Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Metallikaraokea DVD:llä

Metallikaraokeksi nimetty DVD sisältää nimensä mukaisesti heavymusiikin helmiä niin koti- kuin ulkomailta. Kyseessä on tiettävästi maailman ainoa Karaoke DVD joka sopii niin laulajille kuin kitaristeillekin.

Metallikaraoke sisältää esittäjille neljä eri vaihtoehtoa jotka ovat: Tukilaulun ja kitara, tukilaulu ilman kitaraa, kitaran kanssa ilman tukilaulua ja viimeisenä homma hallussa niminen vaihtoehto jossa mukana pelkät taustat ilman kitaraa ja laulua.

Metallikaraoke levyn tuottaja Jari "cyde" Hyttinen kertoo idean synnystä seuraavasti; " Katsellessani DVD-hyllyjä eräässä musiikkiliikkeessä ihmettelin että miksi kaikki karaokelevyt on tehty vain laulajille. Samalla tajusin että mehän näitä DVD:itä tehdään lähes jokaiselle artistille niin miksipä ei sitten tätäkin. Metallimusasta on hyvä aloittaa sillä sehän on laulusolistien ja kitaran kepityksen ehdotonta valtakuntaa ".

Musiikin videoihin sekä musiikkiin on DVDllä panostettu tavallista tasokkaammalla otteella. Musiikista vastaa kuuden miehen aito orkesteri eli kyseessä ei ole mitään "syntikkapiipitystä" vaan aitoa metallimusan rouhintaa aidoin soittimin ja aidolla asenteella. Lisää Metallikaraoke DVD:stä osoitteessa www.metallikaraoke.com

DVD:tä saatavana kaikista asian ymmärtävistä levy- ja soitinliikkeistä.

DVD:llä esitettävät biisit:

Kotimaiset:

Kotiteollisuus: Helvetistä itään
T.Rautiainen & Niskalaukaus: Surupuku
Negative: Heaven
HIM: Join me in death
Peer Gunt: Backseat
MOKOMA: Hiljaisuuden julistaja
Children of Bodom: In Your Face
Teräsbetoni: Orjatar

Ulkomaiset:
Black Sabbath: Paranoid
Led Zeppelin: Whole Lotta Love
AC DC - Highway to hell

Kirjoittanut TomiS

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.