Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Greatest Bits julkaisukeikka

Suomen suurimman vapaan musiikin nettiportaalin Mikseri.netin ja levy-yhtiö Universal Musicin yhdessä järjestämän Greatest Bits -kilpailun voittajat on koottu yhdelle kokoelma-albumille, joka ilmestyy kauppoihin pe 29.10. Kilpailu tavoitti yli 2000 innokasta osallistujaa, joista Mikseri.net ja Universal Music valitsivat 24 parasta kappaletta yleisöäänestykseen. Kaksitoista kappaletta pääsi mukaan tälle lokakuun lopussa julkaistavalle kokoelma-albumille. Yhteistyön ideana ja tavoitteena on nostaa Mikseri.netin kautta esiin uusia kykyjä, joilla ei ole voimassa olevaa levytyssopimusta.


Greatest Bits -kilpailu on sarjassaan ensimmäinen, ja tarkoituksena on käynnistää samanlainen mittelö marraskuun puolessa välissä, jolloin kilpailulle avataan kokonaan uudet omat sivut. Mikseri.net tavoittaa kuukaudessa yli 125 000 kävijää, biisejä löytyy lähes 30 000 ja artisteja 9000. Universal Musicin toimitusjohtaja Gugi Kokljuschkin ja Mikseri.netin perustajiin kuuluva Arto Aaltonen uskovat internetin voimaan ja mahdollisuuksiin löytää lahjakkaita musiikintekijöitä ja tietysti samalla antaa valtaväylä artisteille tuoda omia teoksiaan paremmin esille.

Levyltä löytyvät biisit koostuvat niin suomihiphopista kuin rankemmasta hevistä. Väliin mahtuu Charayanan keskieurooppalaistyylinen tanssibiitti, happy-go-luckyn aisteikas nu-jazz-irroittelu ja aino.:n rokahtava "Anna mun". Albumilla on myös visuaalisena maistiaisena musiikkivideo Apollon "Peli"-kappaleesta, joka on tanssittavaa positiivista suomihiphoppia. Kokoelma on siis monipuolinen paketti rytmimusiikkia, rockia, heviä ja poppia.

Greatest Bits, Vol. 1

1. Juha Kiili vs. Kfied: Navawhore
2. Apollo: P E L I
3. happy-go-lucky: Kind of Red
4. NodBat: Mun täytyy feat. MinnaM
5. Charayana: Liberation (radio edit)
6. PehmoA: Keneen uskoo feat. Miraakkeli
7. Chase: Bounce 4 Me
8. Kfied & Senesty: Pick It Up
9. I Was A Teenage Satan Worshipper: Scandinavian Boy
10. aino. : Anna mun
11. Major Label: Down the Sunny Road to Hell
12. Northern Discipline: The One
+ Apollo: Peli -video (ohj. Petri Lahtinen)

Albumin julkaisukeikka on ke 27.10 R'n'B Cafen yhteydessä Helsinki Clubilla, Yliopistonk. 8, jolloin lavalle nousevat suomihiphopin nousevat tähdet Apollo ja PehmoA, r'n'b vaikutteinen Chase sekä englanninkielinen hiphop-akti Kfied. Ovet aukeaa klo 21, vedot alkaa 22:30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kirjoittanut Ape

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.