Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Voiko painoa pudottaa ilman tuskaa?

Niin, olen nyt 2 vuotta syönyt himassa suunnilleen pelkkää light:ia eikä painon suhteen ole tapahtunut mitään, se on keikkunut samassa 90 kg:ssa kuin 4-5 vuotta ennen avoutumista. Naisistahan nuo terveet elämäntavat yleensä tarttuvat, niin minunkin tapauksessa, ennen en useinkaan katsonut ruokaostoksilla muuta kuin kilohintaa. Nyt juustokin on niin kevyttä ettei se enää pysy kasassa kun rasva puuttuu. Toisaalta ehkä palkan (hidas) kasvu on vaikuttanut lounastottumuksiin, vielä kesällä tuli syötyä kebabia ja pizzaa parikin kertaa viikossa.

Projektin seuraava askel näyttäisi olevan nälän toivottaminen tervetulleeksi ja hyväksyä tuska, eli lisää ja kovempaa liikuntaa kehiin. Fillarikausi kylläkin alkaa näyttää menneen kesän lumilta, aamulla ainakin oli sen verran kylmää että liukkaat kelit ovat aivan nurkan takana. Ja kaatuminen ei ole kivaa.

Jossain tutkijat olivat muuten tulleet siihen tulokseen että kova aivotyöskentely aiheuttaa valheellisen nälän tunteen ja siksi konttorirotat syövät enemmän kuin tarvitsevat.. ei varmaan koske minua, kuten ex-duunikaverini voisivat allekirjoittaa.

Kirjoitettu Tuesday 18.10.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: