Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Greatest Bits -kilpailun palkintoja

Mikseri.netin ja Universal Musicin järjestämä Greatest Bits -kilpailu on käynnistynyt räjähdysmäisesti. Kilpailun ensimmäisinä päivinä biisejä on tullut lähes sadan kappaleen päivävauhdilla.

Olemme avanneet infosivun Greatest Bits -kilpailun palkinnoista osoitteeseen
www.mikseri.net/www/gbprizes.php

Käy tutustumassa tarkemmin mitä voit voittaa äänestämällä tai kilpailuun osallistumalla!


Greatest Bits -kilpailun viralliset yhteistyökumppanit ovat D&L Marketing Oy, CD-Linja Oy, Rockstar Productions Oy ja Deluxe Music.

D&L Marketing Oy on maahantuonti- ja tukkumyyntiyritys, joka tuo maahan kodintekniikkaa sekä terveysalan tuotteita. Edustuksessa ovat seuraavat tuotemerkit: TDK, Thomson, Kenwood, Vidal Sassoon, Melitta ja Mediwave.

CD-Linja, Digital Communication Media Oy on innovatiivinen, täyden palvelun levytehdas, joka tarjoaa kattavia ratkaisuja digitaalisen tiedon monistamiseen ja jakeluun. Yritys valmistaa CD- ja DVD-levyjä ja tarjoaa alan parasta palvelua ja osaamista. CD-Linja on osa kansainvälistä Digital Communication Media-konsernia ja selkeä markkinajohtajana Suomessa. Yhtiön palveluksessa on 30 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 6 milj. euroa.
Konsernin uusin palvelu DIODE (Digital Information On Demand) mahdollistaa tiedostojen laillisen kaupankäynnin internetissä ja kännyköissä. Kaikki tuotteet yritys tekee ihmisille iloksi ja hyödyksi - kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

Rockstar Productions Oy on vuonna 1998 perustettu äänitystudio / äänituotantoyhtiö, joka sijaitsee Hyvinkäällä. Rockstar tekee kappale/albumituotantoja, demo/omakustanne-äänityksiä, äänituotantoja radio- ja tv-mainoksiin sekä äänen jälkikäsittelyä.

DLX Deluxe Music on osa Scandinavian suurinta soitinalan yritystä. DLX aloitti toimintansa Helsingissä vuonna 1998 ja liikkeen asiakkaisiin kuuluvat niin harrastajat, opettajat, erilaiset yhteisöt kuin huippuartistit/-studiot. DLX:n toiminnan perustana ovat asiantunteva palvelu ja asiakkaille annettava tuotetuki. DLX Deluxe Music sijaitsee Malmilla osoitteessa: Kirkonkyläntie 15, 00700 HELSINKI.

Kirjoittanut Ape

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.