Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Biisitehtailua

Kesälomani yhteydessä mulla alkoi poikkeuksellisen tuottelias kausi mitä tulee säveltämiseen ja sanoittamiseen. Mikserissä tämä ei vielä ilmene millään tavoin, paitsi ehkä siten, että olen kuluttanut aikaani täällä entistä harvemmin.

Olisi mukavaa saada näitä uusia teoksia myös tänne jonakin päivänä, mutta marssijärjestys on nyt sellainen, että biisit on tehty ennen kaikkea BMR-bändilleni. Jos biisit eivät bändille sovellu, saatan julkaista demot täällä, mutta tällä hetkellä toivon, että niistä mahdollisimman moni päätyy BMR:lle. Luonnollisesti on mahdollista myös se, että mikseriläiset saavat jonain päivänä kuulla kyseisiä biisejä BMR:n esittäminä.

Erilaisia biisiaihioita on tällä hetkellä koossa varmaan lähes sata, joista olen demottanut nyt 16. Materiaali on suomenkielistä, sillä olen ottanut jonkinlaiseksi projektiksi kehittyä myös sanoittajana, ja nimenomaan suomeksi. Olen saanut tähän projektiin arvokkaita vinkkejä kavereiltani ja kollegoiltani, mutta silti tunnen olevani vasta taipaleen alussa. Joka tapauksessa olen saanut lisää rutiinia ja itsevarmuutta sanoittajana, vaikkei ihan täysosumia vielä ole tainnut syntyä. Toisaalta saatan itse olla väärä ihminen moista arviointia tekemään...

Välillä on tuntunut, että biisien tekemisestä on muodostunut melkein kirous, joka syö kaiken käytettävissä olevan ajan ja vähän enemmänkin. Työpöytä ja kännykän muistio ovat täynnä pieniä muistiinpanoja sanoita ja lauseista, joita olen käyttänyt biisitehtailun raaka-aineina.

kaikesta huolimatta toivon, että luova vire jatkuu, koska se pitää mukavalla tavalla henkistä vireyttä yllä. Toisinaan kylläkin fyysisen vireen kustannuksella, sillä usein lenkkipolun kutsuun olen joutunut vastaamaan kieltävästi juuri siksi, että biisien kehittely huutaa äänekkäämmin.

Kirjoitettu Saturday 29.10.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: