Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Mistä tämä kertoo?

Höhöö, 16. helmikuuta 2008.

Joinakin päivinä on ollut sama fiilis. Se siis että on juuri se tietty päivä, niinkuin tänään on 16. helmikuuta 2008, että joillakin ihmisillä saattaa tietysti olla vähän jännittävämpi elämä tietenkin. Fiiliksiä tulee ja menee, senhän tajuaa jo ihan pienenä jäpikkänä. Jos alkaa stressaamaan se, että jalankulkijat ovat aina menossa suojatiellä silloin kun on kiire ja pitää kääntyä joko vasemmalle tai oikealle ja ei kerkee tarpeeks nopeesti kun siinä eessä just AINA SILLOIN kulkee kun ON KIIRE jalankulkijoita niin menee hermo ihmisellä, olen huomannut ja toisinaan ihmetellyt miksi.

Joinakin kertoina kyydissä on myös ollut kiire milloin kouluun milloin töihin, milloin kauppaan ostamaan 2 kahvipakettia ja oikeesti kun on kiire joskus kun on vaan semmonen fiilis että mitä nopeemmin saa käsiinsä jotain, niin sitä parempi ja onnellisempi juttu. Niinkuin onkin. Ja välillä on oikeesti semmosta "ei-herran-jumala" tolla on ajokortti, mulla ei ... -meininkiä. Jee!!

Koirat ja oikeastaan kaikki muutkin eläimet ovat aika hassuja otuksia. Meidänkin koira esimerkiksi liukastelee aika usein ja pitää ihan hitosti raejuustosta. Enkä ihmettele, hyväähän se on.

Kirjoitettu Saturday 16.02.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: