Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mikseriviikko ja mikseriviikko...

Työt ovat kasautuneet se verran pahasti, että mikserissä oleilu on ollut viime aikoina sellaista in/out tyyppistä... Ei siinä mitään, mutta kun samalla kaikki muutkin asiat ovat kärsineet. Muun muassa lenkkeilyharrastuksesta on enää haaleita muistoja...

No, ei kai kannata liikaa valittaa, sillä asiat voisivat olla paljon huonomminkin. Pikku anekdoottina kerrottakoon eilinen sattumus: istuskelin studiossani sohvan virkaa toimittavan runkopatjan reunalla (täysissä ruumiin ja sielun voimissa). No, en pelkästään istunut vaan sanotaanko, että jammailin... Anyway, hetkeä myöhemmin huomasin olevani lattialla, vieläpä niin, että ensimmäisenä laminaattia kosketti otsani. Kova on pääni selvästikin, koska kuhmuakaan ei noussut. Ainoastaan ranteessa tunsin pientä kipua, mutta sekin meni ohi. Tutkijalautakunnan mukaan onnettomuuden selittää paikoiltaan liukunut petauspatja, joka harhautti allekirjoittaneen luulemaan runkopatjan reunan olevan hiukan kauempana allekirjoittaneen painopisteestä.

Jotain muutakin on sentään tapahtunut. Fallen Angel otti yhteyttä ja ilmaisi halunsa tehdä remixin "She Used to Dream" -biisistä. Mikäs siinä, ajattelin ja lähetin parit tiedostot remixin taikinajuureksi. Seuraavan aamuna sainkin sitten tiedon, että remix oli valmis! Ja sitä seuraavana päivänä (muistaakseni) ilmestyi vielä toinen versio samasta aiheesta!

Vapaa-aika on tosiaan kulunut viime päivinä vähän muualla kuin Mikserissä hengatessa, mutta musiikillisissa merkeissä sentään, sanotaanko vaikka että mikseriä (huomaa pieni alkukirjain) ruuvatessa. Olen nimittäin työstänyt Supernaiivi-bändimme taannoisia äänitteitä ja lisäksi ikään kuin tuottanut erästä toista projektia, jonka anti toivottavasti päätyy myös Mikseriin jonakin päivänä!

Kirjoitettu Saturday 23.10.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: