Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Kiraristi etsii bändiä/soittelukavereita bändin perustamiseen

KarjisA
KarjisA
3 viestiä

#1 kirjoitettu 16.08.2021 23:37

Hei,

Olen kitaristi, joka etsii itselleen klassinen rock, rock, hard rock, punk, metal -tyylistä bändiä tai soittelukaveria jonka kanssa perustaa bändi.

Minua inspiroivat bändit ja artistit ovat mm. Turbonegro (Euroboy; Knut Schreiner), Pantera (Dimebag Darrell), Iron Maiden, Metallica (James H.& Kirk H.), ACDC (Malcom & Angus), Dire Straits (Mark Knopfler), Guns n Roses (Slash) jne. Oppimisen kannalta soitan ja harjoittelen monipuolisesti myös muitakin tyylejä, kaikenlaista musiikkia. Eli olen aika avoin monen tyylin suhteen

Olen 36 -vuotias päivätöissä käyvä ja olen valmis sitoutumaan treeneihin vähintään kerran viikossa. Soittovehkeet löytyy.

Olen sosiaalinen, tasapainoinen, tulen erinomaisesti toimeen kaikkien kanssa, minulla on raha-asiat kunnossa, olen sitoutunut ja huumorintajua löytyy

Olen mielestäni melko kokematon, koska minulla ei ole bändi-/keikkakokemusta.

Kokemattomuudestani huolimatta olen kuitenkin erittäin oppimiskykyinen, luova, tavoitteellinen, motivoitunut, intohimoinen sekä nopea ja halukas oppimaan. Mikäli etsit jo valmiiksi ammattilaista tai todella kokenutta tyyppiä etkä anna mahdollisuutta oppimiselle, voit lopettaa tämän ilmoituksen lukemisen.

Rytmikitara menee, mutta soolokitaristiksi tavoittelen ja harjoittelen kovasti. Aloitin kitaran soittamisen 13 -vuotiaana, mutta minulla tuli todella pitkä tauko soittamisessa..herättelin harrastustani henkiin v.2017 ja toista vuotta olen soittanut lähes päivittäin. Tarkoitus soittaa covereita ja tehdä myös omaa musiikkia.

En tee asioita väkisin, rahasta jne., vaan puhtaasti intohimoisesti ja ilolla. Olen valmis tekemään tätä harrastusmielessä, mutta jos tämä poikii jtn, niin olen ehdottomasti avoin kaikelle.

Mikäli bändiä ei löydy, rumpalit, kiraristit ilman bändiä ottakaa yhteyttä; perustetaan oma, vuokrataan treenikämppä, maksetaan vuokra ”kristillisellä tasajaolla” ja soitetaan sekä harjoitellaan yhdessä musiikkia. Minulla saattaisi olla jo yksi basisti valmiina, jonka kanssa soittelemme yhdessä

Kiinnostus: Harrastelija

Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta

Ikä: Iällä ei väliä

^ Vastaa Lainaa

KarjisA
KarjisA
3 viestiä

#2 kirjoitettu 26.08.2021 08:57 Muok:26.08.2021 09:00

Moi,

Kiitos yhteydenotostasi. Soittokaverit ovat jo löytyneet, rumpalia lukuunottamatta..

Toivottavasti löydät jonkun porukan kenen kanssa soitella

Yst
A

KarjisA muokkasi viestiä 08:59 26.08.2021

^ Vastaa Lainaa

KarjisA
KarjisA
3 viestiä

#3 kirjoitettu 26.08.2021 17:13

Kiitos

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu