Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Supernaiivi promosinkku ulkona

Lupasin laittaa Supernaiivibiisit näkyville jo eilen, mutta kun oli pienet levynjulkaisukekkerit, jäi homma tekemättä. No, ehkäpä päivän viive sallitaan:) Biisit saivat hyvän vastaanoton kaveripiirissä, toivottavasti myös täällä!

Nyt kun kuuntelin tuorein korvin näitä biisejä niin pisti korvaani se, että olenpa tainnut lisätä masteroinnissa vähän liikaa yläpäätä. Piti vain hiukan kirkastaa soundia, mutta siinä kävikin niin, että ässfät alkoivat chufhista, ja pellitkin chihishevät jo hiukan häiritcheväshti. Varsinkin kun kuuntelin lofina, oli vaikutelma jo lähes koominen. Sen siitä saa kun lähtee hätäpäissään tekemään viime hetken muutoksia miksaukseen :)

The Plan -projektin joulubiisin päädyin myös julkaisemaan, ehkä hiukan ennenaikaisesti, muttajoka tapauksessa biisin alkutaival Mikserissä on ollut hieno. Kuunteluja on tullut kivasti, ja muutama erittäin hieno kommentti. Nyt en ole vielä uskaltanut katsoa listamenestystä, mutta uskoisin myös sen olevan kohtuullinen. Pientä vetoapua tuli Joululaulukisasta, johon ilmoittauduin. Koska olin pitkään ainoa osallistuja, ovat viestiketjun lukijat luultavasti käyneet kuuntelemassa mallia ;)

Kirjoitettu Sunday 21.11.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: