Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kivimetsän Druidi solmi levytyssopimuksen Century Media Recordsin kanssa

Century Media Records ja kouvolalainen sinfonista fantasia-/folkmetallia soittava Kivimetsän Druidi ovat solmineet maailmanlaajuisen levytyssopimuksen. Kivimetsän Druidi, joka teki ensimmäisen mittavan Euroopan kiertueensa pelimannihevin suurmestareiden Korpiklaanin lämppärinä viime vuoden loka-marraskuussa, on sulkeutunut Noise Camp studion uumeniin äänittämään debyyttialbumiaan Esa Orjatsalon ohjauksessa. Levyn julkaisuajankohdaksi on kaavailtu lokakuun viimeistä viikkoa.

Kivimetsän Druidin jäsenet ovat erittäin tyytyväisiä syntyneeseen sopimukseen. Century Media Recordsin vankka maine ja vaikuttava katalogi puhuvat puolestaan. Bändi toteaa, että on mahtavaa olla osa Century Median perhettä mm. sellaisten loistavien metallibändien kera kuten Turisas, Strapping Young Lad, Lacuna Coil ja Arch Enemy.

Kesäkuukausien aikana Kivimetsän Druidi soittaa vain muutaman festarityyppisen keikan studiokiireistä johtuen. Bändi nähdään mm. 12.6. Jyväskylässä (Sataman yö), 28.6. Koria-Rollissa, 15.8. Kouvolassa (Taiteiden yö) sekä 22.8. Imatralla (Rock To The River). Syksyllä Druidit sitten nähdään kiertämässä ahkerasti sekä Suomessa että loppuvuodesta Euroopassa.

www.kivimetsandruidi.com

www.mikseri.net/kmd

www.myspace.com/kivimetsandruidi

Kirjoittanut

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.