Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Käärmenäyttelyltä EP

Käärmenäyttely sai levytyssopimuksen uudelta kotimaiselta levy-yhtiöltä, Dethrone Musicilta (http://www.dethronemusic.com).


Mikseri.netissä Käärmenäyttely on menestynyt mukavasti ja projektin olemassaolon aikana biisejä on latailtu jo n. 50,000 kertaa, sisältäen muutaman metallilistan ykkösen. Uusin demomme "Manalan Lautturi" mm. nousi ekalla viikolla Mikseri.netin metallilistan sijalle yksi ja Top-40 listalla huikean nousun saattelemana sijalle 4.

KN koostuu tällä hetkellä neljästä jäsenestä ja mukaan on myöhemmin tulossa toinen kitaristi. Bändissä soittavat tällä hetkellä Mika Lönnström, Matias Vilkko, Matti Siukkola sekä Joona Virtanen.

Käärmenäyttely aloitti Vilkon ja Lönnströmin projektina vuoden 2004 lopulla. Sen jälkeen suosio ja kysyntä sai etsimään muitakin jäseniä bändiin. Hauskana yksityiskohtana bändi piti ensimmäiset harjoituksensa heinäkuun 2005 ensimmäisenä viikonloppuna, ja diili tuli heinäkuun 2005 viimeisenä viikonloppuna.

Käärmenäyttely aloittaa ensimmäiset äänitykset jotka ilmestyvät EP:n muodossa syyskuussa, lokakuun puolella levyn pitäisi olla jo kaupoissa.

Käärmenäyttely aloittaa keikkailun syksyllä ja vuodenvaihteen jälkeen keikkailu jatkuu. Keikkapaikat ja -ajankohdat tulevat kotisivuillemme myöhemmin.

KN:n demot löytyvät edelleen osoitteesta http://www.mikseri.net/kaarmenayttely/
Kotisivut menevät uusiksi syksyllä, mutta http://www.kn-metal.tk/ ajaa edelleen asiansa.

Kirjoittanut bze

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.