Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Supernaiivia kamaa tulossa!

No nyt tulee selityksiä... Eli miksi olen ollut viime aikoina laiskempi mikseri-käyttäjä johtuu ennen kaikkea siitä, että olen työskennellyt ankarasti valmistellakseni lisää kamaa uploadattavaksi.

Tällä kertaa kyseessä on peräti kokonaan uusi artisti, eli orkesteri nimeltä Supernaiivi, jonka kitaristina olen toiminut muutaman vuoden. Nyt lopultakin alan olla tyytyväinen biisien miksauksiin, ja sikäli kun muukin bändi antaa siunauksensa, voinen sanoa, että sinkku on valmis. Mikserissä sitä tullaan kuulemaan launtaista 20.11.2004 alkaen sikäli kun suuria vastoinkäymisiä ei ilmaannu.

Luvassa on rokkia, kuten vokalistimme Sam Regrets sanoisi. Edellisen omakustanteen sofistikoituneemmasta tyylistä palataan hiukan rujompaan ilmaisuun, mutta supernaiivilla tavalla kuitenkin. Vähintäänkin mielenkiintoista on nähdä millaisia reaktioita biisit aiheuttavat.

The Plan -projektin joulubiisikin olisi jo valmiina, mutta vielä en ole sitä julkaissut kun tuntuu siltä, ettei Joulu ihan vielä ole... Voi olla, etten kuitenkaan malta enää monta päivää odottaa. Grandmaster Santa, joka vierailee tällä äänitteellä, on jo alkanut hiukan painostaa:)

Kirjoitettu Saturday 13.11.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: