Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ootan sitä päivää...

Enää ei tarvitse odottaa kovin kauan, sillä hyvällä säkällä julkaisen otsikon mukaisen teoksen vielä tämän illan aikana. Kun pää saatiin auki, niin uutta matskua alkaa pukata kuten vähän ennustelinkin. :)

Vieläkin olen hiukan epävarma laittaisinko tämän sooloprojektini alle vaiko remix-projektiin, sillä tavallaan kyseessä on remix. Biisi on nimittäin varsin vanha, yli kymmenen vuoden takaa. Teimme sen yhdessä silloisen bändikaverini Paulan kanssa. Hänellä oli sanat, johon minä tein sävellyksen ja taustat. Paula myös lauloi lead-laulut.

Biisiä ei ole koskaan julkaistu missään muodossa, mikä puolustaisi sen sijoittamista The Plan -nimen alle. Vaikka biisi on vanha, olen säännöllisin väliajoin palannut tekemään siitä erilaisia versiota. Tämä on niistä uusin, ja olen työstänyt sitä noin viikon ajan, pikkuhiljaa. Alkuperäisversio on muuten on tänäkin päivänä kuunneltuna varsin hyvä, kaikessa muovisuudessaankin. Siihen aikaan mulla oli yksi ainoa syna ja sekin minikoskettimilla varustettu Yamaha DX-100. <3

Tämä uusin versio retroilee hiukan orgaanisemmin. Kaipa tätä voisi luonnehtia jonkinlaiseksi harjoitustyöksi, sillä yritin loihtia ison orkesterin sointia jousi- ja brassiarreineen. Jossain vaiheessa tyyli uhkasi kääntyä houseksi, mutta lopulta soul-diskoksi - vai mitenkähän tätä voisi kuvailla? No turhapa sitä on kuvailla kun jokainen voi käydä itse toteamassa! :)

Lauluraidan tekninen taso on hiukan kehno, sillä siirsin sen neliraitanauhalta. Hassua kyllä, myös sanoitus on ehtinyt jäädä ajastaan jälkeen. Paulahan kirjoitti tekstin ymmärtääkseni omakohtaisista kokemuksistaan silloin kun hänen poikaystävänsä oli intissä. Tavoittaminen lienee ollut siihen aikaa nykyistä vaikeampaa, sillä kännykät eivät olleet vielä jokamiehen kapistuksia.

Kirjoitettu Sunday 02.04.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: