Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

On siis kevät

Jos on vielä hanki maassa ja huurretta koivun oksilla, on myös rinnoissamme kevättä. Sen huomaapi siitä, että linnut laulelee iltaisin (kotini lähistöllä on huuhkaja huhuillut yökaudet jo viikkoja) ja naiset, referoin lähinnä vaimooni, saavat ihmeellisiä "kuntoon kesäksi" illejä. Tähän lisäisin vielä odottamattoman ilon joka on kohdalleni osunut, joka koiran muodossa kotiini tunkeutui, juuri niin: "tunkeutui", olen varma siitä että kevät on kohdannut tämänkin maailmankolkan.

Mutta se siitä yleisjauhannasta. Coned- tuoteperheessä herra A on hauskuuttanut meitä kitaraostoksiensa kommelluksilla. Herra A:n tarkoitushan on ilahduttaa poikaansa, -virtuoositeetin omaavaa jälkikasvuaan, hyvinkin ruhtinaallisella taiteilija-apurahalla, josta kehkeytynee sähkökitaran muodossa uusi luottosoitin kisselle. Noo, enpä kerro enempää, sen saa herra A itse julkaista, mutta paljastan sen verran että asiaan on sotkeutunut myös (viisas) itämainen munkki. :D , Omoa ja Davis. Nuolistakin on puhuttu..

Herra M on kokenut musiikillisen heräämyksen ja on vain ajan kysymys, milloin mies ryhtyy kokopäiväiseksi muusikoksi. No, ei ehkä sentään, mutta jotain uutta otetta hra säröhelvetin kuosiin on piirtynyt. Sanoisinko sitä ammattitaidon lisäykseksi, vaiko kokonaan vanhankin menetykseksi.. No, itse pidän linjastansa, jonka tarkkaavainen kuulija kuulee myös ETO:n Taivaan Lainaa -biiisissä, vaikkakaan miksaus ei ole aivan parhaasta päästä.

En voi olla myöskään mainitsematta hra K:n viimeaikaista paneutumista Coned-materiaaliin. Jos ei nyt sentään niin riehakkaaksi olekaan ruvennut että bassoraitoja olisi soittanut äänitteisiin, mutta todellisella antaumuksella ja sävyisyydellä kokonaissoundin paranteluun live-olosuhteissa, joka on mielestäni luonut hyvää henkeä koko bändiin.

Siis mainioilla fiiliksillä olemme rahjustaneet tätä sohjon kyllästämää lopputalvea, ja onpa puheissa vilahdelleet sellaisetkin sanat kuten: "uudet tarkkailukaiuttimet" ja "pitkäsoittolevyn tekeminen". Pikainen lompakonpohjan tarkastelu saattaa uudet hienot ideat kylläkin useasti hmm.. toiseen valoon.. Jokatapauksessa treenit ovat olleet kovasti menestyksekkäitä, ja ymmärtäähän tuon, kun yleisönä on pääasiallisesti vain itse bändi! :D Keikkatilanne on edelleen surkeahko, tai eihän meillä kukaan ole yrittänytkään keikkoja myydä, joten se tilanne ei äkkiä korjaannu.. No onko keikka elämän tarkoitus, sitä sietää pohtia.. Henkilökohtaisesti se saattaisi sitä ollakin.. Kyllä muusikko on jollakin tapaa pervo, kyllä sen pitäisi päästä silloin tällöin nolaamaan itsensä oikein julkisesti. :D

Uutta piisimatskua on kyllä kovalevyt pullollaan, mutta jalostukset ovat jollakin tapaa jokaisessa biisissä vaiheessa.. Sitäpaitti kriittisyys tekemisiään kohtaan on kasvanut. Ekaksi riitti se, että saatiin jotain nauhalle. Seuraavaksi piti saada jokunen sointukin ja rytmi vähän lähelle tavoitetta. Sitten olis tarvinnut saada jo jotain hyviä soundejakin.. Sen jälkeen on ajatuksiin tullut että sais ne äänitettävät biisit olla hyviäkin.. Mahdottomaksi tuo on mennyt, kun pitäisi olla hyvä biisi, hyvillä soundeilla, oikein soitettuna.. Huhhuh.. Siihen me emme pystyne..?

Ei muuta kuin Moro!! -S/CS

Kirjoitettu Wednesday 18.03.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: