Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

C-4:lle levytyssopimus

Mikseri.netin Top-40 -listalla viihtynyt C-4 on kiinnitetty levy-yhtiön huomiin.


C-4 on tyyliltään melodista trancevinguttelua. Darude, Jurgen Vries ja Avanto ovat suuria vaikutteita.

Projektin takana on Mikseri.netin toinen perustaja Arto "Ape" Aaltonen. "On ollut hauskaa henkilökohtaisesti kokea, mitä Mikseri.net voi artistille tarjota. Olen saitin perustamisesta asti pitänyt myös omia biisejäni levityksessä ja nyt kaikki huipentuu levytyssopimukseen. Odotan innolla miten radiokanavat ja dj:t ottavat kappaleen vastaan.", Aaltonen kertoo.

Projektin kiinnitti KHY Suomen Musiikki Oy. Ensimmäisenä singlenä julkaistaan kesäinen San Diego. Biisi julkaistiin alunperin Mikseri.netissä, josta sen bongasi Kari Hynninen. Hynninen on toiminut mm. BMG:llä ja tullut kansalle tutuksi mm. Popstars -tuomarina. Vuoden alussa hän perusti oman levy-yhtiön, jonka listoilla on tällä hetkellä mm. Egotrippi ja Fork. "Latasin San Diegon ja huomasin kuuntelevani sitä kaksi päivää peräkkäin. Tällä biisillä on mahdollisuuksia vaikka kuinka pitkälle", Hynninen hehkuttaa.

Alkuperäinen San Diego on edelleen ladattavissa Mikseri.netistä. Singlenä julkaistava versio on kokonaan uudelleen tuotettu ja miksattu. Singlellä on myös kovat remixit Acculta, Pasi Korhoselta sekä Choralelta.

San Diego -single julkaistaan kevään/kesän aikana.

www.mikseri.net/c-4


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

KHY Suomen Musiikki Oy / Kari Hynninen
kari.hynninen@suomenmusiikki.fi
puh. 040 824 3915

Kirjoittanut Ape

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.