Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Korpelaisen Erno Jyväskylästä hyvää päivää.

Minimalismi. Determinismi. Paksuus. Mystiikka.

Musiikki on ollut pääasiallisesti tähänastisen elämäni kiintopiste, musiikkiluokat käyty ja monenmoista projektia ja bändiä läpimentynä on kaikenlainen musiikinteko ja soittaminen tullut varsin tutuksi. Oma matsku on vaihdellut niin omintakeisesta syntikkapopista ja trakkeripiiseistä ihan isomman luokan bändi- ja orkesterisävellyksiin, nykyisin tosiaan keskittyen pelkästään tuohon konemusiikkiin.

Vaikutteita ja lemppariartisteja/bändejä on aivan liikaa ja liian monesta genrestä että niitä tässä mainitsisin...omat biisit on aina mitä milloinkin, mutta rakastan totisesti yksinkertaisia saundeja, hyvänä esimerkkinä perinteinen, puhdas neliöaaltomuoto :)Keskilopuksi mahtavaa sekoilua:

"Esittämisen avaruus ja aika ovat yksi viitekehys, sen aika ja avaruus, mitä esittäminen esittää, ovat toinen. Tämä metafyysisesti viaton seikka luo silti perustavan metafyysisen luokan: kun osa maailmasta tulee näin sommitelleeksi tarinan, tämä maailman osa on havainnoitsija. Tämän vuoksi on maailmassa havainnoitsija, jokin jollaista on olla jokin." - Daniel C. Dennett, Tietoisuuden selitys
Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: