Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Muutoksia asiakaspalvelussa

Mikseri.net on muuttanut muutamia käytäntöjä asiakaspalvelun suhteen. Käyttäjät voivat tästä lähtien tehdä itse käyttäjätunnuksen ja sähköpostiosoitteen muutokset. Myös palautteen lähettäminen asiakaspalveluun onnistuu nyt helpommin uuden Palaute-sivun ka

Käyttäjätunnuksen vaihtaminen on maksullinen palvelu. Käyttäjätunnuksen vaihtaminen voidaan tehdä tekstiviestillä, tarkemmat ohjeet tunnuksen vaihtamiseen löytyy oman profiilin asetuksista. Mielestämme käyttäjätunnus on niin yksinkertainen asia, että se pitäisi saada heti ensimmäisellä kerralla kuntoon Mikseriin liityttäessä. Tämän vuoksi tätä asiakaspalvelun ylimääräistä työtä on nyt vähennetty. Emme toisaalta myöskään halua, että käyttäjätunnuksia vaihdetaan päivittäin, joten palvelu on tästä syystä maksullinen.

Sähköpostiosoitetta vaihdettaessa lähetetään uuteen osoitteeseen sähköpostiviesti, joka sisältää aktivointikoodin, jolla varmennetaan uuden sähköpostiosoitteen toimivuus.

Uudet käytännöt helpottavat sekä käyttäjien että asiakaspalvelun elämää. Toivottavasti myös te, arvoisat käyttäjämme, olette samaa mieltä. Palautetta voi lähettää uutta Palaute-sivua käyttäen! :-)

Kirjoittanut Ape

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.