Dissonance

Väärä kansikuva?

Tourniquet

Pathogenic Ocular Dissonance

Genre:Metal
Keskiarvo:   3 arvostelua
Levyn omistaa: Mystified, veniaband, Airola

+ Lisää omaan levyhyllyyn   Oma levyhylly

Samankaltaisia albumeita


Iron Maiden - Seventh Son Of A...

Saviour Machine - Legend Part II

Venia - In Our Weakness

Believer - Sanity Obscure

Dream Theater - Images And Words

Arvostelut

5/5
5/5
5/5

On aika harvinaista, että bändi tekee levyn, jossa ei ole yhtään täytebiisiä ja jonka kaikissa kappaleissa on oikeasti hyviä riffejä ja melodioita. Tämä levy on todiste siitä, että niinkin voi välillä käydä.

Tämä sekä soitannoltaan että sävellyksiltään huippuluokkaa oleva levy on siitäkin mielenkiintoinen tapaus, että vaikka levyn perusta on thrash metallissa, sekaan mahtuu myös perinteisempää hevivaikutusta, groovea, doomia ja jopa pieni ripaus deathiakin levyn kuitenkaan olematta sillisalaattia.

Thrashin ystäville Phantom Limb saattaa olla kaikessa grooviudessaan (tämä kappale ilmeisesti oli esimakua tulevasta tyylisuunnasta) vaikea pala purra ja hitaasti progeileva Gelatinous Tubercles of Purulent Ossification saattaa saada monet skippaamaan koko kappaleen, mutta molemmat kappaleet ovat kuitenkin lopulta erinomaisen hyviä. Itse pääsin viimeksimainittuun sisälle vasta vuosien päästä (joskin kappaleen loppupuolen erinomaiset riffit iskivät alusta asti).

Tuotanto on ensiluokkaista. Soundeissa Tourniquet ei ole tähän tasoon päässyt missään aiemmin eikä myöhemmin julkaistuilla levyillä. Kappaleiden äänimaailma on muutenkin korvaamiellyttävän täysi olematta kuitenkaan millään tavoin yliprosessoitu.

Pientä kritiikkiä tosin haluan antaa siitä, että olisivat saaneet käyttää päälaulajaa Guy Ritteriä enemmän (kitaristi Gary Lenaire hoitaa vokaaliosuudet suuremmalti osin). Hänen persoonallinen äänenkäyttönsä nousee muutenkin niinä "harvoina" kertoina, kun pääsee tässä levyssä ääneen. No, ehkä sävellysten rankkuus vaati sitä, että piti saada huutolaulua enemmän, mutta minä olisin kyllä halunnut kuunnella Ritteriä enemmänkin.

Kokonaisuudessaan levy hipoo täydellisyyttä ollen paikoin jopa veretseisauttavan tiukkaa teknistä thrashiä.

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Tourniquet - Pathogenic Ocular Dissonance.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: