Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

:P

Mää en enää tän jälkeen taida kirjottaa tänne. Huomaa ku lukee vanhoja (eikä niinkään vanhoja) tekstejä, että mää en oo yhtään sen parempi ku joku ällöttävä pissis. Testatkaapa:

1. Kirjoittakaa itsellenne kirje. (Mitä tänään tai lähiaikoina tapahtuu, ihastukset, bla bla bla..)
2. Sulkekaa se kirjekuoreen ja antakaa jollekkin luotettavalle, joka sitä EI avaa, säilöön. (Kirjoita vaikka läpän yli oma nimesi niin näet onko se avattu.)
3. Käske luotettavan henkilön pitää sitä kolme vuotta tallessa, ja sitten antaa sen sinulle.
4. Jatka elämääsi. Unohda kirje.
5. Kun kolme vuotta on kulunut, voit avata kirjeesi, ja hävetä itseäsi.

Tänään Opon tunnilla saatiin seiskalla kirjoitetut kirjeet. Ollaanpa sitä sillonki oltu niin helevetin aikuisia. Mua rupes niin kamalasti hävettämään se mun silloinen olemus, että en kirjota enää koskaa varmaa mitää. Katotaanpa, laitan tuon kirjeen vielä kymmeneksi vuodeksi talteen nii voi jumalan perse, sitten vasta saadaankin hävetä. Jos nyt vielä kirjoittasin UUDEN. Kymmenen vuoden päästä olis kiva kattoa että kuinka penikka sitä nyt ollaan.

Lukiin tosiaan sen kirjeen. Lukiin pari vanhempaa päiväkirja merkintää täältä ja jostain foorumista. Ollaanko sitä epäpissis, vai pissis joka väittää ettei ole pissis ja muka vihaa pissiksiä? Mää oon varmaan piilopissis. Turhauttavaa ko tietää ettei ees voi tehä luonteelleen ja tällasille asioille paljon vittuakaan. Ällöttää olla tällanen narsistinen paskanjauhaja. Pyh.

Kirjoitettu Wednesday 24.05.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: