Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Mono-Ongelma

Jaycob
Jaycob
1040 viestiä

#1 kirjoitettu 05.01.2007 10:44

Omistan SONY STR-7055A vahvistimen. Vahvistimen AUX- inputissa on johto, joka tulee Millenium PM 4S minimikseristäni. Minimikserissä on 4 inputtia.
Ykkösessä on kitara, joka tulee Crate GX-15R vahvistimen kautta mono kaapelilla. Kakkosessa on Yamahan keyboardini samoin monojohto. Kolmosessa on radioni, myöskin monojohdolla. Nelosessa on PC äänet, siinä on stereojoto. Mikserin Outputti on jaettu kahtia Stereo Y-Adapterilla (1 x 6,3mm to 2x 6,3mm). Adapterista lähtee kaksi johtoa: yksi edellä mainittuun Sonyn vahvistimeen stereo johdolla (1 x 3,5mm to 2x RCA), ja toinen PC:n inputtiin. Ongelmana on nyt se että PC:stä tulevat äänet kuuluvat vain vasemmanpuoleisesta kaiuttimesta. Kun vaihdan vahvistimessa moden reverseksi (vasen ja oikea vaihtavat paikkaa) ääni siirtyy vain oikealle eikä vasemmalta kuulu mitään. Molemmat kaiuttimet siis ovat kunnossa. Miksi tuo silti kuuluu vain yhdestä kaiuttimesta vaikka kaikki kaapelit PC:n ja vahvistimen välillä ovat stereoita?

^ Vastaa Lainaa

Jaycob
Jaycob
1040 viestiä

#2 kirjoitettu 05.01.2007 12:47

Ongelma ratkesi osittain. Tuo Y-Adapteri jakoi äänen oudolla tavalla kahtia, tietokoneeseen meni oikeanpuoleinen ääni ja vahvistimeen vasemmanpuoleinen. Mitenköhän saisi yhden outputin (6,3 millisille johdoille) jaettua kahteen osaan sillä lailla että ääni tulee samalla lailla molempiin jakajan outputteihin?

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu