Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

25.4.07 Cyan Velvet Project, Day Eleven

25.4.07 Henry's pub - Cyan Velvet Project ja Day Eleven.

Tännekin jotain..vaihteeksi..
Olipas ihanaa olla VIP :D (säästyi huimat 3€), piti sit keikalle eksyä, lähinnä Day Elevenin takia.

Olin myöhässä, mutta onneksi myös lämppäri oli myöhässä.
Cyan Velvet Project yllätti ihan positiivisesti. Huvitti tosin kun katoin eka tyyliin et: "mitäh, oliko tässä bändissä kaks naisvokalistia?!". No tarkempi tsekkaus osoitti, että toinen vokalisti oli ihan mies. Herralla tosin oli vaan varsin kiva hame ja sukkikset. Vallan ehdin jo ihailla tätä tyyliä<3. Tykkäilen näköjään feminiinisistä miehistä. Bändin basistillakin oli kivasti hame päällä, pidempi tosin :D. Cyan velvetin naisvokalisti oli sit puolestaan varsin karismaattinen. Hauskasti roolit sekoittuneet. Pidin mimmin piilareista ja lavaesiintymisestä. Jotenkin vain kolahti. Jep, kiinnitän huomiota epämusiikillisiin asioihin x).
Bändin musiikki sinänsä..,no jaa, industrial metal ei ehkä ihan kuitenkaan ole sitä musaa mitä mä kuuntelen, mutta livenä kuitenkin ihan jees. En tyrmää. Sain kicksit naisvokalistista, se veti hyvin :D.


Day Eleven..hhmm. Sanottakoon, että mulla on pieni fiksaatio rastapäisiin laulajiin<3 (Lapkon ja Subbareiden keikkoja odotellessa<3). Day Elevenissä oli kivasti stemmalaulua. Mikkejä riitti. Jotenkin odotin paljon tältä bändiltä, kun olihan bändissä kolme kitaristia. Soundia olisi luullut löytyvän. Huomasin kuitenkin heti ekan biisin aikana et soundit tökkii. No luulin laulajankin sen huomaavan, mut yllätys olikin pieni, kun laulaja kehoittikin pienentämään vaan hänen omaa mikkiään.. Ja mielestäni just toisinpäin ois ollu parempi x), koska laulu jäi ikävästi raskaiden soundien varjoon. Itse asiassa en edes kuullut laulajan välispiikkejä :o. Bändin lavakukkoilu oli kyl ihan katsottavaa. Jotenkin laulajaa vain katseli mielellään (ylläri), herra otti yleisönsä, ja yleensä just kiinnitän enemmän huomiota soittajiin, mut tällä kertaa juuri laulaja sai mun huomioni ;) tai no soittihan hänkin kyllä kitaraa hieman :D.

Encorella toinen kitaristi vähensi kivasti vaatetustaan eli soitteli rumpalin seurana ilman paitaaa, joten eihän siitä voinut olla diggailematta. Paljasta pintää sentään ;D. Olikohan se just kitaristi joka omisti just sellasen pääkallopaidan, jonka itsekin olin aikonut taannoin ostaa, mut ajattelin sen olevan liian glamrock. Huvittavaa. Onneksi minä en nyt omistanut sellaista paitaa, sillä olisin varmaan saattanut laittaa sen paidan juuri tälle keikalle :D. Ehdin ennen keikkaa veikkailla niinkin epäolennaista asiaa kuin et laulaja vetää taatusti raitapaidassa keikan, ja näin muuten kävi (vähäx mä oon hyvä), tosin encorella laulajalla oli sentään enää t-paita päällä. Kuultiin encorella muuten joku AC/DC-coveri. Day eleven oli ihan viihdyttävä, mutta soundit oli mielestäni aika huonot tai ehkä se johtui vain siitä, että oli niin outoa olla pitkästä aikaa pienellä baarikeikalla. Ja pakko myöskin sanoa, että pidin enemmän Cyan Velvet Projectin valoista kuin Day Elevenin valoista, jotka olivat ihan liian valoisat.

Loppuilta: Mikä loppuilta? Mun piti vaan käydä parilla!! No lipsuin yhdellä. Mieluiten oisin lipsunut vielä toisellakin, mutta aamuinen työhaastattelu velvoitti olemaan vähemmän rappiollinen. Illan aikana multa varastettiin suudelma! Siis kääk! Miten suudelman voi varastaa :O? No nähtävästi voi.. sen sain huomata! Hiemanko argh. En pidä yllätyksistä. Toisaalta nyt mä ehkä tajuan miltä miehistä tuntuu, kun mä pussailen heitä yllättäen xD. Taidan lopettaa sen. Tuokin pussaileva heviletti sai kuulla multa sanat: "hei hei!" Vähän olen tyly. Oma käsi, paras käsi ;D

Viihteilen taatusti next time vasta hyvän ajan kuluttua...Miksiköhän paikallisen meno alkaa tuntua jotenkin tylsältä nykyään :o.

Kirjoitettu Thursday 26.04.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: