Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

VIPER ARMS ETSII KITARISTIA!!!

Lead kitaristimme Heidi ilmoitti tosiaankin eilen, että hän aikoo jättää Viper Armsia syksyn aikana. Mikä on ihan ymmärrettävää, koska hänen lapsensa vie paljon aikaa ja energiaa, ja olisi aika paha herätä eräänä päivänä ja huomata, että muksu on kasvanut hirveäksi teinikorstoksi sillä aikaa, kun itse eli rokkarielämää paikallisen ämmärokkibändin parissa.

Viper Armsin muut ei niin aloille asettuneet jäsenet jatkavat siis matkansa kohti fortune and famea ja etsivät nyt vimmatusti uutta soolokitaristia. Tästä se etsintä sitten alkaa (elän toivossa, että joku muukin kuin CS:n jäsenet lukevat tätä blogia...).

Jos olet...

-nainen

-kitaransoittotaitoinen (ei tarvitse olla mikään virtuoosi, mutta koska etsimme lead kitaristia, pitäisi perusasiat olla hallussa)

-yli 18v (baarikeikkoja varten, allekirjoittanut voi kuitenkin adoptoida sinut ja toimia valvovana huoltajana k-18-vyöhykkeissä, jos olet oikein taitava alaikäinen)

-(optional) suhteellisen terveitä elämäntapoja omaava (kitaristi ja basisti viinaan meneviä, mutta muihin aineisiin emme koske!)

... niin tervetuloa treenikämppäämme kuuntelemaan metelöintiämme ja ehkä pidemmäksikin aikaa metelöimään kanssamme! =)

Jos joku tuntee hakuehtoihin sopivaa henkilöä, niin lähettäkää viesti eteenpäin!


Tässä vielä sähköpostiosoitteeni: soffe_w@hotmail.com

Kirjoitettu Friday 25.07.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: