Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

19.9 FM2000 ja Stam1na, Kuopion Henry's

Tätä keikkaa olikin odotettu. Ennakkolippu tuli hankittua levykauppaäxästä päivällä ja hyvä niin,
koska keikka olikin jo loppuunmyyty, kun neiti viimein vähän ennen kymmentä baariin ehti.

FM2000 orkesterin neiti oli nähnyt joskus about kuusi vuotta sitten livenä. Bändi ei kolahtanut neitiin silloin,
eikä se kyllä nytkään suurta vaikutusta tehnyt. Neiti ehti ihmetellä keikkaa jotain 15minsaa kun joku heviletti tuli häiritsemään yksinäistä neitiä *murr*. Neiti ei tykkää jutella kesken keikan!! Tuli huomattua sekin ylläri, että yleisö koostuikin enemmän pariskunnista kuin yksittäisistä miehistä.
Yleisö oli lämppäriä kohtaan hieman vaisuhko. Harmillista tietty bändiä kohtaan. Neidilläkin oli ehkä hieman tylsää, sillä neiti ehti huomata et valomies (anteeksi nainen) käytti valoja päällä tyyliin: punainen-vihreä-sininen-keltainen ja sit taas sama uudestaan..ah kuinka järjestelmällistä. Saatiin encorekin bändiltä. Baarimikko tosin ei meinänny sitä tajuta kun laittoi baarin valaistuksen jo päälle. Jonkun piti käydä vihjaisemassa et hei bändi soittaa kyllä vielä!

Stam1nan aloittaessa yhdeltätoista soiton baari oli jo niin täynnä, mutta neiti säilytti kuitenkin paikkansa eli hyvän näköetäisyyden lavalle :). Snadisti kyllä harmitti korkojen puuttuminen saappaista, sillä muut ihmiset olivat yllättävän pitkiä.

Stam1nan keikkasetti oli todellakin erilainen kuin kesän festareilla. Bändi oli kyllästynyt soittamaan uusia veisuja ja tutuimpia biisejään, joten nyt kuultiin sit vanhempia veisuja ja niitä vähemmänkin soitettuja biisejä. Ihan nice, mutta neiti ainakin olisi niiiin halunnut kuulla vaikka Muistipalapelit tai Voima vastaan vihan. Lääkkeen kyllä soittivat.
Stam1nalla oli kans käytössä ihan vaan paikan valot, mutta ne klaarattiin nyt paljon tyylikkäämmin läpi. Paljon kirkasta valaistusta.

Bändin heviletit heilui taas niin hurjasti. Hyrde haastoi kitaransoitossa Pexinkin. Hyrde veti kyllä kitaraosuudet Pexiä paremmin tai tyylikkäämmin :D. Tällä kertaa ei juurikaan kuultu hyviä välispiikkejä :O. Hyrde tais olla siinä suhteessa vähän jäässä.

Saatiin muutaman veisun encorekin. Keikka kesti about reilun tunnin, mutta tuntui silti et kaikki loppui ihan liian pian.

Voi kun ois parempia muistikuvia biisilistasta.

...

Loppuilta: Montas mää join? Baarimikko vitsaili et voisin tarjota hänellekin kaljan :'D (kävinkö liian usein tiskillä kenties xD) Kaveri halusi maistattaa drinkkiään ja arvuuttaa neitiä et mitä siinä on. No neiti on huono maistaja, tyyliin: "lakritsaa!" Kaveri: "tässä on kyllä mustikkaa :D". Hups. Alkoholi vie kenties neidin makuaistin?
Stam1nan ihqua rumpaliakin oli myös ihan pakko käydä ahdistelemassa, kun kerrankin herraa baarissa näki.
Neiti niin tykkäsi hiplailla herran hiuksia<3. Oli kyllä erittäin antoisa keskustelutuokio Kaken kanssa. Neiti oppi uutta. Kake on ihqu! Pexiäkin näkyi baarissa PMMP-paita päällä. Hyrdellä oli puolestaan neidin mielestä järkyttävä pipolook x).

Niin joo ja valomerkkiin meni taas, mutta taidolla otettiin :D

Kirjoitettu Saturday 20.09.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: