Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Oho

Onpas aika virrannut siitä, kun viimeksi olen kommentoinut tänne yhtään mitään. Okei, asioita on tapahtunut.

Julkaisusta:
EP on valmis, masteroitu, kansitettu ja toimitettu painoon. Tullee julkaisuun Levyvirastoon plus pariin muuhun paikkaan. Jumankeuta meinannut mennä hermot ihan pikkaisen tähän prosessiin. 8 kuukautta sitten oli kaikki valmista ja julkaisu tapahtuu kaikkein epäkiitollisimpaan aikaan. Hoh-hoijaa. Pääasia kuitenkin se, että saadaan homma liveksi. Mahtavuutta.

Neljä biisiä tuosta löytyy ja kantaa nimeä "pitkät punaiset varjot" pituutta rapiat 20 minuuttia.

Syksyllä olisi tarkoitus julkaista ns. B-puoli, vanhojen vinyyliaikojen muistoksi, johon tulee toiset neljä kipaletta. Kolme biisiä jätetään noista yhdestätoista nauhoitetusta kokonaan julkaisematta (okei, yksi niistä on julkaistu promona viime kesäkuussa "kirjoitan nimesi tähtiin"), mutta pari jää pois - ehkä niille jotain käyttöä joskus löytyy, mutta tuskinpa.

Josta tulikin mieleeni, että täytyy varmaan päällystää noilla vanhoilla promosinkuilla jokin hämeenlinnan kivitoreista :)

Ai niin, webbisivutkin menevät uusiksi. Vastaamaan uutta visua.

Kesä:
Voipi olla, että puuman henkilökunnan kesälomien takia meille tulee viikon parin totaalinen soittotauko, joka ei ole kivaa. Tavoitteena olisi kesällä saada biisit (n. 10 omaa plus yksi / kaksi lainaa) keikkakuntoon elokuuhun mennessä. Onnistuu, jos vaan jaksetaan ytimeen hoitaa asioita. :)

Akilla ja mulla on jonkinlainen ketsuppipulloilmiö menossa, vähän ravistelee niin koko ajan tulee uutta materiaalia, joka tietenkin on paljonkin parempaa kuin vanha, mutta ei me emme hylkää vanhoja klassikoita. Heh!

Kesällä tarttis seurata kanssa joitakin muita orkestereja livenä, mutten tiedä kerkiääkö tai huvittaako. Sydän sydän pitäisi nähdä livenä. Meinaan aikas omituisen kiinnostava orkesteri, samoin kuin Kuolleet Intiaanit, joilta pitäis tulla uusi levy lähiaikoina. Vähän puhuttu, että mentäisiin katselemaan Wanajafestivaaleille paria orkesteria, ja ämyyn tiätty. Jaksaako? Tiedä häntä.


Syksy:
Elokuun puolenvälin paikkeilla menemme muuten studioon - ehkä, jos biisit ovat kuosissa. Tarkoituksena äänittää kaksi tai kolme uutta biisiä, biisien sovitusprosessia voi seurata yhtälön alta. Tällä hetkellä paikasta auringossa taistelee noin kuusi kappaletta, joista yksi Golem on puuman vanhimpia kappaleita, muita messeviä ovat "Kuningas", "Valssi", "...mutta eihän meitä ole", "Maailman lapset" ja kenties joku raakileista "Häpeä", "Lasinen satakieli" jne jne. Mä menen taas jonakin yönä työstämään tuota treenikämpällä työstämäämme demottelua, jotta saisi hommat kuosiin siinä. Teen taasen uusiksi parin biisin laulut plus sanat, koska ne ei funkkaa eikä popita. Yhdessä biisissä on muuten tällä hetkellä vähän toistakymmentä kitararaitaa, joista mun tarttis karsia kaikki muut paitsi kolme pois. Kiitos.

Mulla on jotenkin sellainen kutina, että tuollainen 3-4 biisin EP-julkaisu on tai voisi olla meidän musiikille sopivin ilmiasu. Miksi? Koska ihmiset ei jaksa kuunnelle surumielisiä jollotuksiamme mitenkään järjissään 20 minuuttia kauempaa. Miksi sitten teet tuollaisia sanoituksia? EI TULE MUITA! :)

Ainiin. Syksyllä mennään keikoille. Mahtavuutta. Ilmoittelen paikoista ja ajoista. Saa muuten koodailla meillepäin, jos jossakin on hyvää settiä tarjolla, miellellään tullaan tuhoamaan ihmisten yöunet.

-pee

Kirjoitettu Monday 19.06.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: