Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

When the day is done..

Phuuh. Ennakkotehtävät tuli tehtyä ja laitettua eteenpäin, nyt sit odotellaan että jos sattuis käymään sellanen mäihä, että pääsis pääsykokeisiin.. jotenkin vaan kamala pelko, etten pääse minnekkään opiskeleen. No mutta jos en pääse, niin muuta silti syksyllä pois täältä vitunkäpylästä ja siinä vaiheessa on suuntana todennäköisemmin Tampere, siellä kuulemma olis äänitysstudioilla hommia. Joten täytyneepi koittaa sellaista sitten. Kuitenkaan Hämpästä mitään löydy ja olis aika nihkeetä muuttaa tohon vähän matkan päähän, kun haluan näistä maisemista pois. :p

Hmmh. Niin ja jos pääsen kesätöihin, niin mitä todennäköisemmin syksyllä ostan ne bassokamat. :p Mä tarviin oikeasti jonkun harrastuksen. Alkaa vituttaa istua kotona vaan joka ilta. Tai ei kotona oleminen vituta, kun ei tarvii ainakaan siellä vitunpaskaForssassa olla. Mut ei oo aina tekemistä ja sitten tuntuu että kuolen tänne, vähintään. Tajuu, kun on ollut aika monta aikaa jo hyvä mieli ja suht tasapainoinen olo, niin ei oo pystynyt kirjottamaankaan mitään. En oo ees runoja kirjotellu, vaikka yhdessä vaiheessa niitäkin tuli raapusteltua harvasepäivä. :o Hämärää. Mutta joo. Ehkäpä mä löydän sen luovuuden tässä kohta taas, kun on enemmän aikaa keskittyä niihin juttuihin.

Koulua 5 vko, tai työssäoppimista 4 vkoa ja vika viikkoa koululla. Työssäoppimassa oon siellä radiossa taas, mut siellä on ihan kivaa nytten. Vaikka arkistoinkin jotain vaan lähinnä. Saan mä tehdä muitakin hommia. Khi. Mutta kohta tosiaan vois valmistua ja toivoa, että saa kehiteltyä jotain syksylle. Tai kesällekkin jo. Niih. Semmosta tällä kertaa.

Päätän tämän Manowarin "Carry On" -biisiin. <3. Parhautta.

Kirjoitettu Wednesday 03.05.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: