Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arkistosta kaivautuu menneisyyden kaiku

1992 olin 18-vuotias ja tapasin Tytön, ihastuin, ehkä jopa rakastuin. En koskaan kertonut Tytölle tunteistani, sävelsin vain innoituksen vallassa melko huonon instrumentaalin. Elämä jatkuikin sitten molemmilla erillään, joskus törmättiin kun kuitenkin asuttiin samassa kaupungissa.

Monen vuoden jälkeen törmäsin taas Häneen, mutta tällä kertaa virtuaalisesti: Facebookin profiilissa hän hymyili yhtä valloittavana kuin 15 vuotta sitten. Ja kun pari päivää myöhemmin löysin kasetin jolta löytyi juuri tämä ruskeasilmäiselle tytölle "säveltämäni" biisi yhteensattuma oli niin epätodennäköinen että päätin ohittaa itsekritiikkini ja tunkea paskaa Mikseriin.

Löytämäni versio on aika erilainen kuin nykyinen, joka piileskelee jossain kovalevyn kulmalla MIDI-tiedostossa, lähinnä spontaanimpi mutta se selittyykin tekniikalla - kitara+kasettinauhuri ja sekvensseri ovat aika erilaisia ympäristöjä. On muuten pelottavaa kuulla kuinka paljon paremmin soitti sitä skebaa silloin teininä kuin nyt - vaikka silloinkin jälki oli aika paskaa.

Ja kuuloaan voi rääkätä tuolla

Kirjoitettu Sunday 16.12.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: