Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Onko mainonnalla tehoa?

Tämän viikon aikana olen käyttänyt pohjattomasta markkinointikassastani noin kolme euroa "She Used to Dream" -biisin mainontaan mikserin etusivulla. Ensisijainen innoittajani moiseen leväperäisyyteen ovat ollet Makes69:n ylistävät kommentit ja kehoitukset. Samainen herra lienee lyhyen mikserikokemukseni perusteella itsekin aika innokas mainostaja.
Ja ne tulokset: Varovaisesti arvioiden kukin mainos on poikinut noin kymmenen kuuntelua lisää. Kokonaissaldo pyörii tällä hetkellä jossakin kuudenkympin pinnassa. Tokihan biisi löytyy vielä uusien soul/r'n'b-biisien luettelostakin, joten sieltä tulee ehkä toinen melko suuri osa kuunteluista. Kolmas suuri potti tulee ilmeisesti Makes69:ltä, jolla on kuulemma pakonomainen tarve kuunnella biisi aamuin illoin, uskoakseni hampaidenpesun kaltaisena rituualina, toivottavasti hiukan syvällisempänä sellaisena kuitenkin :)
Tällä hetkellä näyttää siltä, että palvelin on (taas) alhaalla, eli vain lofi-toimii, mutta jos ja kun se vielä nousee tänään jaloilleen, kasvattanen mainoskuluja vielä eurolla, tai tarkemmin sanoen 95 sentillä. Teen sen mielelläni myös siksi, että tällä vaatimattomalla panoksella autan ehkä mikseriä pitämään systeemit paremnmin pystyssä. :)

Kirjoitettu Friday 01.10.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: