Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

24.5.08 Soma ja Olavi Uusivirta, Henry's

Viimeinkin oli taas tarjolla hyvää livemusaa neidin korville. Ehdoton baari-ilta, ja olihan onneksi lauantai :). Matkalla baariin neiti sai huomata, että Indicahan se siellä torilla soitteli parhaillaan. Mitäh, miksei siitä ollu infottu missään niin että neitikin olisi tiennyt asiasta.
Uudet korkkarit veivät neidin siis Henkkaan. Kivasti neiti sai baarimikolta juoman messissä lipun, joka mahdollisti ilmaisen päiväkäynnin liikuntakeskukseen. Neiti oli silleen: "Mulla EI ole kyllä käyttöä tälle", johon baarimikko: "Yllätä itsesi". Neiti: *sisäistä naurua*.

Soma lämppäröi Olaa. Neidin yllätykseksi rummuissa olikin sit Heikki. Vesa vitsailikin et Heikki on jättänyt Euroviisut väliin heidän keikan takia :'D. Yleisöä kiiteltiin myös paikalle saapumisesta, vaikka mekin olisimme voineet olla vaan tuijottamassa jotain Euroviisuja. Olakin oli keikan aikana lavalla muutaman biisin ajan soittelemassa jotain tamburiinia tms (neiti tuntee soittimet). Soma soitteli uuden levyn biisejä, jotka eivät kaikki olleet tuttuja neidille, mutta ainakin Kosketus on poissa -veisu on jo ehtinyt ns. syöpyä neidin mieleen. Uusista biiseistä myös Radio Suomi soi ja Olen tuottanut surua jäivät kivasti mieleen. Vesa muisteli välispiikissään heidän olleen Kuopiossa viimeksi kaksi vuotta sitten Technicolouria lämppäämässä ja Vesa toivoi Technicolourin olevan jo edesmennyt bändi :O. Mitähän muuta Vesa möläyttelikään spiikeissään (neiti rakastaa takertua välispiikkeihin!)..Niin, Vesa infosi heidän kitaristin tarvitsevan majoitusta keskustasta :''D. Neidistä oli vallan harmi että kyseessä oli kitaristi eikä basisti xD.

Biisilista (Soman sivuilta):
Vaeltajasydän
Kultainen palomino
Olen tuottanut surua
Radio Suomi soi
Hollywood
Rakkaus on jättänyt Maan
Kosketus
Vaiheita
Ei ole kysymyksiä
Viimeinen surmanajaja

Ola aloitti sitten yhdentoista jlkn keikkansa. Uusia biisejä kuultiin kivasti. Neiti ei edes muista mitä kaikkea kuultiinkaan..Varsin Olavimainen keikka x). Kivasti neiti teki taas epähuomion: illan valaistus ei juurikaan parantunut Olan astuessa kehiin. Valomies tuntui nukkuvan. Keikka olisi ehdottomasti kaivannut kivemman valoshown. Encorekin sit saatiin. Ola oli tulkitsijana hyvä, mutta niin oli kyllä Vesakin. Neiti ei voinut sanoa kummasti keikasta piti enemmän.

Loppuilta: Yllättävien tuttujen näkemistä, humaltumista hyvää tahtia..(se yksi shotti oli ehdottomasti neidille liikaa!). Neiti löysi itsensä jammailemasta tanssilattialtakin kun Olan rumpali niin kauniisti neitiä pyysi tanssimaan ja neiti ei osaa sanoa ei. Ja neiti ei ikinä tunnu kesäöinä päätyvän heti baari-illan jlkn suoraan kotiinsa.. ulkonakin on niiiin kiva hengailla.

Sunnuntain hedari tuntui sit kestävän ikuisuuden. Neiti voisi ehdottomasti vähentää juomistaan..

Kirjoitettu Monday 26.05.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: